Koinify uradno zagnati GWS Crowdsale | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Koinify uradno zagnati GWS Crowdsale

Koinify uradno zagnati GWS Crowdsale

Koinify, šifriranega crowdfunding platforme, danes začenja svoj prvi projekt: Gems.

Smo govorili o GEMS na kovancev Firein preteklost in mnogi so v šifrirnega področju so čakali, da crowdsale za začetek.

Koinify se bo osredotočila na projekte, ki vključujejo decentralizirane aplikacije (DApps), pametne pogodbe in šifrirnega infrastrukture, vse to pa se bo skrbno preučila in moderiranimi, preden lahko na svoji platformi. Vsa sredstva bodo varno shranjeni v več podpisovanje denarnic in dobro spoštovati-razsodnika in lastnik posameznega projekta so-podpisal. Kot dodatno korist za kupce, bodo sredstva sproščena ob prihodu na predhodno dogovorjenih mejnikov, in arbitri bodo uporabljeni za odločitev, ali so bili doseženi ti mejniki.

"Obstajajo lahko tudi drugi podobne platforme, ki si prizadevajo, da bi decentralizirani ustanavljanjem zaživeti," je dejal Tom Ding CEO na Koinify, "vendar Koinify bo prva, ki deluje tudi kot filter, pobiral tiste projekte, da smo najboljše prileganje z višjo cilji decentraliziranih in blockchain skupnosti, kot tudi tiste, ki menimo, da imajo najboljše možnosti za uspeh. Kot je dobro, če se projekt prodaja ven, naredi 6 milijonov $ in dobi vse to v gotovini ali Bitcoin, ljudi za to ne sme imeti pobudo za zagotavljanje izdelek. Del naše delo bo tudi, da bi jim pomagali vzpostaviti stvari, kot so multi-SIG in ustvarjanje, ki temeljijo mejnik odmerno se prepričajte, spodbude za razvijalci v skladu s tem, kar je že obljubil. "

GEMS bo začetek kot brezplačna mobilna aplikacija za iOS pametne telefone s sistemom Android, da sledijo. Poleg tega, da prihaja z vgrajenim digitalnim denarnico in ki zagotavljajo popolnoma šifrirani, peer-to-peer takojšnje sporočanje, ki je indecipherable ga lastne infrastrukture draguljev ", bo GEMS uporabnikom daje moč, da takoj pošiljanje in prejemanje svoje avtohtone žetoni, XGEMs, in Bitcoin prijateljem. XGEMs lahko zaslužili s sodelovanjem v mreži, vabi prijatelje, da se pridružijo, in prek "Zračni desant" darila. Žetoni se lahko nato uporabijo v omrežju.

"V tem trenutku se masi nimajo močno spodbudo za vstop v Bitcoin ekosistemu," je dejal Daniel Peled ustanovitelj GEMS. "GEMS rešuje ta problem, ki ga domiselno ob najbolj sprejeto obliko spletnega komuniciranja, mobilno socialno sporočanje-in uvedbo sistema vrednosti nagrade zgrajena na vrhu Bitcoin. Uporabniki, ki jim Bitcoin bodo uživali priročen način za pošiljanje Bitcoin do svojih stikov, ne da bi tip v dolge naslove, ker naš sistem deluje z imeni zaslonom uporabnikov. Ljudje novi prostoru bodo cenili draguljev 'vmesnik, ki je enostaven za razumevanje in uporabo. "

Poleg tega bodo oglaševalci morali plačati v omrežje, medtem ko bodo člani vedno imeli moč, da se odločijo iz katerega koli sporočila ne želijo. Z GEMS, uporabniki odločijo za prejemanje spodbuja vsebino, ki ustreza njihovim interesom. Če se to zgodi, bodo zaslužili XGEMs za vsak sponzorira sporočila, da si ogledate.

Crowdsale vmesnik

Draguljev crowdsale od svojega naravnega žetona bodo začeli z 14-dnevno zasebnega predprodaji za izbiro partnerjev dodano vrednost v sektorju Bitcoin. Njen javni crowdsale bo nato začne 1. Decembra in traja 36 dni skozi januar 5, 2015. V vseh, skupno 50 milijonov XGEM žetonov bo na voljo za prodajo v višini 17,250 na Bitcoin do dec 3. Stopnja bo nato zmanjšal za 1.000 XGEMs vsakih pet dni do končne hitrosti 10.000 XGEMs na Bitcoin od december 28 do konca prodaje. Vse žetoni niso kupljeni v tem času bo uničen, ko se prodaja konča.

Ne pozabite, Coin Ogenj ne podpira nobenega podjetja, naložbe ali cryptocurrency. Te informacije je treba obravnavati zgolj kot informativni samo trenutni cryptocurrency novic dogodka. Nismo investicijski bankirji, niti ne bomo jih igrajo na TV. Prevzeti tveganja, povezana z nakupom katerega koli cryptocurrency in ne bi bilo videti, kot investicijskega svetovanja.

Sorodne novice


Post ICO

Ljubitelji Aussie Bitcoin si prizadevajo ustvariti avstralsko fundacijo Bitcoin in osveščati v državi

Post ICO

Fizična Bitcoin denarnica z biometrično avtentikacijo? CryptoLabs lansira enega v letu 2015

Post ICO

Kanadčani, ki poskušajo izkoristiti blagovno znamko Bitcoin, drugega velikega trgovca, se pridružuje klubu in še več

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Ali bi lahko leto 2014 prineslo rast, ki jo pričakuje Litecoin?

Post ICO

Feds je zaprl Silk Road in skrbnik platforme za zaustavitev, 26.000 Bitcoins je dejal, da se zasežejo

Post ICO

GreenBits Premieres v Androidu s podporo za strojno opremo in multisig

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

Goldman Sachs pravi, da Millennials ne bodo uporabljali bitkoina. Ali so prav?

Post ICO

Ali bi bitko postal naslednja uradna valuta Grčije? Verjetno ne

Post ICO

Bitcoin državljanska vojna diha: kdo, kaj, zakaj, kdaj in kako

Post ICO

Bitmain uvaja zmanjšanje DDoS-a za AntMiner S4 in S5