KnCMiner v roku 24 ur proda 8 milijonov dolarjev rudarske opreme | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

KnCMiner v roku 24 ur proda 8 milijonov dolarjev rudarske opreme

KnCMiner v roku 24 ur proda 8 milijonov dolarjev rudarske opreme

S sedežem na Švedskem Bitcoin rudarstvo gearproducer KnCMiner vzpostavila nov rekord v cryptocurrency svetu: družba prodala $ 8 milijonov vredno svojih novih Neptune naprav v 24 urah, prejšnjo sredo (27).

Glede na poslovne Insider, v prvih petih urah prodajajo novo enoto, proizvajalec je 5 milijonov $, prodaja vsako ploščad za 10.000 $. To je en milijon na uro, v primeru, da ni opazil. Vendar pa bodo kupci dobili le svoje rudarskih naprav v prvi polovici leta 2014.

Družba zagotavlja, da je njegova nova ASIC rudar je Neptun, ki lahko rudarstvo do 2.1 BTC na dan v idealnih pogojih (kar pomeni, da mora biti strojna oprema deluje 24 ur ravne).

Naprava je opremljena s 20 nm čip, ki omogoča hitrejšo obdelavo, hkrati pa porabijo manj energije. KnCMiner pravi, da je zaradi tega čip, lahko Neptun zmanjšati porabo energije za 30 odstotkov v primerjavi s prejšnjo generacijo rudarjev.

"Šli smo prav na samem vrhu, saj smo morali, kot je nekdo bo, zato je bolje, nam bo", tiskovni predstavnik družbe, Alex Lawn, je povedal poslovni Insider. "20 nm je krvavitev rob. Mi lahko tudi premagal Apple, kot jih nameravajo uporabiti pri" neki točki "prihodnje leto", je dodal.

Zmanjšanje moči je funkcija, ki bi pritegnili več rudarjev v tem trenutku. S težavnostno stopnjo narašča, rudarstvo Bitcoins je vse težje in manj donosne. Kot je Forbes je pred kratkim izjavil, rudarstvo Bitcoins trenutno porabi okoli 15 milijonov dolarjev vredno električne energije na dayacross svetu.KnCMiners Saturn in Jupiter rudarske ploščadi z nižjimi cenamiKnCMiner šla v prodajo: se je podjetje odločilo za znižanje cen svojih rudarskih ploščadi kar za 28 odstotkov. Saturn ploščad sedaj stane 2995 $ in Jupiter ima novo ceno za $ 4995.

Na drugi strani se je podjetje tudi pokazala, da je bil Merkur Bitcoin rudar prekiniti.

Vsa naročila oddana, saj se bodo v začetku tega tedna podal iz sredine novembra naprej, s prejšnje naloge ladijskega prometa do 15. Oktobra. KnCMiner je soustanovitelj, Sam Cole, je dejal, se je podjetje odločilo, da znižajo cene po pokritju svoje enkratni stroški inženiringa. Na ta način bi lahko prihranili, da se denar za stranke, tako da je bila odločitev enostavno narediti.

V skladu z zadnjo posodobitvijo KnCMiner je, lahko stranke, ki se ne dajo naročila še še vedno možnost, da bi dobili svoje roke na rudarje, ki so v nizu serije za dobavo oktobra.

"Trenutno obstaja nekaj neplačanih naročil, ki so označeni za dobavo oktobra. Če ti naročila ostanejo neplačani, bodo na voljo za nakup še enkrat, če je prejel plačilo. Bodo naprave, nato se dodajo nazaj v našo spletno stran na dnevni bazi. Enak postopek bo tudi prostor za vrnjeni naročila. Torej pazi na naši spletni strani za vse dobave oktober ", je pojasnil podjetje.

Via coindesk.com


Koinify in Melotska ekipa UpTo popoldne Tom Kysar je na Koinify blog deliti novo partnerstvo z Melotic.

Danes smo veseli, da sporočamo, da smo uradno v sodelovanju z Melotic kot naš likvidnosti ponudnik za dragulje in prihodnje projekte DAPP na Koinify. Potem ko so Gems žeton pre-prodajo, bo Gems na voljo na Melotic takoj.

Ustanovljen z ekipo izkušenih podjetnikov v šifrirnega prostoru, Melotic je digitalna izmenjava sredstvo za DAPP žetone, blaga in drugih šifrirnih sredstev. Pred kratkim so zaprli seme $ 1.175M krog vodil Ceyuan Ventures, s Lightspeed Venture Partners, Bitcoin Opportunity sklada Barry Silbert je, in 500 ustanavljanjem sodelujočih.

Obe ekipi delijo ustanovni filozofijo osredotoča na ustvarjanje prave vrednosti in prinaša radikalno transparentnost na šifrirnega ekosistem, v času, ko lahko hrup ogromno za uporabnike. To je tisto, kar jo ti dve ekipi skupaj združijo moči za zagotavljanje najboljše izkušnje za uporabnike DAPP.

Ta poteza bo omogočilo projekti Koinify biti takoj tekočina preko Melotic izmenjavo. Koinify prav tako pred kratkim potrdila, da bo Gems prvi projekt na platformi Koinify. Coin Požar v zadnjem času delijo podatke o novih zahtevah za KYC na Meloticas delajo je treba uskladiti s sedanjim regulativnega okolja v Združenih državah Amerike.


Ali bi bil prvi projekt Koinify lahko dragulji?Pred kratkim Coin Požar povedal o razburljivo novo sporočil platformcalled Gems, in smo pred kratkim izvedeli, da se Koinify lahko gosti začetno množice ponudbo Gems v bližnji prihodnosti.

Gems je razburljiva nova socialna platforma, ki obljublja, da moč omrežja nazaj na ljudi z šifriranih sporočil in žeton imenuje Gems, ki zagotavlja vrednost. Gems so razdeljeni uporabnikom za uporabo dragulje in podpiranje mreže. Aplikacija bo najprej začeti na iOS in bo tudi zagnati aplikacijo Android kmalu.

Spletna stran Koinify je bila posodobljena pokazati sposobnost, da se doda v poštni seznam za to, kar se zdi, da so dragulji, ki ponujajo temeljijo na prejšnjih marketinških materialov iz Gems:

Spletna stran je teaser, ki preprosto glasi:

Imamo nekaj draguljev za vas
? +? +? "

Čeprav se zdi, da je to zelo močan namig na Koinify na vkrcanje dragulje kot svoj prvi množice, ki so naprodaj, ni uradna napoved navaja tako.

Koinify je financiranje platforma množica za decentralizirane aplikacije, in zdi se, da lahko Gems fit to kategorijo. Koinify je dosegla nobenega obvestila v preteklosti na določen datum izstrelitve za njihovo platformo.

Kovanec Fire stopil v stik z Tom Kysar za Koinify, ki je bil sposoben, da nam malo več o novem domače teaser.

"Ne moremo povedati veliko, razen imamo nekaj super stvari, ki so v pripravi. Teaser bo posodobljen ves teden razkrivajo več informacij, zato priporočamo, da gledajo za vse nove informacije površinsko obdelanemu."

Čeprav ni uradne potrditve niti začetni datum prodaja začetek, je to še vedno projekt, ki so veliko v cryptocurrency skupnosti navdušeni za in gledajo. Coin Fire bo zagotavljanje kakršne koli dodatne informacije smo dobili v bližnji prihodnosti.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Znani ekonomist Simon Johnson je prepričan, da bodo vlade poskušale zatreti Bitcoin

Post ICO

Britanske banke prisilijo ponudnika bančnih rešitev k odtujitvi projekta Bitcoin Isle of Man

Post ICO

Gyft lansira program točk in 3% vrne na nakupe Bitcoin

Post ICO

Bitcoin je agoristični primer

Post ICO

Coinpunk dobi donacijo, ki jo je odobrila Bitcoinova fundacija: projekt bo dobil glavno funkcionalno različico

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

BitPay predstavlja tri nove vseobsegajoče cenovne načrte z ničninami

Post ICO

CEX.io, da nastavi storitve kriptokovečnosti v Latinski Ameriki

Post ICO

CheapAir.com čisti 1,5 milijona dolarjev prodaje prek Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Bitcoin trpi za DDoS napadom in se še vedno okreva