Otroci in bitkoin: prihodnost je tu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Otroci in bitkoin: prihodnost je tu

Otroci in bitkoin: prihodnost je tu

Nikoli ni prezgodaj za poučevanje otrok o Bitcoin

Starši so povsod teachingtheir mladih o digitalnih valut. Ko so otroci učenju matematike, kodo in soglasja, finančni sistem v preteklosti ima kaj skrbeti.

Moji otroci so dve leti in šest in oba vedeti Bitcoin precej dobro. Moj najmlajši lahko rečemo, veliko terminologijo, ki sodelujejo z virtualno valuto, medtem ko moja šest-year-old razumeli še več. Razprave na temo Bitcoin so reden pojav v našem gospodinjstvu. Razprave, od razumevanja, kaj je cryptocurrency je, da svoje pomanjkanje in digitalno shranjevanje. Moji otroci imajo dodatno razumejo na to temo kot večina odraslih. Seveda, tako kot učenje nobenega tujega jezika, pri čemer mlajši vedno pomaga.

Z igrami, kot Minecraft, Counter Strike in čarovnije Geneze vse zdaj sprejema digitalne valute, zato ni čudno, otroci so zaslišanje o Bitcoin. Svoje najljubše igre vsebuje uporabo izmenjave digitalne valute za posebne dosežke, orožja in kože za njihovo meri igralne izkušnje.

Ne, ne more zdrsniti dolar račun preko konzole Xbox, otroci to razumejo. Potrebna je na spletu žeton vrednosti za pridobitev določenih ciljev igralci želijo v igri in Bitcoin je naravna izbira. Z Microsoft in Xbox Live sprejema BTC kot plačilo, lahko zdaj otroci iz vsega sveta sodelujejo v tem gospodarstvu na svoj način.

[Tweet_box oblikovanje = "default"] Nikoli ni prezgodaj za poučevanje otrok o Bitcoin. Ko so otroci učenju matematike, kodo in soglasja, finančni sistem v preteklosti ima kaj skrbeti. [/ Tweet_box]

Otroci si želijo naučiti in to stori hitreje kot pri odraslih. Otrok je bolj odprt do nekaterih pojmov, ko niso poplavljena z prepričanj in predsodkov. Razumevanje Bitcoin ni nič drugače, kot je veliko otrok, ki so hitro učenje, kako za pošiljanje in prejemanje valuto.

Toda kaj se učijo v resnici?

No, pa se učijo, kako ohraniti močna gesla in naslove varen pred očmi javnosti. Učenje za upravljanje virtualnih sredstev na spletu, kot so upravljanje svoje kože in mods. Otroci se učijo hitrost in ukrepanje tekočino Bitcoin in kako lahko dobijo hvaležnost za njihovo spletno izkušnjo takoj. So odkrili, kako deluje in posel z vrednostjo, ki je odgovoren z njo iz mladosti. Eden od najpomembnejših vidikov je to zagotavlja otroke z občutkom samostojnosti.

Bitcoin nam daje vso suverenost in neodvisnost. Od majhnih otrok do starejših, bomo lahko vsi koristi od uporabe digitalne valute.

Pomembni vidiki, ki so znani za odrasle in otroke, so tri ključne lastnosti protokola: to so decentralizacija, odprta koda, in peer-to-peer aplikacije. Otroci so bolj primerna, da poberem teh temeljih že od zgodnjega otroštva. Ti trije pojmi so zdaj privzete v večini gor in prihajajo spletnih aplikacij, z mladimi na čelu vse njegove zasnove.

Otroci, kot je decentralizacija in ne da bi privezane na osrednji organ. Vsi vemo, kako je, ali so videli, kako neodvisna lahko otroci biti. Bitcoin je odlična aplikacija za otroke, da razumejo, da ni pooblastila za uporabo. Ne šef ali matična številka povedal omrežja, kaj naj naredim. To je lahko privlačen za otroke, ki vidijo denar svojih staršev kupujejo manj in se obdavči preko centralizacije.

Z inflacijo fiat valute, odrasli nevede mora kupiti manj blaga za svoje otroke, ker je sedanja valuta devalvirala. Z obdavčitvijo iz osrednje točke organa, mladi vidijo svoje starše težko prislužene premoženje razpršiti do nekaterih prisilnih subjektov. Kaj otroci na tem svetu dejansko všeč, da imajo manjšo kupno moč? Ko starši ne morejo privoščiti stvari to lahko ustvari konflikte med otroki in odraslimi. Pomanjkanje in varčevanje spodbude, ki jih Bitcoin ponujajo daje cryptocurrency prednost pred svojo fiat konkurenta.

Open source kode in podatkov odpiranje globalno postaja znan po svojih velikih spodbud. Otroci so vse bolj zavedajo in izobraževalne tehnike pri odprti informacijski vir hitro učenje. V tej starosti se lahko preprosto pojdite na spletu, da se naučijo svoje najljubše video igre potezo ali pa se naučite, kako kodo svoje.

Biti sposoben za dostop do kode, podatkov in analizirane raziskave je koristno za vse. Otroci vidijo to in se širi te socialne mreže učenja eksponentno. Videti kodo valuto, da bi lahko delal naprej in demokratično posodobljeno je privlačna za današnjo mladino. Ni starostne omejitve ali urejeno licenciranje sodeluje s tem, da mlad razvijalec. Bitcoin je jedro kodo in odločitve temeljiti na bazo uporabnikov omrežja. To bi vključevalo otroke in najstnike, ki uporabljajo virtualna valuta.

Evolucija peer-to-peer se dogaja drastično in otroci so najbolj integrirana. Z uporabo medijskih aplikacij in delitev protokola socialnega spletnega, ljudje vseh starosti, so sposobni, da bi zamenjali svoje najljubše stvari. Od MP3 do svoje najljubše e-knjige in zdaj celo denar. Biti sposoben za izmenjavo vrednosti spletu je postala trend za mlade generationand še, da bi našli nove podpornike.

Skozi izdelati igro video iger in izmenjavo datotek, otroci učijo zunanjih predmetov, kot tudi. Med uporabo Bitcoin, lahko otroci razpravljajo o tem, kako protokolarnih dela in deluje, učenje osnovne matematike, ki gre skupaj z digitalno valuto. Lahko bi morda spoznal znakov javnih in zasebnih ključev.

Za prvič v zgodovini oblika denarja je mogoče zamenjati brez osrednjega organa

Tako kot rolke, hip-hop in internet spremenil našo kulturo, bo Bitcoin storijo enako. Protokol je prav tako razburljivo, kot vse te stvari in bo pomembna za prihodnje generacije in leta, da pridejo. Mladi se učijo matematike in soglasje s sprejetjem v zgodnji mladosti. S tem novim izobraževanja v času, bodo ti otroci edini prispevajo k mreži.

Poučevanje otrok o Bitcoin in atribute blockchain je odlična ideja. To jih uči več o treh prej navedenih temeljnih vrednot, ki so vse od njih se nanašajo na dnevno.

Digitalna valuta je prihodnost denarja

Otroci bi morali vsi vedeti, osnov digitalnega denarja, ki jim bo dala večjo vključenost in enake možnosti. Videti, kako uber-posestnik delitev gospodarstvo in Bitcoin je edinstvena aplikacija moč vpliva na njihovo življenje bo v veliki meri posnemali po vsem svetu in generacije, ki prihajajo. Ko pomislim, Bitcoin se ne razlikuje od skateboard revolucije in Nirvana je glasba, vse spreminjajočem našo globalno kulturo.

Opozorilo: Stališča, izražena v tem članku so mnenja avtorja in ne odražajo nujno stališča, in ne bi smeli pripisati, 99Bitcoins.

Sorodne novice


Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

BitInstant se izklopi, ko se posodobi

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Bitcoin denarnice

Post ICO

Britanske banke prisilijo ponudnika bančnih rešitev k odtujitvi projekta Bitcoin Isle of Man

Post ICO

Dorian Nakamoto izgleda, da je odgovoren za Newsweek

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

CoinLab potiska druga podjetja v uspeh in začne inkubirati zagon Bitcoin

Post ICO

FBI je pooblastil prodati skoraj 30.000 bitkoinov iz prsi Silk Road

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra