Just How Big je 99Bitcoins kot smo začeli leta 2017 (in brezplačno Bitcoin majico) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Just How Big je 99Bitcoins kot smo začeli leta 2017 (in brezplačno Bitcoin majico)

Just How Big je 99Bitcoins kot smo začeli leta 2017 (in brezplačno Bitcoin majico)

2016 je bilo neverjetno leto Bitcoin. Valuta je začel na $ 430 in leto zaprta z veliko preskok na $ 970. Rast zanimanja za Bitcoin prinesel tudi rast na 99Bitcoins in 2016 je bilo najboljše leto za našo spletno stran na dan. V tem kratkem pošti želim, da vam hiter pregled, koliko smo gojili v preteklem letu.

99Bitcoins začela uradno januarja 2014 (pred tem je bil samo testni spletni strani za nekatere Bitcoin člankov). Moj glavni cilj je bil vedno pomagati ljudem začeti s Bitcoin, da vsakič, ko nov val ljudi, ki pridejo na krovu, kot smo imeli v zadnjih nekaj tednih, je vedno dober znak za spletno stran.

Kot lahko vidite iz posnetka Google Analytics zgoraj, 99Bitcoins služil okoli 1,5 milijona bralcev leta 2016, in to je precej jasno, kako je cena vplivala na število bralcev do konca leta. Ta rast uporabnikov dovoljeno na mestu, ki se uvršča okrog # 34,000in Alexa razvrstitev algoritem za vse spletne strani.

Kot lahko vidite, smo začeli leta uvrščen okoli # 58000, padel na # 78000 in strel spet nazaj na # 34000 tik pred letom končalo.

Večina naših uporabnikov so moški v starosti od 25-34 in da je precej korelati na Coindesk researchdone v zadnjem času o tem, kdo točno je povprečni uporabnik Bitcoin.

Naslednji graf prikazuje način življenja naših bralcev (na levi) in njihove interese izdelkov in nakupih na spletu (na desni strani).

Večina naših bralcev so iz Združenih držav Amerike (36,1%), sledijo Indija (5,1%), nato pa v Veliki Britaniji (3,93%). V zadnjem času smo tudi integrirano Bitcoin pipa v mestu, tako da smo začeli prejemajo veliko prometa iz vzhodne Evrope, Južni Afriki in Rusiji, kot tudi.

Skozi vse leto smo tudi dobil pogosto omenjajo v mainstream in finančnih medijev. Yahoo !, MSN, Newsweek, Gizmodo, Seeking Alpha in Coindesk so le nekatere izmed strani, ki so povezane z različnimi člankov o 99Bitcoins skozi vse leto. Najbolj povezano stran je seveda naš oddelek Bitcoin osmrtnice, ki prikazuje, kako Bitcoin še naprej narašča od mrtvih znova in znova. A veliki zaslugi Jordan Tuwiner iz BuyBitcoinWorldWidefor ustvarjanju to super koncept.

Naš naročnik baza je prav tako zrasel, da je precej velik in danes imamo skoraj 30.000 zvestih naročnikov. Da bi proslavili to smo podarjamo pet 99Bitcoins majice brezplačno kdor piše najbolj ustvarjalni odziv spodaj. To bi bilo približno Bitcoin, o mestu, ali karkoli drugega, misliš, da je to ustrezno. Tudi, če ne želite, da se posebne 99Bitcoins t-shirt, vas prosimo, da izberete kateri koli drug iz različnih o trgovini Bitcoin.com.

Samo napišite pesem v komentar oddelku spodaj in si v. Zmagovalci bodo razglašeni na 7. Januarja prek komentar oddelku, kot tudi.

Hvala za tako super in tukaj je, da se še bolje 2017 !!!!

7. Januar posodobitev - Zmagovalci so bili izbrani in so bili obveščeni po svojem komentarju spodaj. Hvala vsem za sodelovanje in da tak super občinstvo.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin dobi pomemben pečat odobritve: cena kripto valut je zdaj na Bloombergu

Post ICO

Ustanovitelj Bitcoin Savings and Trust, ki ga je SID naložila za vodenje programa Bitcoin Ponzi

Post ICO

Kalifornijski finančni organi pravijo, da samo opozarjajo na Bitcoinovo fundacijo

Post ICO

Napoved cen Bitcoin za leto 2017

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Pojdite v San Diego ali jedite v Las Vegasu z Bitcoins

Post ICO

Bitcoiners so pesimistični glede Bitcoinove cene v letu 2015

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Novi evropski projekt obljublja boj proti nezakonitim spletnim trgom, kjer je Bitcoin najljubši

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Vprašljiv regulatorni status Coinbase

Post ICO

Naslednja doba tehnologije Bitcoin: platforma Ethereum