Torej, kako velik je Bitcoin, ko se približujemo letu 2014 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Torej, kako velik je Bitcoin, ko se približujemo letu 2014

Torej, kako velik je Bitcoin, ko se približujemo letu 2014

Torej, včeraj sem bil na družinski večerji (resnična zgodba) in nekako smo začeli govoriti o Bitcoin. Neverjetno dovolj približno 33% od moje družine (moj razširil družine, ki je vključevala strice in bratrance) vedel, kaj Bitcoin je. Kakšno moti me je vrsta argumentov, ki so jih sprejele proti njej. Nekoliko podobno temu, kar sem napisal o Bitcoin Skepticin prejšnjo objavo jih dali neizobražene argumente, ki kuhana navzdol "Bitcoin je mehurček in da ne bo trajala dolgo."

To sem razmišljal, predvsem zaradi dejstva, da čeprav vem, da je Bitcoin BIG nimam dovolj konkretnih dejstev o tem, kako velik je danes. Torej ti naj bi našli nekaj zanimivih Bitcoin dejstev, ki bi mi pomagal pri mojem naslednjem družinsko večerjo (ni res). Tu so pred vami:

Trg Cap za 2. November 2013, je 2,532 $ milijard

To pomeni, da če vzamemo vse Bitcoins obstajajo in jih pomnožite s tem datumom je menjalni tečaj, ki je število bomo dobili. Če smo kje to primerjati z obstoječimi podjetji, na primer, potem bi Bitcoin je Air B & B valut. To je že drugič v tem letu, ki Bitcoin doseže takšno kapo na trgu, je bila prvič na 10. Aprila letos, ko je Bitcoin cena narasla na $ 266.

V povprečju 55.000 so Bitcoin transakcije izvedene na dan

Ko Bitcoin pravkar izjavil, tam je bilo okoli 100 transakcij na dan. V preteklem letu, saj Bitcoin postala bolj mainstream to število se je znatno povečalo. Ta povzema približno 80 $ milijonov dolarjev na teden. Za sklic Paypal obdeluje 8 milijonov transakcij na dan. Torej, čeprav je Bitcoin hitro raste, da ima še dolgo pot.

Največji Bitcoin transakcija izvedena na 2. Novembra 2013 je bil za 7,368BTC

Ker so vsi Bitcoin transakcije, odprta za javnost, lahko preprosto poiščete največjih transakcij Bitcoin, ki so bile narejene. Transakcija v takšnem obsegu, je vredno v času pisanja tega objavo okoli 1.576.000 $.

Največji valuta s katerimi se trguje na Bitcoins po USD je CNY

Okoli 62% vseh valuto trguje za Bitcoins USD, zraven se je CNY (v Yuan, ki je uradna valuta Republike Kitajske) z 24%. Kitajski stopnja sprejetja Bitcoin se je povečala, ne dolgo nazaj, ko Baidu ( "Google Kitajska") je začel sprejemati Bitcoins kot plačilo za svoje spletne strani zaščita storitev Jiasule.

56% vseh Bitcoins so izkopati

To je od skupno 21 milijonov Bitcoins, da bo kdaj v obstoju, kar pomeni, da smo kopali okoli 11,9 milijona Bitcoins. Sedanji stroški električne energije, da mine Bitcoins svetu presega prihodke, pridobljene v rudarstvu skoraj 9 gub! Hiter pogled na to vas graphshows da Miner dobiček pada kot Bitcoin rudarstvo težava povečuje s časom.

Izraz "Bitcoin" je iskal več kot 1 milijon-krat na mesec na Googlu.

Pred enim letom je danes obseg iskanja je 246.000 po vsem svetu. Vodilne države, ki iščejo Bitcoins na Googlu so Finska, Estonija in Združene države Amerike. To je enako kot za ljudi, ki iščejo za iskalni izraz "Ford Mustang".

Bitcoin.Org je uradna spletna stran Bitcoin uvrstila 8,042 svetu

Glede na Alexa. To je ocena priljubljenosti te spletne strani. Čin se izračuna z uporabo kombinacije povprečnih dnevnih obiskovalcev te strani in strani pogledi na tem mestu v zadnjih 3 mesecih. Spletna stran z najvišjo kombinacijo obiskovalcev in ogledov strani je uvrščen # 1 (Google). Spletna stran ima okoli 41.000 različnih obiskovalcev na mesec.

Torej sklepati, Bitcoin je vsekakor narašča. Na večini parametrov sem omeniti Bitcoin ima več kot se je podvojil v preteklem letu, in upajmo, da bo še naprej eksponentno raste, saj doseže kritično maso uporabniško bazo. Vendar imamo še dolgo pot...

Sorodne novice


Post ICO

Hrvaška meni, da je Bitcoin zakonit - 45 članov švicarskega parlamenta želi isto

Post ICO

Prvi Bitcoin bankomat začne delovati v torek

Post ICO

Kako zgraditi boljšo in varnejšo denarnico Bitcoin

Post ICO

Izvršni direktor Coinsetterja piše javno pismo bankam, ki prosi za več sodelovanja

Post ICO

Kako je zavezništvo med Mt. Gox in CoinLab sta se spremenila v (pravno) vojno

Post ICO

Japonska želi mednarodno sodelovanje razviti regulativni okvir za Bitcoin

Post ICO

Obrambni sklad zbira donacije Bitcoin za pomoč upravitelju podjetja Silk Road

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

DATA in BitGive: dve novi skupini, ki dopolnjujeta ekosistem Bitcoin

Post ICO

Požar uničuje ogromno bitkoinsko miniranje na Tajskem