Jon Matonis odstopil - Sedež zaseda na volitvah januarja 2015 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Jon Matonis odstopil - Sedež zaseda na volitvah januarja 2015

Jon Matonis odstopil - Sedež zaseda na volitvah januarja 2015

Po več kot dveh letih z Bitcoin Foundationas del vodstva ustanovitvi in ​​nato kot izvršna direktorica, Jon Matonis odločil, da odstopi in podal odstopno izjavo kot izvršni direktor fundacije Bitcoin, učinkovito 31 oktober 2014 in kot član uprave učinkovito decembra 31, bo 2014. Njegov svet sedež zdaj treba vključiti v januar 2015 volitvah, skupaj z krovu sedeži Peter Vessenes in Gavin Andresen zdaj zaseda.

"Glavno, da je fundacija Bitcoin je bil enkrat v življenju priložnost. Združitev različne interese Bitcoin skupnosti je intelektualno in strokovno spodbujanje in zdaj je čas, da prenese štafetno palico v dolgoletni kolega Patrick Murck. Veselim se napreduje Bitcoin in prispeva k skupnosti prek zasebnega sektorja, "je dejal Jon Matonis, izvršni direktor fundacije Bitcoin.

Murck dodaja: "Dve leti je življenjska doba v Bitcoin in smo dolgo pot, od koder smo začeli. In še, da je še vedno toliko pred nami. Zahvaljujem Jon za njegovo službo in čast prejeti to imenovanje. Sem se zavežejo, da bodo še naprej utira pot za našo skupnost investitorjev, podjetnikov in tehnologov bi povečali možnosti Bitcoin za vse ljudi. "

Ustanovljen je bil julija 2012, Matonis je član ustanovna svet in je bil imenovan za izvršnega direktorja v juliju 2013 Bitcoin je prodrl v mainstream zavesti, kar ima za posledico povečanje naložb in uradnih poizvedb iz politike in regulativnih agencij.

"Jon stopil do ploščo in proaktivno razširiti zavest Bitcoin izven Bitcoin skupnosti, sodelovanje industrije strokovnjakov s področja bančništva, financ, ekonomije in regulativne zadeve v času, ko je svet gledal za Fundacijo za organizirano glas," je povedal Peter Vessenes, predsednik odbora direktorjev fundacije Bitcoin. "On je globalizirana tudi prizadevanja Fundacije, gradnjo mostu, na katerem lahko gradimo partnerski svetovni soglasje za prihodnost Bitcoin je."

Pred imenovanjem za izvršnega direktorja, je bil Matonis predsednik uprave Hushmail, vodja FX trgovec za VISA in direktor finančnih storitev na VeriSign. Je tudi prispeva k Forbes in CoinDesk, vodilni spletni objavi Bitcoin in urednik The denarni prihodnosti.



Novinar živi cel teden samo z bitkoinami



Kašmir Hill, A Forbes novinar, je pred kratkim dobil novo misijo iz njenega šefa: živi na Bitcoin za cel teden. Brez denarja in brez kartice, samo digitalna valuta. Za sedem dni, je moral živeti s "razbijanje srca", kot je gledal "dramatične vzpone in padce v digitalni valute vrednosti".

V tednu pred tem, je ona kupila pet Bitcoins skozi Coinbase, vendar je naletela na veliko težav in opazil vrednost kovanca je šlo gor. Prenos je pet dni, ko pa so Bitcoins prišla njena prva skrb je bila, da bi dobili mesta, kjer bi jo pojedel San Francisco (ZDA) in plačilo z digitalno valuto. Ker je bilo le dve mesti v mestu in brez kabine ali javnih prevozov sprejeti Bitcoins je morala najti rešitev.

Prvi dan je sestradana malo, dokler ni ugotovljeno Foodler, storitev za dostavo hrane solastnik z več deset restavracij v San Franciscu. V tem tednu se je ta problem ponovil veliko krat, kot tudi težave pri nakupu kave in pridobivanje prevoz.

Ena od stvari, Kašmir Hill storil v tem tednu je bil obisk pisarne Coinbase, v San Franciscu. Družba ima 115.000 uporabnikov do sedaj in ohranja 90 odstotkov računov stranke v "hladilnico". Z drugimi besedami, "brez povezave pogoni s papirjem nazaj, ups, ki jih vodijo v sef varnosti v banki". In zdaj Coinbase dobiva nove pomembne partnerje, kot so WordPress in OkCupid, vprašanje smo iz tukaj.

Teden mine, ni enostavno, glede na novinarja, z njo bi morali povsod hoditi. Na koncu preizkušnje, ima še vedno, da gredo na $ 100 Bitcoin stranke, v baru, kjer so člani praznuje dvig valute vrednosti. Na koncu, ko ona dobi za počitek, vse ima za povedati, je, da "živi v Bitcoin je naporno".

Via forbes.com


Novi projekt JP Morgan govori o anonimnem spletnem plačilnem sistemu



Plačilni sistem, ki uporablja "virtualni denar". To je glavna tema novega patenta, ki ga ZDA banka JP Morgan Chase je pred kratkim vložil. Kaj ima to opraviti z Bitcoin? No, gotovo nam daje misliti svetovno najbolj znanih cryptocurrency in tudi finančna institucija glede svoje prihodnje storitev za virtualno kovanca.

Po JP Morgan, ki jih BBC kotira, bodo značilnosti tega elektronskega sistema omogočajo uporabnikom, da plačila "popolnoma anonimno", podobno kot Bitcoin. Poleg tega uporabniki ne bo treba plačati za "pristojbine ožičenje", ko bodo transakcije.

Čeprav banka meni, da bo tradicionalni kreditnih kartic še vedno pravilo finančno prizorišče "vsaj naslednjih pet let", češ da je "zagon še naprej graditi v korist kreditnih kartic", institucija očitno meni, da je nekaj, kar presega plastike. Izjava je del patent, ki ga je banka, ki se začne z razlago novega sistema applicationsubmitted:

Izvedbe izuma vključujejo metodo in sistem za vodenje finančnih transakcij prek plačilne omrežja. Postopek lahko vključuje povezovanje plačilni naslov račun z imenom za račun imetnika, račun s prebivališčem na finančne institucije in s tem povezano plačilo naslov račun nastavljen tako, da dvigi s strani imetnika računa samo in da se omogoči množico vlog, da bo je ob različnih časih.

Postopek nadalje vključuje prosto objavo naslov za plačilo in ga dati na voljo uporabnikom spletnega portala ali iskalnik. Postopek nadalje vključuje prejemanje podatkov prek omrežja, ki opredeljuje depozit, ki se je na račun, dodeljevanje polog na račun s pomočjo naslov za plačilo, in o tem obvesti plačnika naloge. Vsaj ena imenika se uporablja za združevanje imetnika računa z naslovom plačila.

Novi projekt banke so lahko povečali s sklepi obravnav držite novembra odbor ameriškega senata v Washingtonu. Na sestankih se je Bitcoin šteje za "legitimno finančna storitev", čeprav so ureditev in ustrezno niz smernic, še vedno predmet razprave, ne samo v ZDA, ampak tudi v drugih državah.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin je preveč nestabilen - biti trajna rešitev za velike kriminalce

Post ICO

BitStamp je v poslovanju z varnejšim sistemom po množični kršitvi denarnice

Post ICO

Napoved cen Bitcoin za leto 2017

Post ICO

CEO CEO Coinbase Bitcoin bo nadomestil ameriški dolar kot svetovno rezervno valuto

Post ICO

Cryptocurrency pioneer razlaga, zakaj ni mogoče zapreti Bitcoina

Post ICO

Ali lahko Bitcoin spremeni način, kako otroci učijo matematiko?

Post ICO

Cena Bitcoin se v štirih dneh zmanjša za 37,5%

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

BitPay Delo s plačilnimi sistemi Heartland

Post ICO

Forum BitcoinTalk.org je po tem, ko so ga vdrli iskalci lukenj

Post ICO

BitFury v zadnjem finančnem krogu dviguje še 6 milijonov dolarjev

Post ICO

GAW je prejel skoraj 350.000 ameriških dolarjev na zveznem sodišču