Jeremias Kangas: decentralizirane izmenjave lahko Bitcoin širijo veliko hitreje | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Jeremias Kangas: decentralizirane izmenjave lahko Bitcoin širijo veliko hitreje

Jeremias Kangas: decentralizirane izmenjave lahko Bitcoin širijo veliko hitreje

Če nekdo, ki je lahko brezupno pozitivno Bitcoin, mora biti finski. V tem primeru govorimo o izvršni direktor in ustanovitelj platforme LocalBitcoins.com, Jeremias Kangas, ki je pred kratkim govoril z Bitcoin Magazine o svoji izkušnji z cryptocurrency.

LocalBitcoins.comwas ustvariti, ker je v času, ni bilo dobro lokalne izmenjave Bitcoin. "Zato sem začel delati moje in najel brata da mi pomaga. Sprva je bilo res preprost seznam, ki temelji na lokacijo, brez uporabniških računov in URL, ki temelji na prepoznavanju. Od tam smo se ponavlja in izboljšati koncept, ki temelji na povratne informacije strank in danes, LocalBitcoins.com se močno razlikuje od prvotnega prototipa ", je pojasnil.

Po Jeremias Kangas, izmenjave P2P "so bolj odporne kot centralizirane izmenjav". Torej, to ga je vodilo, da verjamejo, da je na dolgi rok, "decentralizirane izmenjave bo zmago nad centralizirane tiste". Razvijalec programske opreme, prav tako je prepričan, da "lahko decentralizirane izmenjave bi Bitcoin širijo veliko faster- če je naredil prav."

Za zdaj Localbitcoins.com "ni pravi decentralizirana izmenjava, saj smo še vedno zanašajo na osrednji strežnik. Vendar pa, tako kot pri anonimnosti, decentralizacija je plavajoča spremenljivka, ni logična. LocalBitcoins.com manj centralizirana, kot mnogi drugi, in imamo načrte za razvoj našo infrastrukturo, da bi bilo še bolj odporno ".

Skupaj z bratom, ta mladi podjetnik je inoviranje digitalni kovanec vesolje. Pravi, da je, ko je naletel na Bitcoin, je bil v začetku celotnega procesa "večinoma navdušeni" z šifriranega protokola. "Potem počasi sem začel, da bi dobili večje razumevanje o socio-ekonomskih posledicah Bitcoin. Trenutno sem najbolj navdušen nad možnostmi za 3rd državah sveta. Države brez stabilne in stroškovno učinkovite finančne infrastrukture ali slabe nacionalne valute lahko najbolj "koristi, Jeremias Kangas dodaja.

V bližnji prihodnosti, njegov projekt LocalBitcoins.com "bodo imeli popuste na osnovi obsega". Storitev je trenutno 44.000 uporabnikov, vendar pa je že osvaja okoli 250 novih uporabnikov na dan. Ponavadi se ukvarjajo z vrsto prostornine v 400-900 BTC na dan.

Z več uporabnikov, lahko varnostni biti problem. Torej, Jeremias Kangas zagotavlja družba "bo izboljšanje varnostnih vprašanj z več metodami". Razvijalec programske opreme in njegov brat, ki dela tudi na LocalBitcoins.com, so tudi "raziskujejo različne identifikacijske metode, ki bi dodali verodostojnost za uporabnike". Trenutno je platforma je "na podlagi SMS identifikacijo, ki prodajalci lahko zahteva od trgovinskih partnerjev. Potrudili se bomo, da bo to kot opcija, kot je mogoče, da lahko posamezni trgovci preverite, katera vrsta identifikacije ali meritev varnosti zahtevajo".

Glede na podjetnika in Bitcoin navdušeni, LocalBitcoins.com je prisotna v "142 državah in 1.700 mestih, ampak to je prav gotovo ni dovolj". Njihov načrt je, da se razširi na "vsaj 170.000 mest in imajo LocalBitcoins.com-blagovno znamko izmenjavo franšize trgovinah popping tu in tam gor. Globalni svet dominacija je naš cilj."

Sorodne novice


Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

Trgovec obutev Očala in časopis Chicago Sun-Times, da bodo sprejeli Bitcoin v letu 2014

Post ICO

Izrael lahko začne kmalu obdavčiti trgovino z Bitcoinom

Post ICO

Tržnica kmetov in Bitcoin: Kaj kuhate v kripto-kuhinji?

Post ICO

Kalifornijski finančni organi pravijo, da samo opozarjajo na Bitcoinovo fundacijo

Post ICO

Ali je razdelek 22.1 edini razlog, zakaj Apple zdi, da sovraži Bitcoin?

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Razširitveni načrt Coinbase omogoča storitve v 14 državah

Post ICO

Avtorji Dark Walleta objavijo video na predvečer rojstnega dne Bitcoin

Post ICO

Izvršni direktor Coinsetterja piše javno pismo bankam, ki prosi za več sodelovanja