Jamie Dimon proti Marc Andreessen in še več: Bitcoinovi prvi nasprotniki in navijači v letu 2014 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Jamie Dimon proti Marc Andreessen in še več: Bitcoinovi prvi nasprotniki in navijači v letu 2014

Jamie Dimon proti Marc Andreessen in še več: Bitcoinovi prvi nasprotniki in navijači v letu 2014

Nekateri napad Bitcoin, drugi pravijo 2014 bo leto cryptocurrency. Svetovno najbolj znana digitalni kovanec se lahko šteje za preboj in rešitev, ki jih je veliko, je pa vsekakor ni množica pleaser.

Jamie Dimon je najnovejši glas govoriti proti Bitcoin. Direktor JP Morgan je povedal CNBC, da "je grozna hranilec vrednosti" cryptocurrency. Poleg tega, "da bi se ponovili znova in znova," je dodal.

Vendar pa je najhujše od vsega, po mnenju Dimon je, je, da je Bitcoin "nima ugleda vlade".

In pošteno, (...), veliko od tega se uporablja za nezakonite namene. In ljudje, ki bodo dobili razburjena z njim je vlade. Vlade dal ogromno pritiska na banke: vedeti, kdo je vaša stranka je, ali si naredil prave pregled tega. Očitno je, da je skoraj nemogoče narediti z nekaj takega.

Kljub temu, Dimon, ki je eden od najmočnejših bankirji na svetu, ne mislim Bitcoin bo končala. On napoveduje cryptocurrency se bo spremenila v "plačilo systemto sledijo enake standarde kot v drugih plačilnih sistemih in da bo verjetno konec njih".

Robert Shiller, 2013 dobitnik Nobelove nagrade za ekonomijo, je še en nasprotnik. Strokovnjak v naravi tržnih presežkov meni, da virtualna valuta je ogromen skok za "mehurček". Poslovni Insider quotesShiller pravi, da "ni dvoma o tem. To je samo neverjetno primer mehurček".

"Navdušena sem nad tem, kako so ljudje tako navdušeni nad tem in povem moje učence" ne, to ni tako dobra ideja «, ekonomist dodal, medtem ko govorimo na Svetovnem gospodarskem forumu v Davosu v Švici.

Vendar pa je za milijarder Richard Branson Bitcoin je "zanimivo". Verjame, da bo svetovna valuta, ali je njegov Bitcoin ali ne, da se bo "prevzela Jamie Dimon in druge banke".

"Mislim, da ima globalno valuto, kjer vam ni treba porabiti ves denar, ki spreminjajo svoje valute je občudovanja in kdor je za Bitcoin je bil briljanten. Bil je briljanten prvi korak," je pred kratkim povedal CNBC.

Prav tako se ne strinja s CEO JP Morgan je, med drugim, je Marc Andreessen. Soustanovitelj tveganega kapitala trdno Andreessen Horowitz in znani podjetnik stoji na drugi strani mize, ko gre za prihodnost Bitcoin in je pred kratkim pokazala, da je v eseju z naslovom "Zakaj Bitcoin Matters" in The New York Times objavil.

Andreessen resnično verjame 2014 bo leto zadnji širitvi Bitcoin je. "V prihodnjih letih se bo obdobje velike drame in vznemirjenja revolving okoli te nove tehnologije," je zapisal.

Bitcoin na svoji najosnovnejši ravni je preboj na področju računalništva - enega, ki temelji na 20 letih raziskav v kriptografske valute, in 40 let raziskav v kriptografije, na tisoče raziskovalcev po vsem svetu.

Znano je, da je podjetje Andreessen je globoko investiral v Bitcoin ustanavljanjem podjetij, zato njegova stališče glede digitalnega denarja, je razumljivo pozitiven. Toda, po drugi strani, Dimon je bankir, ki se ukvarja z fiat valuto, tako da je njegova vizija lahko tudi šteje ogrožena.

Bitcoin je imel svoj pravičen delež oboževalcev in kritikov, nekateri bolj znani kot drugi, in ne tudi njegova cvetoče razvoj se bo spremenilo. Vzemite primer Paul Krugman je, kot dobro. Dobitnik Nobelove nagrade je čas, da kritizirajo Bitcoinin preteklost, trdi njen proces ustvarjanja je "socialna odpadki".

Sorodne novice


Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Čile postane prva država, ki prodaja nepremičnine v zameno za Bitcoin

Post ICO

Hashfast datoteke za poglavje 11

Post ICO

BitPay predstavlja tri nove vseobsegajoče cenovne načrte z ničninami

Post ICO

Ali lahko uporabniki Bitcoinov v Dropboxu po varstvu PRISM varno?

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Inside Bitcoins konferenca: New York vedno utemeljuje naslov kriptokumulacijski kapital

Post ICO

Kako zgraditi boljšo in varnejšo denarnico Bitcoin

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

Bitrefill napoveduje nov prenosni sistem s celijo

Post ICO

Valuta Fiat in Bitcoin: konceptualiziranje medijev za izmenjavo