To je pogumen nov svet za trgovce, ki so prijazni do Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

To je pogumen nov svet za trgovce, ki so prijazni do Bitcoin

To je pogumen nov svet za trgovce, ki so prijazni do Bitcoin

Strokovnjaki so vedno pravijo, da tisto, kar je pomembno, ko gre za krepitev vloge Bitcoin ni število transakcij ali druge tehnične Šala: to je trgovčevo sprejem, ki ga je prejšnji sprejem uporabnikov povečalo. In če je to resnica, potem Bitcoin je na poti do slave.

Zagotovo je rast cen Bitcoin je - eden BTC je trenutno vreden več kot 1.000 $ - imel kaj opraviti s tem, kot je veliko novih trgovcev, ki stojijo na podboju so sedaj zelo radovedni te inovacije imenovane cryptocurrency in ne more čakati, da se v Medtem., sprejetje ohranja poka po vsem svetu.

Vzemimo na primer majhno kitesurfa schoolin Gili otokih, ki se je pravkar začel sprejemati Bitcoin. Svetovno najbolj znana digitalna valuta je bolj verjetno, da bi pritegnili mala podjetja, kot je ta, ki vidijo nizke pristojbine in decentralizirano izvora kovanca je kot prednosti.

Zato je vedno več malih podjetij so začeli videti prednosti sprejem takšne inovativen način plačila, vendar nekatera velika imena so tudi dajanje v: samo pogled na kitajski velikan Baiduor Sir Richard Branson je Virgin Galactic.

To je pravzaprav že mogoče v celoti v živo na Bitcoin, če ste v državi ali državi, kjer lahko izmenjujejo svoje cryptocurrency za darilo e-kartice, ki omogočajo dostop do trgovskih velikanov: Gyft pravkar dodali Targetand eGifter napovedal dodajanje Walmartto svoj seznam trgovcev v oktobru.

Kaj pa drugod po svetu? No, tukaj je nekaj podjetij, ki so sprejele Bitcoin v zadnjem času. Na voljo je nova restavracija v Pekingu na Kitajskem, jo ​​sprejema, kot tudi trajnostno trgovec v San Diegu. V tem primeru boste tudi dobili 15 odstotkov off, če plačaš z Bitcoin.

In naj ne pozabi na druge zadnjih dopolnitvah Bitcoin svetovnem zemljevidu: spletna osvetlitev trgovina EarthLED, s sedežem v Koloradu, in radoveden podjetje z imenom Jihawg strelivo, so "slavni (zloglasni) Ustvarjalci novega svinjine infuziji radikalno anti-Džihadski streliva".

To je resnično pogumni novi svet za trgovce po vsem svetu. In lahko le bolje, še posebej sedaj, ko Shopify, znan ponudnik spletnih maloprodajnih rešitev, je napovedal, da bodo vsi njeni trgovci, več kot 75.000, lahko končno začeli sprejemati Bitcoinwithout nobenega vrveža.

Imeli smo veliko povpraševanja po naših trgovcev za vključitev podpore za Bitcoin in smo veseli, da smo lahko to povezovanje na voljo pred letošnje počitnice nakupovalni sezoni.

Integracija Bitcoin bo na voljo prek BitPay in se lahko uporablja skupaj z drugimi plačilnimi storitvami, kot so PayPal.

Sorodne novice


Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

BitPay uvede novo odprtokodno Bitcoinovo denarnico Copay s funkcijo za več podpisov

Post ICO

Bitcoin Zebra odhajajo več kot 10 milijonov Satoshi

Post ICO

BitLicense Petition iz OSFDA

Post ICO

Novi evropski projekt obljublja boj proti nezakonitim spletnim trgom, kjer je Bitcoin najljubši

Post ICO

Blockchain.info Zahteva za uporabniška gesla

Post ICO

BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin

Post ICO

BitInstant CEO, Charlie Shrem, aretiran zaradi sumov o pranju denarja

Post ICO

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Post ICO

BitLicense je zasnovan za ubijanje inovacij Bitcoin

Post ICO

Zgodovina Bitcoin: potovanje virtualne valute

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl