CEO pravi, da bo izpolnil zahtevo NYDFS BitLicense | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

CEO pravi, da bo izpolnil zahtevo NYDFS BitLicense

CEO pravi, da bo izpolnil zahtevo NYDFS BitLicense

ItBittoday potrjuje svojo namero, da bo izpolnitev popolno skladnost s predpisi z New York oddelka za finančne storitve BitLicense.

"Mi pozdravljamo premišljen in pregleden pristop, ki so Benjamin Lawsky in NY DFS sprejet v preučevanju vprašanja varstva potrošnikov okoliških virtualna valuta in povezanih podjetij. Menimo, da je ta okvir je pomembno za ekosistem za delovanje v skladen in zaupanja vreden način, in prikazuje DFS "stalno predanost k izboljšanju stabilnosti industrije," je dejal itBit CEO Charles kaskarila. "Mi vse možne ukrepe, da se zagotovi, da itBit varuje potrošnike, preprečuje zlorabe in zagotavlja varnost. Predlagana BitLicense usklajuje z našimi sedanjimi standardi in prakse, in imamo vsak namen, da se v skladu s končnimi smernicami."

Predlagane ukrepe je mogoče brati v celoti na: http://www.dfs.ny.gov/about/press2014/pr1407171-vc.pdf

Predpisi se bo uradno objavljen v julij 23, 2014 izdaji New York State register - ki se začne 45-dnevno javno komentar obdobje. Po tem javnem komentar obdobju, pravila so predmet dodatnega pregleda in revizije na podlagi tega javnega povratne informacije, preden jih DFS zaključi.

Ben Lawsky glavnega finančnih storitev v New York State Department za finančne storitve je navedeno naslednje glede novega regulativnega okvira,

Pri razvoju tega regulativnega okvira, smo skušali vzpostaviti ustrezno ravnovesje, ki pomaga zaščititi potrošnike in izkoreniniti nezakonito dejavnost - ne duši koristne inovacije. Ti predpisi vključujejo določbe, da bi sredstva, zaščitni strank, zaščito proti kibernetskemu taksist, in preprečiti zlorabe virtualnih valut za nezakonite dejavnosti, kot so pranje denarja.

Zavedamo se, da bo, ne vsi v virtualne skupnosti valute zadovoljen nad možnostjo novega regulativnega okvira. Konec koncev, čeprav menimo, da je vzpostavitev skupnih pravil občutek ceste ključnega pomena za dolgoročno prihodnost virtualne valute industriji, kot tudi varnost in trdnost sredstva strank. (Mislimo, da so razmere na gori GOX, na primer, je, da je zelo jasno.) Poleg tega, glede na to, da imajo države posebne regulativne pristojnosti na tem področju, imamo tudi zakonsko obveznost, da se premaknete naprej v tem okviru.

Iz istega razloga se tudi zavedamo, da - tako kot kateri koli del finančne industrije - ne regulativni okvir ne more nikoli popolnoma odpraviti tveganja, kupci srečujejo, ko se ukvarjajo s finančnimi podjetji. Kot taka, smo tudi močan nabor razkritij potrošnikov lahko poskrbite, da kupci so informacije, ki jih potrebujejo, da se odločitve, ki so najboljše za njih.

ItBit ponuja varno globalno menjalnico za trgovanje fiat valute z digitalno valuto, kot Bitcoin. Izmenjava ponuja vlagateljem z visoko likvidnostjo in napredno varnost, shranjevanje Bitcoin offline strank v hladilniku. ItBit zaposluje obsežno znanje in si-stranko in dodatne nadzorne sisteme za zagotavljanje najvišje standarde skladnosti, podobno mednarodnih bank.

Izmenjava Bitcoin s sedežem v New Yorku je bila ustanovljena s CEO Charles kaskarila. Podjetje je projekt podprt z RRE Ventures, Canaan partnerji, Liberty City je Ventures in angelov, vključno z Jay W. Jordan II in Ben Davenport.

Sorodne novice


Post ICO

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

Post ICO

Ali bo Bitcoin naslednja nagrada za zaposlene?

Post ICO

Kitajska meni, da je Bitcoin virtualno dobro in prepoveduje banke, da se ukvarjajo s kriptokovno obtožbo

Post ICO

Coin Fire +: GAW Miners ulovi SEC, FTC, IRS, DHS Pozor

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Post ICO

Trgovec s hrano vozi po Seattlu in sprejme Bitcoin za okusen sir na žaru

Post ICO

CoinJar ima novo Bitcoinovo aplikacijo za naprave Apple

Post ICO

Egiptovski Bitcoiners zdaj lahko kupijo BTC, zahvaljujoč novemu ponudniku kuponov, ki ga je začela družba YellowPay

Post ICO

Tržnica kmetov in Bitcoin: Kaj kuhate v kripto-kuhinji?

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji