Ali je glavni raziskovalec Bitcoin? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ali je glavni raziskovalec Bitcoin?

Ali je glavni raziskovalec Bitcoin?

Medtem ko je Capital One sprejela ostro stališče proti Bitcoin v preteklosti, se zdaj zdi, da je družba vsaj preiskuje Bitcoin.

Nova naloga postingfrom Enega spletni strani Capital za znanost podatkov vključuje delo v laboratoriju...

Raziskovanje vpliva novih tehnologij, kot so Google Glass, Leap Motion, pametnih ročnih ur, Bitcoin in iBeacons o prihodnosti mobilno bančništvo in finančne jutrišnjem svetu.

Čeprav je to relativno majhen blip glede Bitcoin to vsaj pomeni, da je nekdo na Capital One vsaj preiskovanju Bitcoin in verjetno kako dobiček iz njega.

Ali ni bilo malo o Bitcoin zdrsnil v nekoga, ki dela v laboratoriju in zdrsnil s kadrovske službe ali pa je podjetje interno preiskavo Bitcoin še videli.Ali je Google zainteresiran za Bitcoin, kaj JP Morgan razmišlja o vsem tem? Posodobitev novic BitcoinMnogi ljudje so skoki na Bitcoin bandwagon, vendar ne vsakdo se ogreva na valuto P2P. Jamie Dimon, predsednik uprave JP Morgan, je razstrelili Bitcoin, jo kliče "grozno" in napoveduje njen propad. Po mnenju g Dimon, je Bitcoin obsojena na propad, ker se lahko "ponoviti znova in znova" in ne imeti podporo vlade. Glede na to, da je JP Morgan največja banka Združenih držav, bi lahko te kritike nosijo veliko težo, čeprav je treba poudariti, da je bil Bitcoin zasnovan tako, da obstaja zunaj tradicionalne finančne skupnosti, tako da bi zavrnitev priti kot ne presenečenje.


Ali je ptica? Ali je letalo? Ne, to je Super Bitcoin reševanje ArgentincevTo je še en zadetek na argentinski kovanca, kot je Western Union je pred kratkim prenehali sprejemati denarna nakazila iz ameriških dolarjev za pesosand obratno. Odločitev je pokazala, konec maja, ko so novi togi predpisi o valutah argentinsko blokiran veliko izmenjav. Na primer, Google ne more plačati niti Android razvijalci v državi.

In to ni prvič, da je argentinski peso v težavah. Poleg tega je v zadnjih letih, je ta kovanec utrpela izjemno inflacijo, postaja devalvirala valuto in "žrtev" ekstremnih predpisov. Torej, to ni tako čudno, da Argentinci so videti, da vlagajo svoj denar v druge možnosti, kot je cryptocurrency.

To je predvsem zato Bitcoin uporabniki rastejo kot nori v Argentini, še posebej po tem nedavno izjavo Western Union. V tem primeru, Bitcoin je varen izhod, saj omogoča Argentinci varno prenese svoj denar... In bolj pomembno, ne da bi plačal vse davke.

In to ne samo o transakcijah. Kot smo že omenili, z razvrednotila valuto, lahko Bitcoin je varno zatočišče za argentinske vlagatelje. Kot so 99Bitcoins rečeno tukaj, to je alternativa, da shranite svoj denar iz potolčen nacionalnega gospodarstva in ga v globalni trg.

V skladu z nedavno dokumentarec (več o tem tukaj), ki pripoveduje zgodbo o Bitcoin v Angentina, domačini videli Bitcoin kot uspešnega vira prihrankov, veliko več kot le s pesos v banki. In niti cryptocurrency je nestanovitnost jih prestraši, ni več velike raven inflacije, blizu 30 odstotkov. Argentina morda videli Bitcoin kot nekaj zakonitega, vendar so Argentinci pogled na to in videli dragoceno naložbo.

Via bitcoinmagazine.com


Ali se PayPal spreminja, da bi sprejel Bitcoine?To bi spremenilo veliko stvari za Bitcoin. Digitalna valuta je lahko nov cilj za e-poslovanje velikan eBay. V intervjuju, glavni izvršni direktor spletni strani je dejal EBay preučuje najboljše načine za delo z Bitcoins.

John Donahoe celo imenuje "nova moteče tehnologije", da ta digitalni valuti, ki razkrivajo, da je družba pričakuje, da bi našli način, da se omogoči Bitcoins znotraj PayPal. To je dvosmerna ulica: poziva uporabnike Bitcoin (in potrošniki), na spletni strani in tudi daje Bitcoin spoštovanje in legitimacyit je čakala.

Tu ni nobenih obveznosti, še ni, vendar obstaja velika verjetnost, da bo EBay kmalu z novo vročih kovanec v mestu. Sicer, zakaj bi Donahoe rekel nekaj takega kot "virtualna valuta je nekaj, kar je tukaj, da ostanejo."

Izvršni direktor eBay napoveduje, da v naslednjih petih letih, Bitcoin in druge virtualne valute, ki bo neizogibno pojavile jih vsi se bodo uporabljali, pretvori v gotovini in se uporablja povsod.

Za zdaj je valuta še vedno nestanovitne in sprejeti le na nekaj spletnih strani, ki pa so ga PayPalwould sprejeli vse spremenilo za to digitalno valuto.

Via blogs.wsj.com


Ali je Silicon Valley gaga z Bitcoinom?Glavni Silicon Valley vodstvo in vlagatelji so zelo navdušeni nad Bitcoin. Zakaj pravijo, da je? Ker so se vlagajo ogromne vsote denarja v to.

Chris Dixon, na primer, je že napovedal, da bo toinvest pravih kovancev - od svojega tveganega kapitala - v Bitcoins, digitalna valuta uvedena leta 2008. V zadnjem času, Dixon je govoril o svojem novem poslovno avanturo na javni prireditvi in ​​pojasnil, zakaj je tako navdušen nad Bitcoin.

To je razlog, zakaj veliko navdušenci razmišljate o vlaganju v Bitcoin podjetij in se že delajo na modelih, ki so podobni Paypalto pomoč ljudem trgovino valuto.

Po Chris Dixon, "za veliko ljudi v tech, finance je bilo to zelo neprijetno območje" in Bitcoin more spremeniti. Za genijev iz Silicijeve doline, Bitcoin je "sprostitev za pent-up frustracije" v finančnem svetu.

Je Bitcoin res vse to? Če Silicon Valley pravi, da je, moramo verjeti!

Via businessinsider.com

Sorodne novice


Post ICO

Nemška Fidor banka je skupaj z Bitcoin.de ponudila takojšnje transakcije Bitcoin

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Egiptovski Bitcoiners zdaj lahko kupijo BTC, zahvaljujoč novemu ponudniku kuponov, ki ga je začela družba YellowPay

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

V porastu kripto-prevare: Bitcoiners preplavijo lažne spletne strani Bitcoin Foundation

Post ICO

Črni petek, Cyber ponedeljek spodbuja Bitcoin novi rekord: potrošniki porabijo 296 milijonov USD v BTC

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Bitfinex Delo z AlphaPointom

Post ICO

Coinbase pomaga Bitcoiners kupiti storitve na Fiverr s kripto valuto

Post ICO

Coinbase olajša preverjenim uporabnikom z instant prenosi Bitcoin

Post ICO

CoinTerra nastavljen za zagon nizkocenskih Bitcoin Mining Rig, lahko revolucijo trga

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga