Vlaganje v Bitcoin: ali je digitalna valuta lahko mehurček, da bi pop? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vlaganje v Bitcoin: ali je digitalna valuta lahko mehurček, da bi pop?

Vlaganje v Bitcoin: ali je digitalna valuta lahko mehurček, da bi pop?

Pred časom, ko 99Bitcoins objavila to delovno mesto, so bili ljudje vlagajo kot nori v Bitcoin, predvsem pobegniti iz krize evra. To je bil trenutek, ki katapultiralo digitalno valuto v slavo in slavo. Zdaj je svet enostavno ne morejo dobiti dovolj za to, vendar je vse to velika naložba mehurček o pop?

Naj navedem primer nihanja Bitcoin je. Od februarja do aprila, vrednost kovanca je dvignila od $ 20 do $ 266, treskav na 11. Aprila in pada več kot 100 $. Nesreča se je cena Bitcoin navzdol in, kot ponavadi, so bili zamudniki najhujše žrtve. Opazite podobnosti v nekaj znan kot nepremičninskega balona? Kaj internetnega balona?

Še vedno poskuša ugotoviti vse prednosti in slabosti Bitcoin, vendar pa obstaja nekaj vitalnih znakov ne moremo pozabiti gledati. Znaki investicijskega balona, ​​ki bo povzročilo veliko škodo, ko je ata. Te Naslednji nasveti so Robert Luna, od SureVest.

Prvič, pazi na "ocenjevanja vrednosti, ki deviatesignificantly iz dolgoročnega zgodovinskega povprečja", ki ima stanovanjski mehurček kot npr. Po drugi strani se zavedajo tistem trenutku, ko "analitiki začeli tako nenavadna napovedi kot sredstva hit nove vzponi", nekaj, kar smo že videli dogaja v Bitcoin vesolju.

Nato dvoma vse "strokovnjaki", ki pridejo okoli govorimo o tem in onem, kot da imajo magisterije v vseh možnih področju strokovnega znanja o. Veliko ljudi se je začela govoriti o Bitcoin kot če bi bili res strokovnjaki, ko so le prišli do tega trga pred nekaj dnevi. Videti amaterji opustili svojih dejanskih delovnih mest, da bi denar in tekmujejo strokovnjakov je eden od glavnih znakov investicijskega balona. To je ista stvar, če vsakdo začne rek "tokrat je drugače". To ne pomeni, verjemite nam.

In potem je tudi politična manipulacija, podoben temu, kar smo videli na Cipru. Kot večina od vas ve, vrhunec Bitcoin je priljubljenost prišel s Cipra kriznih razodetje in težave v bančnem sistemu. To je ravno tako kot zlato, ki je postal središče mehurčka, saj je valuta manipulira. Z evropske krize, ki vpliva na svet, so ljudje začeli gledati Bitcoin, kot če bi bila edina možna rešitev, vendar moramo vedeti, da je trg vedno zmagati in mehurčki vedno deflacijo.

Via finance.yahoo.com

Sorodne novice


Post ICO

Podatki kažejo, da je malware Bitcoin verjetno propadel

Post ICO

Erik Voorhees izgubil 550 BTC zaradi Mt. Goxov propad: pripravi se, ker bo grd teden

Post ICO

Razjasnitev našega uredniškega procesa in smernic

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Butterfly Labs je zaprl FTC, obtožen nepoštenih in zavajajočih praks

Post ICO

Dell sprejema Bitcoin

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Kalifornijski finančni organi pravijo, da samo opozarjajo na Bitcoinovo fundacijo

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Goldman Sachs pravi, da Millennials ne bodo uporabljali bitkoina. Ali so prav?

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Izpraznite svojo Bitcoin denarnico in kupite ta luksuzni dvorec v Južni Afriki