Vključevanje naprav za glasovanje na podlagi blokiranja za volilno učinkovitost | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vključevanje naprav za glasovanje na podlagi blokiranja za volilno učinkovitost

Vključevanje naprav za glasovanje na podlagi blokiranja za volilno učinkovitost

Glasovanje je nujen pogoj za uspešno demokracijo. Ko so državljani države, lahko glasujejo, so dana svoboda, da izrazijo svoje mnenje pri odločanju o načinu, v katerem je treba voditi svojo državo in s kom. Ta postopek glasovanja ni lahka, zlasti ko gre za veliko populacijo. Zbiranje glasov od milijonov ljudi, je precej nerodno, ko je sistem v uporabi, ni učinkovit. Za let na koncu, so tehnike glasovanja, ki so bili v uporabi, ni imela odločilnega napredka. Zato so, zdaj že zdavnaj nekaj posodobitev. Glavni izziv pri teh zastarelih metodah pride do centralizacije.

Sedanji sistem proti novi inovacije

metode glasovanja, ki so trenutno v uporabi, je treba veliko človeškega udeležbe; segajo od preštevalca glasov anketi delavcev, institucij, kot tudi inženirji, ki bi glasovalne stroje. Poleg tega obstajajo tudi skupine nadzora, ki se uporabljajo druge ljudi, za nadzor teh volitev delavcev. Te metode so glasovale sta draga in neučinkovita. Prav tako so zelo dovzetni za manipulacije in prevare s tem, da je treba izboljšati.

To je, če Bitcoin tehnologijo, da nam z izboljšanim sistemom glasovanja, ki je narejen iz tal navzgor. Ta novi sistem nudi varno, kot tudi decentralizirano glasovanja alternativo. Zato so glasovali celovitost, stroški in varnost drastično zmanjšala za uporabo v blockchain. Bomo morali globlje razumevanje tega, kaj ti na osnovi blockchain glasovalne naprave po Bitcoin tehnologije so vsi približno.

Kaj je blockchain?

To je javna knjiga zasnovana zaradi izvajanja transakcij. Z uporabo tega, so vse opravljene transakcije predvajali na mreži naročenih vozlišč, kjer vsako vozlišče posodobi svojo lastno zelo dvojnik knjige tako, da so te zadnje transakcije. Po preverjanju novega števila transakcij, dobi blok ustvarili in dodamo k temu blockchain. Posli za knjigo so vse vidne javnosti in so preverljivi dogaja v prejšnjih blokov.

Kaj je blockchain aparat?

Blockchain naprava se šteje kot prožen, nastavljiv kot tudi prilagodljiv, da bi se prilagodile svoje stranke spreminjajoče okoliščine in prihajajoče napredek v blockchain-derivat tehnologije. Glavni cilj te tehnologije je, da se ohrani odvisnost od decentralizirano konsenz tako, da se celovitost informacij, ki so druge človeške zanašati centralizirani sistemi ne more zagotoviti brez tveganja napak, napak, Prestupak in korupcije.

Zakaj je bolje?

Bitcoin je robusten in decentralizirano knjiga, ki se zavaruje s računalnikov po vsem svetu, ki delujejo programsko opremo Bitcoin. To je mogoče mislil, kot globalno pregledno knjigo računovodstva, skupno po vsem svetu in da ima vsakdo dostop do in lahko vmesnik s. Bitcoin protokol, skozi koncept kriptografije in teorije iger, finančno ustvarja spodbudo, da bi ugotovili njegovo varnost omrežja. Ta na osnovi blockchain volilni sistem je torej boljši od običajnih državnih sponzorira sistemov. To je še posebej tako za tiste države, ki imajo v anamnezi korupcije.

Bitcoin tehnologija zagotavlja bistveno drugačen pristop k zbiranju glasov s svojo avtomatizirano in decentralizirano varnega protokola. To ne rešujejo izzive papirja glasovanja kot tudi elektronskih glasovalnih naprav, ki omogočajo, da so stroškovno učinkovit, odprt in učinkovit sistem, ki se lahko revidirajo tako posameznih volivcev in skupnosti na splošno. Bitcoin tehnologija omogoča sistem, v katerem je vsaka posamezna volivec lahko preverila, da je bil njegov glas šteje, meni, da so glasove za različne kandidate in tudi zadeve, oddani pravočasno. Na ta način lahko volivci ugotovijo, da ni manipulacija ali goljufije s strani volilnih delavcev.

Na osnovi Blockchain glasovalne naprave torej lahko najboljša rešitev za večino vprašanj, ki so trenutno Mori postopek glasovanja, ne glede na zakonodajo ali katere koli dodatne birokracije.

Sorodne novice


Post ICO

Kitajski Google Baidu sprejema Bitcoin: drug znak, da Kitajska pozdravlja kripto valutnost

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

CryptoWall: Hekerji, ki uporabljajo bitkoin, da zahtevajo odkupnine

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Goldman Sachs pravi, da Millennials ne bodo uporabljali bitkoina. Ali so prav?

Post ICO

Ali novi Numbrs aplikacij predstavljajo majhno grožnjo Bitcoinu?

Post ICO

Koinsetter razširi storitve po prevzemu kanadskega Bitcoinove izmenjave CAVIRTEX

Post ICO

Gliph predstavlja uporabniška imena in uporabniške profile

Post ICO

Glavna nemška trgovska družba Parfuemerie.de prodaja parfume in kozmetične izdelke za BTC

Post ICO

Blockchain.info doseže 500.000 denarnic

Post ICO

E-poštna izmenjava predlaga, da Google v bližnji prihodnosti lahko reče da Bitcoinu

Post ICO

Bitcoiners pomagajo ameriškim oblastem, da razumejo kriptokovnost, rezultati pa so spodbudni