Kako so se trolls z DMCA znebili Coin Fire | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako so se trolls z DMCA znebili Coin Fire

Kako so se trolls z DMCA znebili Coin Fire

Prejšnji mesec, Coin Požar objavil poročilo o trenutnem SEC actionsthat bi lahko imelo velik vpliv na veliko število igralcev v prostoru cryptocurrency.

CloudFlare Poročilo o prometu

A nekaj kratkih ur potem, ko je bilo to poročilo objavil, Coin Fire prejela rekordno število več kot 900.000 edinstvenih ogledov strani v 24 urah po našem poročilu Cloud Flare. Naše osebje takoj prejeli telefonske klice, elektronsko pošto, in nekaj jezni sporočila nekaterih članov skupnosti.

Ob približno 09:00 EDT tisti dan, primarni e-poštni račun za Coin Fire prejeli e-pošto z navedbo, da je bilo obvestilo o DMCA prejeli pred sliko na kovance Fire mestu. Podoba je bila ena črka SEC pokriva, da smo naložili in damo v našem poročilu dan prej.

Sprva je bilo naše osebje zmeden. Slika je bila ustvarjena iz vrste dokumentov, ki smo jih prejeli in sami bodo odstranjeni pred nalaganjem zaščititi stranke in virov, ki sodelujejo pri našem poročilu. Naše osebje je sprejela dodatne varnostne ukrepe za uporabo strani iz različnih črk in jih dali skupaj, da bi prikrila, katere črke so bile uporabljene in njihovi viri katerim smo imeli neposredno prejeli od osebno.

Obvestilo o DMCA pred tem sliki je zmešati, da naše osebje. Obvestilo je bil ustvarjen iz dokumenta, ki je plačnik davka dolarjev financira, in to je bil ustvarjen iz več dokumentov.

Smo poslali e-pošto, ki zahteva dodatne informacije in kopijo obvestila akcijskega DMCA, kot je bila vložena, in takoj stopila v stik našega odvetnika.

Trideset minut kasneje, Coin Fire stran prikaže prepovedanega ERROR vsem obiskovalcem in naš e-poštni naslov ni več odziven. Brendon takoj poklical našo pravno zastopstvo, ki nam je zagotovljen teden pred, da bi lahko pričakovali neke vrste maščevanja, čeprav smo imeli ni storila kaznivo dejanje, ki ga sprošča in redacting dokumente.

Takoj sem obiskal našo spletno stran ponudnika gostovanja je, izpolnjevali težave vozovnice, in odprla živo klepet. (Naši odvetniki so nam svetovali, da ne poimenovati gostovanje družba na vprašanje, dokler se celotna situacija ocenili v bližnji prihodnosti. Mi smo še vedno razmišlja v sporu o slabo ravnanje obvestila DMCA).

Brendon dosegel našo pravno zastopanje in sem govoril z našim odvetnikom. Naš odvetnik je dejal, smo imeli pravico odstraniti sporno vsebino, preden je bila naša stran navidezno sprejeti navzdol. V tem času, sem še čaka, da govori z nekom prek live chat. Prav tako sem poklical naše gostovanje podjetje, katerega drži sporočilo, je dejal, da bi bilo trideset minut čakati.

Kovanec za protipožarno varnostno kopiranje datotek

V tem času, sem se začela poskuša povezati preko SSH na naši VPS stroj in dostop do naše spletne strani. Mi prenesti varnostno kopijo datotek na mestu, baze podatkov, slike in druge vsebine izven kraja dnevno. Vedel sem, da je najboljši potek dejavnosti bi bilo, da bi našo spletno stran na spletu nekje drugje v tem času, vendar smo poganjanje varnostnih kopij dan pred pred objavo SEC kos in mi bi morali repost.

Odprli smo varnostne kopije iz prejšnjega tisti dan in je začela pregled naše prenos, ko smo našli eno od datotek so postali poškodovan. Ta datoteka je bila naša baza podatkov backup. Takoj smo se imenuje naš ponudnik spoštljivo prosimo, da se nam SSH dostop, tako da bi lahko vsaj prenesti svoje datoteke, preden jih premika k drugemu ponudniku.

Potem ko je videl, kako se je situacija tako daleč izčrpan, Iskreno nisem želel, da bi naši ponudniki drugega dolar ali naš težko zasluženi denar, in zelo želel novega ponudnika. Vedoč, da je zahteva DMCA pridejo in da je nam ni bila dana na voljo dovolj časa, da se odzovejo zelo moteče, ne le zase, ampak ostalo naše ekipe in našega pravnega zastopanja.

Še trideset minut, ki jih, ko sem bil še na čakanju minilo. Sporočilo naše gostovanje družbe še pokazala, da je bil moj čakati čas trideset minut, in sem začel, da postane zelo uničen s položaja. Naša spletna stran je bila v celoti odsoten, je bil naš e-poštni zapornim in naš strežnik ni več odziven preko SSH. Še vedno sem skušal ostati miren, vedoč, da je preprosta napaka morda bila, in da bi lahko to delo, precej hitro.

Z 11:00 am EDT, smo začeli odpiranje drugih varnostnih kopij in ugotovil, da je bila baza podatkov pokvarjena v njih, kot tudi. Je smo naredili usodno napako, da sprejmejo varnostne kopije, ne da bi jih temeljito pregledovanje, da se zagotovi datoteke so v redu (smo, ker so potrebne spremembe, da se zagotovi, da se napake ne bo več). Nismo vedeli, ki je poslala zahtevo DMCA, kako je bil predelan tako hitro, in ko bi mi dobili našo spletno stran nazaj na spletu.

Ob 11.30, sem končno dosegla nekdo na drugem koncu in jim dal ustrezne informacije o računu. Rekli so mi, da je bila zahteva DMCA prejeli, mi ni ustrezno odzval na zahtevo, in da je naš račun bi se v celoti obnoviti, če le smo se dogovorili, da se odstranijo zadevno sliko. Bila sem zelo razburjena na tej točki, vendar je še vedno mirno pojasnil, da so mi ni bila dana dovolj časa, da se odzovejo in sva vedela, kdo je bil za zahtevo. Pojasnil sem, da nismo mogli nadaljevati z odstranitvijo, kar je posledica in želel videti dejanske celoten zahtevek pred odziva. Bil sem na čakanju.

Petnajst minut kasneje, je povedal, da prva zahteva je bila poslana preko e-pošte in gostovanje družba ni mogla ponovno poslati zaradi varnostnih razlogov. Pregledali smo naše e-poštni račun, vendar ni prejela nobenih informacij na zahtevo in nobene informacije o tem, kdo je prišel iz. Sem vprašal še enkrat za obvestila ali podatke o tem, kdo je bil za obvestila, kot smo zakonsko dovoljeno, da bi te zahteve. Rekli so mi, "da je preprosto ni mogoče" in postavi na čakanje znova. Očitno, e-pošte smo prejeli bilo drugo obvestilo.

Na tej točki smo pripravili, da bi naše odvetnik v razpisu. Ko predstavnik iz naše gostovanje družba vrnila na progi ob 12:25 EDT, sem imel naš odvetnika v pripravljenosti in je zaprl okno za klepet, ki je bil še vedno ne odziva.

Še vedno ni bilo mogoče videti začetno DMCA zahtevo za nekaj ur kasneje, vendar so končno lahko možnost, da prenesete vse naše datotek iz strežnika in jih sprejeti drugje. Josh z BitVPS je dosegel, da nas in pravi, da bi bili pripravljeni, da nas gosti. Ponudili so nam popust na VPS stroj, ki bi bil ne samo bolj primerni za ravnanje z DDoS napadi in velik obseg prometa, ampak bi tudi pomagal braniti pred DMCA napadi, kot so tisti, ki smo bili trenutno sooča.

Začeli smo prenesli vse, da se gibljejo v nov stroj, in spreminja naše informacije DNS. Mi smo tudi še vedno čaka, da vidim DMCA zahtevo, da je naš prejšnji gostitelj je trdil, da ni bilo mogoče, da bi za nas. Bil sem zelo jezen na tem mestu, vendar je imel več telefonskih pogovore z več člani skupnosti, ki so pomagali voditi me v pregled. To je bil čas, da preprosto Batten določitvi loput in napredovati.

Sem začel delati zelo težko priti do naše spletne strani nazaj na spletu zahvaljujoč našim prijateljem na BitVPS in Josh. Oba Josh in BitVPS bila najbolj koristna dobili nekatere napake delal z mano in Brendon.

Uspelo nam je, da bi kovance Fire nazaj na spletu in diha vzdih olajšanja, da je bil vsaj en ogenj dal ven. Zdaj smo samo potrebno, da se ukvarjajo s tem "nadležen" zahtevo DMCA. Naše gostovanje podjetje nam je povedal, da bi nam lahko pošljete zahtevo DMCA, vendar so bili nesprejemljivi za našo ekipo. Po nekaj ur kasneje in nekaj telefonskih klicev s predstavniki v pravni službi naših starih hosting podjetja, smo dobili ime podjetja, ki nas je odsoten prinesel.

COIN NOVICE INC je podjetje, ki v končni fazi vložila DMCA proti nam. Naši odvetniki začeli iskati za potrjevanje o tem podjetju, kjer se nahajajo, in kako priti v stik s pravnega oddelka v podjetju. So takoj našel več cestnih zapor.

Hitro iskanje DuckDuckGo ne kaže rezultate za "COIN NEWS INC", in mi je takoj postalo sumljivo. Naši odvetniki zahtevajo, da vidite celoten DMCA zahtevo in se še vedno borijo za ta dan, da vidim celotno zahtevo.

Naši odvetniki so pojasnili, da se nam na Coin Fire, ki je obvestilo DMCA, ki se vloži pri nekaterih informacij, kot so naslov, in druge pomembne informacije, za potrditev zahtevka bil narejen. Imamo pravico do teh informacij in so bili zanikal informacije datumu.

COIN NOVICE INC je lažna podjetje, ki ne obstaja. Očitno smo bolj sposobni kot ljudje, ki na izbiro, ali je zahteva DMCA veljavna ali ne, tako, da preprosto delaš internetno iskanje.

Še vedno ne veste, kdo COIN NOVICE INC je, če sploh obstajajo, in kdo je v ozadju "družba" ali ponarejenim sprejmejo določitvi pismu. Naša ekipa je še vedno aktivno sodeluje pri reševanju teh vprašanj, čeprav, in upamo, da se zagotovi posodobitev našim bralcem v bližnji prihodnosti.

Bodite prepričani, da smo sprejeli številne ukrepe za delo z našimi novimi gostiteljskih BitVPS in našimi odvetniki, da se prepreči takšne stvari ponovijo tudi v prihodnje.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Direktor podjetja Overstock.com pravi, da bo ogoračen, če bo Amazon vedno ignoriral Bitcoin

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Bitcoiners so pesimistični glede Bitcoinove cene v letu 2015

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

BitPay doda 150 valut in nove jezike na svoj račun Bitcoin

Post ICO

Ali lahko Bitcoin preživi v prihodnosti? Skrb Del 2

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Bitcoin je najhitreje rastoči sektor za tvegani kapital

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

ChangeTip dvigne $ 3.5M