Kako Bitcoin je lahko velika naložba | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako Bitcoin je lahko velika naložba

Kako Bitcoin je lahko velika naložba

Vi že veste veliko o Bitcoin, ampak koliko veste o svojih možnostih, kot naložbo? Več ljudi ga uporabljajo, bolj dragocena je in na neki točki, enote v Bitcoin vesolju lahko celo postala najbolj razširjena menjalno sredstvo.

To se lahko zgodi, ker so s tem povezani stroški Bitcoin je... No, skoraj nič. Nekaj, kar lahko pritegne veliko podjetij, ampak tudi posamezne uporabnike in vlagatelje. Poleg tega je pričakovanje svetovne finančne krize, je zadosten razlog, da bi vsakdo poglej Bitcoin z drugim nizom oči.

Tudi srna Bitcoin ima nekaj manj dobre lastnosti, kot je dejstvo, da je njegova vrednost niha, smo vsi pričakovali za Bitcoin (ali drugih ctyptocurrencies), da bo igra changer, saj se začenja že spremeniti veliko stvari po internetu in tudi v resničnem svetu, kjer so bili nekateri kraji, ki sprejme Bitcoin za nekaj časa.

Torej, če niste bili prepričani o vlaganju ali trgovanje v Bitcoins, upamo, da ste si premislili preveč. Seveda pa morate biti previdni: ne gredo nor in vlagajo ves svoj denar na digitalnih kovancev. Razdelite in distribuirati svoje naložbe prek različnih področjih, vendar se prepričajte, nekaj gre v smeri Bitcoin je.

Pred tem korakom, poskrbite, da vam veliko raziskav o denarnice in spletno varnost. Lahko se celo govori, da Bitcoin svetovalec. Zapomnite si, da je Bitcoin kot dobičkonosno jezik, ki ga potrebujejo za razumevanje, tako da se ne more obravnavati kot redni naložbe parka. Digitalni valuta je nekaj drugega: da je nekaj posebnega in potrebuje posebno obravnavo.

Via btcglobal.netKako Bitcoins privlačijo podjetja s kreditnimi karticamiVsak dan, na 99Bitcoins, smo opazili, da več obratov in trgovci, realni in virtualni, pa so že sprejeli Bitcoin. Ti so se začeli razumeti prednosti digitalne valute, saj se je število uporabnikov ohranja tudi narašča, kljub nekaj podrobnosti, kot so njeno eterično vrednosti.

Obstaja veliko utemeljitve, kot so "to je veliko tržno priložnost" ali "to je poceni način, kako pritegniti ljubitelje tehnologije", na primer. Ampak, potem, pa je še en argument, močnejši od nekaterih podjetij: sprejetje Bitcoin je nov najboljši način za vijak podjetij s kreditno kartico.

Po ogledu pravega strani kreditnih kartic - tistega, ki zaračunava visoke obrestne mere - potrošniki začeli izogniti in jih preziral. Torej, nič bolj naravno kot vidim trgovci po isti poti.

Odličen primer uspešnega podjetja, ki sprejema Bitcoin je na osnovi Boston podjetje Foodler. Preko njihove spletne strani, lahko naročijo hrano na spletu z več kot 12.000 restavracij v 48 državah in se njihov vrstni red v eni uri. Pando Daily govoril z Foodler soustanovitelj, Christian Dumontet, in po branju svoj članek, da je težko razumeti, zakaj je podjetnik želi videti Bitcoin uspeh in pošiljanje podjetja kreditnih kartic v pekel.

Christian Dumontet, podjetja, kot so Mastercard in American Express so "glavni vir trenja v inovacije". Ti zahtevajo pristojbine za predelavo, ki jih potrošniki, običajno okoli 2 odstotka na transakcijo plačane. Toda, po drugi strani, ta podjetja tudi zaračuna za restavracije osnovno stopnjo 6 odstotkov za hrano in pijačo.

Zato Foodler šel na drug način, zlasti po zaslugi Dumontet, ki so delali na področju programske opreme, pri podjetju Cisco Systems, in ima izkušnje z Bitcoin. Najboljši digitalne valute je, da je vsaka transakcija edinstven delovanje: brez povratnih bremenitev, pristojbin ali možnost goljufije.

V bistvu, vsaka Bitcoin transakcija pomeni eno manjšo kreditno kartico transactionand, ki je dovolj za veliko podjetij, tam zunaj, ki se trudijo, da bi kaznovali te velike družbe za leta in leta smešno interesa.

Via pandodaily.com


Kako je Kitajska v samo treh mesecih zgradila Bitcoin cesarstvoZgodba, ki povezuje Kitajsko in Bitcoinis ni nova. Ta uspešen odnos traja že nekaj časa zdaj, ampak tisto, kar je tukaj ni le čas in denar, vendar ratherthe velikost imperija, ki ga je država hitrejši kot strele ustvarili.

Medtem ko se je svet živel nor začetek leta, z vrednostjo vrtoglavo Bitcoin je - od 13 $ na kovanec za 300 $ / BTC aprila -, spustite navzdol za okoli 90 $ / BTC in nato stabilizira do tega tedna, ko je začela hoditi spet navzdol, kitajski obdržati svojo kul in zgradil pravi imperij.

Ta nihanja cen lahko skrbi veliko držav, ne pa tudi na Kitajskem. V samo treh mesecih, so majhne skupine razpršenih rudarjev postala velik in organiziran industrije, da ne rečem plodno. Ko gre za cryptocurrency, ni nič manjka na Kitajskem, od prilagojene proizvajalcev rudarske čipov za poklicne investicijskih storitev Bitcoin.

In to je samo majhen delček Bitcoin vesolja, ki govori kitajsko. Država že ima svoje platforme, kot btcchina (eno od najstarejših storitev na področju z dveh letih obstoja), btctrade ali FXBTC. Te storitve niso nujno pred kratkim, vendar je njihova priljubljenost je ustrelil skozi streho v zadnjih nekaj mesecih. Ta promet grafikon (ki ga Alexa o btcchina) to dokazuje:

Kot lahko vidite, je nenadna rast zanimanja za Bitcoin odraža v teh podatkov, ki kažejo na strmo povečanje ob koncu prvega četrtletja leta 2013. In potem, da so trgovci, ki so prav tako začnejo videti Bitcoin kot priložnost, kot je slavni e-poslovanje spletne strani Taobao, ki že sprejema cryptocurrency.

Kaj se bo pokazalo, kako bo Kitajska vlada obravnavala Bitcoin subjectonce ga dobi prevelika. Morda ne bo všeč, vendar pa tudi ne bo mar. Do zdaj so oblasti bili tiho (vsaj uradno).

Via techinasia.com

Sorodne novice


Post ICO

BitPay Delo s plačilnimi sistemi Heartland

Post ICO

Trgovec obutev Očala in časopis Chicago Sun-Times, da bodo sprejeli Bitcoin v letu 2014

Post ICO

Pregled: Veliko skrbi z GAW Miners Hashlet Service

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)

Post ICO

British Bankers Association se poskuša boriti proti Bitcoinovi rasti v Združenem kraljestvu

Post ICO

Izpraznite svojo Bitcoin denarnico in kupite ta luksuzni dvorec v Južni Afriki

Post ICO

Oglaševalske akcije lahko zdaj sprejmejo BTC s preprostim potrditvenim poljem

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Bitcoin London 2013 je tukaj in vam predstavljamo popoln pregled

Post ICO

Družina Draper in Bitcoin: sin mu to častita, oče se o tem spozna in dedka ne čuti ljubezni

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Začetek predvajanja 28. julija