Kaj se zgodi Bitcoinu Ko umre, kdo je Satoshi Nakamoto (spet) in več tedenskih novic | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj se zgodi Bitcoinu Ko umre, kdo je Satoshi Nakamoto (spet) in več tedenskih novic

Kaj se zgodi Bitcoinu Ko umre, kdo je Satoshi Nakamoto (spet) in več tedenskih novic

Izgleda, Mt. Gox ne bo dal priložnost za reorganizacijo in se pojavljajo pred stečajem. Japonski sodišča zavrnil vlogo družbe za rehabilitacijo. Namesto, Mt. Gox bo likvidirana s prihodki, ki daje ljudem, ki so imeli svoj denar v zameno. Mt. Gox izgubila nekaj $ 425.000.000 dolarjev Bitcoins. Sprva izguba je verjel, da je še večji, pa vendar je bila odkrita neuporabljeno denarnico z nekaj 200.000 Bitcoins v njem.Strojna skupina Bolgarija ustvari edinstven monitor, ki preverja tečaj bitkoina v realnem časuDuo bolgarskih razvijalcev strojne opreme iz Plovdiv je ustvaril novo Bitcoin pripomoček, ki bi lahko v veliko pomoč za rudarje, vlagateljev in tradersdealing z cryptocurrency.

Ta Bitcoin Rudarska realnem času monitor, ki je opremljen z LCD zaslonom, spremlja BTC cene izmenjav, kot Bitstamp in Mt. Goxand podpira ploščadi, ki jih proizvaja KNC Miner in Butterfly Labs. Vendar pa je naprava, ki jo je potrebno le priključiti na domači usmerjevalnik za delo zaradi svojega spletnega vmesnika za konfiguracijo, mora uporabnik imeti Coinbaseaccount.

"Glavna naloga enote je spremljanje deviznih tečajev cryptocurrency v realnem času", potrjuje Georgi Bakalski, eden od članov ekipe imenuje Hardware Group Bolgariji.

"Menimo, da so sedanje dinamične spremembe na trgu Bitcoin dejstvo je treba upoštevati, in mnogi trgovci že imajo koristi od tega dejstva, ki jih preprosto prenašanje Bitcoins med izmenjavo in izkoriščajo razlike med / prodajajo cenah kupi", je še dodal.

Če so informacije v realnem času, je zelo pomembno za te ljudi, kot so spremembe včasih zgodi v nekaj minutah, celo sekundah.

V Bitcoin Rudarska realnem času Monitor je trenutno na voljo na eBay.

Balsaki in njegov kolega upam, da lahko naprava doseže veliko Bitcoin trgovcem: "smo naredili to enoto tudi zato, ker menimo, da v prihodnosti digitalnih valut, ne glede na to, kateri bo".

Slika iz eBay


Harvardova močna Odyssey grozd nezakonito uporabila za rudarjenje DogecoinIdentiteta osumljenca, ki je z uporabo močnih računalniških virov Harvard, da mine Dogecoinis še ni znan, vendar pa on ali ona je definitivno v težavah z univerzo. Cryptocurrency rudar je trajno prepovedali uporabo raziskave računalniških zmogljivosti institucije, glede na Harvard Crimson.

Kaznovana Dogecoin ventilator uporabljal Harvard je "Odyssey grozd", ki združuje moč 14.000 obdelave jeder, da mine-meme pogon digitalni kovanec. Je bil odkrit on ali ona v nobenem trenutku, ampak verjetno končal hoje z veliko količino Dogecoins. Nekaj ​​ur z uporabo močno računalniško gručo bi imela za posledico precejšnjo količino cryptocurrency.

primeru je odpove s Harvarda je prodekan za raziskovalno računalništvo, James A. Manšeta, v sporočilu za raziskave Papirnica uporabnikov Skupine FAS. "Operacija rudarski Dogecoin je bil ustanovljen na Odyssey grozda porabijo znatna sredstva, da lahko sodeluje v natečaju rudarstvu", je dejal sporočilo, poslano v petek (21).

Manšeta dodal, da so raziskave računalniških virov ni mogoče uporabiti za "osebno ali zasebno korist ali kakršne koli dejavnosti, ki niso povezana z raziskavami", in potrdila, da nima več nezakonito rudar dostop do "vseh in vseh raziskovalnih računalniških naprav na popolnoma trajno".

Vsako sodelovanje v "Klondike" slogu operacije digitalni rudarskih in tekmovanjih za dobiček Harvard lasti sredstva, ki zahteva, da preuči digitalno valuto moč in dolžino ključa so strogo prepovedani zaradi očitnih razlogov.

Timothy R. Peterson, podoktorski sodelavec na Oddelek za biologijo molekularno in celično in Dogecoin lastnika, pravi, da "je čas domnevnega rudarstvo sovpadal s pričakovano nihanje cen na trgu Dogecoin".


Ali je NSA v tem času vsekakor gledala v Bitcoin oknu (še preden je obstajalo okno)?Konec koncev, nacionalna agencija za varnost vedel Bitcoin še preden se je obstajal... Kaj imamo v mislih? No, očitno je NSA je reportin 1996 o prihodnji šifrirnega digitalni blagovne unitvery podobno Bitcoin. Ker cryptocurrency pojavile šele leta 2009, in sicer so imeli v kristalno kroglo ali pa so govorili o svojih najhujših strahov in učenje, kako za boj proti njim.

Informacije, opisane v dokumentu, je presenetljivo blizu sedanje realnosti. In ne samo zaradi arhitekturne strukture futuristične naprave, ki je prikazan v poročilu, ampak tudi zato, ker je ta enota posnema tudi realne značilnosti našega denarnega sistema, kot je oderuštvo ali pomanjkanja.

Lahko bi šel vse "zarote-nor" okoli to temo, vendar to ni tako daleč od realnosti, da rečemo, da je to poročilo zdi bolj kot designor načrt kot samo napoved.

To poročilo NSA potopi globoko v digitalne izzive kovancev in navaja težave z varnostjo in regulacije. Praktično vse, kar smo bili živi in ​​videli doslej. Edina razlika od tistega, kar smo smo vajeni, da je ta dokument, ki z vidika regulatorjev in razvijalcev.

In to še ni vse. Pripravljeni na končni udarec? Eden od ključnih piscev tega dokumenta se imenuje Tatsuaki Okamoto! Podobno ime skrivnostnega ustvarjalca Bitcoin je, Satoshi Nakamoto? Lahko stavite na to!

Ne vem za vas, ampak to poročilo je zapustila naša usta široko odprta...

Via realcurrencies.wordpress.com

Sorodne novice


Post ICO

CoinJar ima novo Bitcoinovo aplikacijo za naprave Apple

Post ICO

Bitcoin Job Fair

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

Bitcoin Meetups v Zürichu in Buenos Airesu

Post ICO

Butterfly Labs je zaprl FTC, obtožen nepoštenih in zavajajočih praks

Post ICO

Blockchain.info Zahteva za uporabniška gesla

Post ICO

Britanske banke prisilijo ponudnika bančnih rešitev k odtujitvi projekta Bitcoin Isle of Man

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Blockchain navdihuje centralne banke, da ustvarijo hibridne sisteme

Post ICO

Bitcoin Worldwide pravni status in posvojitev

Post ICO

Ali bi lahko leto 2014 prineslo rast, ki jo pričakuje Litecoin?

Post ICO

Kanada ima trženjsko skupino, ki dela v korist Bitcoin in nove restavracije, ki sprejema kripto valutnost