Gyft na iOS-u sprejme BTC še enkrat | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Gyft na iOS-u sprejme BTC še enkrat

Gyft na iOS-u sprejme BTC še enkrat

Kot smo poročali v začetku tega tedna Apple omogoča Bitcoin walletsand tem povezanih aplikacij, da pridejo nazaj v trgovino z aplikacijami.

Kateri je razlog, zakaj so bili mnogi v naši ekipi zelo navdušena, da vidite, da je bil Gyft posodobljen in ima zdaj možnost, da še enkrat nakup darilnih kartic za Bitcoins v iOS različica aplikacije.

Gyft je digitalna darilno kartico platforma, ki vam omogoča, da upravljate svoje darilne kartice. Lahko jarka plastike in mobilno napravo za shranjevanje, pošiljanje in odkupi kartic. Gyft uporabnikom omogoča tudi nakup darilnih kartic z Bitcoin, ki jih je mogoče uporabiti na spletu ali v trgovini za več kot 200 različnih trgovcev.Gyft uvede novo Bitcoin storitev: Gift Card RegistryKo Bitcoin eksplodirala v začetku tega leta, je bil Gyft ena izmed prvih podjetij, da sprejmejo na najbolj znani cryptocurrency na svetu in so si tako vesel, da je to naredil, da je podjetje zdaj launchinga nova storitev, ki sprejema Bitcoin kot plačilo: Darilna kartica registra.

Po Jan Jahosky, odnosi Gyft javnih, to pomeni, da "se lahko Bitcoins uporabijo za nakup darilnih kartic za poroke, rojstne dneve, baby tuši, praznikih in drugih posebnih dogodkov". Gyft uporabniki lahko do osem trgovci iz baze z več sto retailersand jih dodajte v svojem registru.

"Potrošniki lahko zdaj prilagodite in delite registra osebno darilo kartice", pojasnjuje izjavo družbe s sedežem v San Francisco. Poleg tega, posodobljena spletna stran Gyft je z izboljšanimi funkcijami omogoča uporabnikom, da nakup darilnih kartic in upravljati svoje Gyft denarnico na spletu. Ko ste naredili registra, dobiš "osebno URL, ki ga lahko uporabljate tudi preko Facebook, Twitter, Google Plus ali dodana koli poročno spletno stran ali povabilo".

"Sprva smo ustvarili Gyft kot preprost način za potrošnike, da upravljajo svoje darilne kartice iz svoje mobilne naprave. Vendar pa, kot smo zrasli naši uporabniki izrazili interes, da storiti veliko več kot le upravljati svoje darilne kartice. Kot rezultat, smo ustvarili več platformo approachenabling potrošnike, da bo odkupil svoje karte iz mobilnega telefona in upravljati svoj račun iz skoraj vseh spleta omogočajo napravo ", pojasnjuje Gyft izvršni direktor in soustanovitelj Vinny Lingham.

V samo nekaj mesecih, saj začetek septembra lani, "več kot 10.000.000 $ v plastičnih darilnih kartic so bile prenesene aplikacije za mobilne naprave z uporabniki dodali novo darilno kartico vsaki dve sekundi". Gyft je trenutno največji digitalne platforme za nakup in upravljanje z darilnimi karticami, ki podpirajo več kot 300 trgovcev.


Hacker ukrade 130 bitkoin od uporabnika, Mt. Gox pravi, da nič ne more storitiDave Wright je bil boj naporna bitka, saj aprila lani, poskuša torecover na $ 16.500 vredno Bitcoin ukraden iz njegovega Mt. Gox račun. Uporabnik cryptocurrency izgubil kovance pred nekaj meseci, ko je bil njegov račun hacked tat z naslovom IP, ki temelji na Nizozemskem in je bil denar prenesen brez njegove vednosti.

"Vsakič, ko sem se ponovno prijavite v svoj račun, da je kot vračanje na prizorišču umora, tako žalostno", Wright pravi. Človek je v stik izmenjavo, ki temelji na Japonsko, ker je opazil, je prišlo do kraje, vendar Mt. Gox pravi, da ne morejo storiti ničesar, da se vrnete svoja sredstva, mu povedal, da mu je, da se obrnete svoje lokalno policijo in se pritoži.

Dave Wright vnovčil v 130 svojih Bitcoins na $ 127 vsak - enakovredna $ 16.510 - in je nameraval uporabiti dobiček, da bi poplačala medicinskih menice. Vendar, Mt. Politika GOX dovoljuje samo $ 1000, ki se izplačajo v vsakem 24-urnem obdobju, zato Wright je počasi izplačila svojega denarja. V času, je upal, da bo celoten posel končan v nekaj tednih.

Ampak v tem obdobju heker vdrl v njegov račun in prekiniti postopek. Tat nato pretvori vse prihodke nazaj v Bitcoins in jih vse prenese iz k sebi, goind okoli 1000 $ na dan politiko.

"Kaj me jezi je, da je Mt. Gox novo dvojno preverjanje varnosti postopka, ki bi ustavili vse to zgodilo. Bil sem z Mt. GOX let in se nikoli ne moti, da mi tudi pošljete e-pošto, da mi sporočite to obstajala dodatna varnostna funkcija. Mislil sem, da je moj šifrirano geslo je dovolj varen, očitno ne. Transakcija je tako očitno krajo, želim Mt. Gox bi naredil nekaj, poleg tega samo kaže s prstom name ", obžaluje žrtve.

Mt. Gox ni javno še govoril o tej zadevi.

Via examiner.com


Hacker kraji Bitcoin mining moč in hijacks več kot 140 BTCVeč kot 140 BTC, enakovredno do skoraj 84.000 $, je vsota "ukraden" heker, ki je pred kratkim pridobil dostop do kanadske ponudnika internetnih storitev in preusmerjen računske moči Bitcoin rudarjev. Kramp je odkril varnostni strokovnjaki na obveščevalno družbo digitalni Dell SecureWorks, ki je opazil, da je nekaj narobe, ko je njihova rudarstvo moč je začela upadati.

Raziskovalci so sledili dejavnosti nazaj do ponudnika internetnih storitev v Kanadi. Vendar pa je ime podjetja je treba še razkrila. Kaj je še vedno nejasno, kako heker pridobil dostop do infrastructurein da ponudnika za preusmeritev zasebnega rudarsko moč na drugo bazen.

Pat Litke od Dell SecureWorks povedal, The Guardian, da so strokovnjaki sumijo, heker lahko trenutni ali nekdanji zaposleni v kanadskem podjetju, čeprav možnost zunanjega kramp ni iz slike.

S pridobitvijo upravnega dostop do usmerjevalnika na ISP, ki jih zlorabljajo storitev znano kot Gateway protokol o meji (BGP), ki je namenjen za povezovanje različnih omrežij na internetu skupaj. Do ogrožanja BGP funkcije na ISP, je heker lahko pošljete prometa, namenjenega za legitimno rudarski bazen na svojem bazenu.

SecureWorkds je pokazala, da je heker oblikovanje dveh različnih zlonamernih bazena. "Z prepričati rudarjev povezati s to drugo zlonamerno bazen namesto originalnega zlonamerne bazen, ugrabitelja filtri od prometa, ki je že bila ugrabljena, tako da ni spet ugrabljena", poročila znanstvenikov je potrdila.

Dolžina napadu še vedno ni jasno, saj so nekatere od prizadetih Bitcoiners najprej pritožil zaradi nedovoljene dejavnosti na internetnih forumih v marcu. Ampak, glede na Litke in drugih raziskovalcev, napadi segajo do februarja. Kramp ne vključuje le Bitcoin, ampak tudi druge cryptocurrencies kot Dogecoin, HoboNickels in WorldCoin.

Dell SecureWorks je nowrecommending da bazen strežniki uporabljajo Secure Sockets Layer (SSL) šifriranje protocolin vrstni red, da bi preprečili nove napade.

Izbrani slika: RR

Sorodne novice


Post ICO

BitGive prejme 503 (c) (3) Status iz IRS

Post ICO

BTC Guild zaprt

Post ICO

BitLicense je zasnovan za ubijanje inovacij Bitcoin

Post ICO

Gavin Andresen govori o sprostitvi 0,9: kaj je končano in kaj še mora storiti

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Trgovec s hrano vozi po Seattlu in sprejme Bitcoin za okusen sir na žaru

Post ICO

Bitmain uvaja zmanjšanje DDoS-a za AntMiner S4 in S5

Post ICO

Coinbase ima novega zaposlenega: Charlie Lee, ustvarjalca Litecoin

Post ICO

Filmski distributer Lionsgate sprejema Bitcoin

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi