Greenpeace ZDA zdaj sprejema donacije Bitcoin preko BitPay-a | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Greenpeace ZDA zdaj sprejema donacije Bitcoin preko BitPay-a

Greenpeace ZDA zdaj sprejema donacije Bitcoin preko BitPay-a

Glavni okoljevarstvena organizacija Greenpeace je objavila njihova ameriška operacija se je začela sprejemati Bitcoin donationsas danes. To pomeni, da cryptocurrency ekosistem osvaja še eno veliko ime v svetu ljubezni, ki je eden od najpomembnejših doslej.

Greenpeace - velikan organizacija s podružnicami v 40 različnih državah in $ 200 milijonov proračuna - se je povezal s plačilnega procesorja BitPay je. Podjetje s sedežem v Atlanti bodo odgovorni za ravnanje vse donacije in jih pretvori v fiat valuto.

Cilji Eco-organizacije so vse o izobraževanju javnosti o o vprašanjih, kot so krčenje gozdov ali komercialnega kitolova, na primer. Kljub temu, da bi izpolnili te cilje Greenpeace v celoti opira na donacije, ki prihajajo iz vseh koncev sveta. In to običajno pomeni, izgubili tri odstotke darovanega vrednosti za plačilo pristojbin za obdelavo. Ampak ne z Bitcoin.

Z odločitvijo, da sprejme cryptocurrency - kljub dejstvu, da so donacije nato pretvori v fiat valuto - Greenpeace prejme "100%, kar je podaril povečanje količine vsake prejete donacije," pravi Elizabeth Ploshay, Ne- upravitelj računa dobiček na BitPay, ki jih NewsBTC citiral.

"Kot je popolnoma neodvisna organizacija, ne bomo denar od korporacij ali vlad in se zanašajo predvsem na posamezne donacije. Ugled BitPay kot zaupanja vredno in varno tretjih oseb Bitcoin plačilni procesor, ki je enostaven za nas, da začnete sprejemati Bitcoin kar nam odpirajo nove trge in donatorji, "pravi Ben Kroetz, direktor spletne strategije na Greenpeace ZDA.

Cryptocurrency donacije lahko preko spletne strani Greenpeace ameriškega.Grooveshark izpolnjuje BitcoinPretakanje glasbe storitev Grooveshark začela pošiljanje e-pošte prek kanalov za podporo popoldne za uporabnike, ki so že zahtevali Bitcoin zdaj je možnost plačila za prenašanje glasbe naročnine družba ponudila in ki Pay z možnostjo Bitcoin v živo na strani vodenja računa.

Underdog v pretakanje glasbe vojn na premik je videti kot še en način za povečanje sprejetje službe v boju proti Spotify, Rdio, in druga podjetja. Grooveshark postane prva pretakanje glasbe družb, ki ponujajo Bitcoin kot možnost plačila, ki vodi veliko, da se sprašujem, kdaj bo Spotify in drugi pridružijo podjetje pri sprejemanju Bitcoin za pretakanje glasbe naročnine.

Ena obotavljanja za mnoge v pretakanje glasbeni industriji je bil manjka možnost, da ustvarijo reoccuring prijav preko Bitcoin, ki bo samodejno bremenili vsak mesec (Grooveshark ni rešila tega problema, kot je navedeno v sliki), vendar Grooveshark verjame storitev bo prepričljiv dovolj za tiste, uporabo Bitcoin kot plačilno sredstvo, da bodo še naprej, da pridejo nazaj vsak mesec in obnoviti ali enostavno plača za leto vnaprejšnjim.

Kovanec Ogenj je dosegel, da Grooveshark za nadaljnje pripombe in bo posodobiti ta post, ko smo prejeli uradni odgovor iz podjetja.


Gvatemalska univerza Francisco Marroquin sprejema donacije v bitkoinihPrvič, študenti Draper Universityallowed plačati za njihovo šolnino s Bitcoins. Zdaj je ploden odnos med cryptocurrency in izobraževanja prispel v Južni Ameriki, natančneje v Gvatemalo.

Od konca prejšnjega meseca, je možno, da bi se Universidad Francisco Marroquín, ki se nahaja v Guatemala City, ki ga donacijami v Bitcoins.

Za donacije se uporabljajo za podporo številne programe, ki jih posvetne institucije spodbuja, kot so štipendije. Zavod ima cilj spodbujanja "etične, pravne in ekonomske vidike družbe, svobodnih in odgovornih posameznikov" in Bitcoin prilega prav.

Lahko naredite svojo donacijo neposredno skozi to LINKOR obrnite na univerzo po naslovu, da zaprosi za več informacij.


Gyft združuje še en velikan: zdaj lahko kupite darilne kartice Walmart do 500 dolarjev z Bitcoinom"Mi smo tako tako tako tako navdušena, da razglasi, da je Walmart končno na gyft! Uživajte Gyfters!". To so bile besede, ki jih Gyftto izbiri razglasi svoje najnovejše komercialno partnerja: velikana na drobno Walmart.

Bitcoiners v Združenih državah lahko zdaj kupijo darilne kartice med $ 25 in $ 500 s cryptocurrencyand porabili svoj digitalni denar za špecerijo, plin, elektronike, naprav in več različnih izdelkov.

Walmart ima več kot 4.700 trgovin razširila po vsej državi

Število, ki vključuje več kot 3000 Walmart Supercenters. Te ustanove ponujajo polno storitev supermarketov, ki prodajajo vse vrste sveže hrane. In lahko uporabite tudi svojo Gyft kartico na spletu, na Walmart.com.

Poleg tega, Walmart ima v lasti tudi klub Sama, verigo skladišč, ki prodajajo v razsutem stanju špecerijo in splošno trgovsko blago s popustom, kar pomeni, da je še cela vrsta podjetij, kjer se lahko uporablja Bitcoins.

"Mislim, da je precej jasno, da smo zgradili veliko vmesnik, imamo veliko strank in nudimo odlično uporabniško izkušnjo. (...) smo zgradili blagovno znamko, in trgovci videli, da imamo zelo dragoceno položaj kot alternativa na plastično darilno kartico na modelu rack ", Gyft CEO, Vinny Lingham, je povedal Coindesk.

Gyft ni prvi ponudnik darilno kartico, da se povežejo z Walmart: prvo podjetje, za to je bil eGifter, oktobra 2013. Still, Gyft ponuja edinstveno storitev na svojih šifrirnih odjemalcev: tri-odstotni cashback na vse nakupe Bitcoin uporabo njegove kartice.

Izbrani slika iz Wikimedia

Sorodne novice


Post ICO

Razvijalci ustvarijo knjižnico Alexandria, ki temelji na blokih

Post ICO

CoinSummit San Francisco napoveduje program za strokovnjake, povezane z Bitcoinom

Post ICO

Kanadska bitkainska rudarska družba je udarila z novo FCAA obtožbo in morebitno globo

Post ICO

Bruce Fenton je novi izvršni direktor Bitcoinove fundacije

Post ICO

BitGold začenja novo platformo za trgovanje z zlatom zgleduje po Bitcoinu

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Oblikovalec bankomatov Lamassu: ta projekt bo spremenil proces pridobivanja bitkoinov

Post ICO

CoinTerra nastavljen za zagon nizkocenskih Bitcoin Mining Rig, lahko revolucijo trga

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Coinbase začenja Multisig Vault in zdaj omogoča strankam nadzor nad zasebnimi ključi

Post ICO

British Passion VIP je prva agencija za spremljanje, ki je sprejela Bitcoin

Post ICO

Brawker se zaustavi