GreenBits Premieres v Androidu s podporo za strojno opremo in multisig | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

GreenBits Premieres v Androidu s podporo za strojno opremo in multisig

GreenBits Premieres v Androidu s podporo za strojno opremo in multisig

Ekipa pa na GreenAddresshave bili zaposleni delajo na nove aplikacije Android, imenovanih GreenBits. Novi odprtokodni program za Android je bil na voljo v storitvi Google Playand open source trgovina Fdroid pred kratkim.

GreenBits je edinstvena aplikacija, ki prinaša nekatere izmed najboljših varnostnih ukrepov v vmesnik je preprost za uporabo za naprave Android. Aplikacija je združljiva s trenutno generacijo Bitcoin strojne denarnic, kot trezor, HW.1, NANO, BWALLET in drugih Trezor klonov zaradi izvajanja BitcoinJ.

Programska oprema deluje tudi prototip NFC-usposobiti Ledger Proton strojne denarnico smislu lahko uporabniki enostavno dotaknite denarnico strojne opreme s telefonom z vodenjem GreenBits programske opreme in dostop do denarnice.

Izvedba strojne denarnica je, če GreenBits resnično zasije. Premikanje med strojno denarnico in programske opreme denarnico je resnično enostavno in se lahko opravi v nekaj sekundah.

GreenBits je deterministična denarnico in tudi ne bo ponovno uporabo istih Bitcoin naslove, ki lahko močno poveča varnost za končne uporabnike. Bitcoin wiki pravi, da je deterministično denarnico sistem izhaja ključe iz enega izhodišča znan kot seme. Seme omogoča uporabniku, da enostavno varnostno kopiranje in obnovitev denarnico ne da bi morali vse druge informacije in lahko v nekaterih primerih omogoči oblikovanje javnih naslovov brez vednosti zasebnega ključa.

GreenBits Delo z Ledger Proton NFC

GreenBits denarnico zahteva kodo PIN za uporabo, šifrirano na 256bit AES. Sistem PIN omogoča hitro in enostavno prijavo na mobilni napravi, vendar je še vedno zaščitena pred napadi Brutalni ki uporabljajo ta sistem.

GreenBits denarnice je težka za varnostne funkcije za uporabnike. Razvijalci tudi odločila, da ne bo enostavno podpreti "bite", temveč prepuščajo izbiro za uporabnika. Lahko poimenovan svoj Bitcoin kot BTC, mBTC, uBTC in bitov. To je samo še en korak v pravo smer osebne izbire za Bitcoin uporabnikom.

GreenBits ima možnost, da omeji dvige na določeno šifrirnega ali fiat višini, sposobnost premaknila papir denarnice, in štiri različne vrste 2FA vključno s SMS, e-pošte, OTP, in robo klic.

Novi GreenBits denarnica je namenjen za zamenjavo starejših GreenAddress Android denarnico, saj vsebuje številne varnostne izboljšave in izboljšave v prejšnjih različicah; Vendar pa je GreenAddress ostala zavezana k temu, da tako android aplikacijo GreenAddress in GreenBits denarnico, ki delujejo hkrati za nekaj časa.

Sorodne novice


Post ICO

Spoznajte prvo decentralizirano izmenjavo Bitcoin: Coinffeine se začne v 70 državah

Post ICO

Coin-Swap gre brez povezave zaradi tehničnih težav

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

CEO CEO Coinbase Bitcoin bo nadomestil ameriški dolar kot svetovno rezervno valuto

Post ICO

Najprej poglejte Gems Messenger

Post ICO

Uporabniki denarnice Blockchain.info so ukradeni - storitev je popravila napako in zagotavlja, da bo povrnila vsakogar

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Pet RoboCoin kioskih pride do Kanade do konca leta

Post ICO

Igralno podjetje Big Fish se je pridružilo Coinbase-u, da je sprejelo Bitcoin

Post ICO

Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Dell razširja možnost plačila Bitcoin v Združeno kraljestvo in Kanado