Google napoveduje, da je bil Bitcoin peti najbolj iskan izraz leta 2014 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Google napoveduje, da je bil Bitcoin peti najbolj iskan izraz leta 2014

Google napoveduje, da je bil Bitcoin peti najbolj iskan izraz leta 2014

Google je razkril 10 najbolj iskanih izrazov v 2014and jih ima cryptocurrency skupnost razlogov za praznovanje. Ne samo Bitcoin je peta najbolj iskan pojem na leto, vendar je priljubljen (in zabaven) Dogecoin zaseda deveto mesto v istem seznamu.

Tudi izraz "Doge" - ime internetni meme, ki izvira Dogecoin - sedi na šestem mestu med prvo deseterico, ki ga na svetu najbolj priljubljen iskalnik napovedal.

Bitcoin priljubljenost bliskovito letos, predvsem zaradi številnih znanih podjetij, ki so se začeli sprejemom cryptocurrencyas možnost plačila. Seznam vključuje imena, kot so Dell, Newegg, prevelike ali Alienware. V zadnjem času, tudi velikan Microsoft odločil, da odpre vrata na digitalno coincreated v letu 2009.

Leta 2014 se je najbolj iskan pojem je "Trud", aplikacijo socialno dating, nato pa "Neknominate" in "Goat Simulator". Ogledate si lahko celoten seznam, ki je jasno prevladujejo socialni mediji, spodaj.

1. Tinder
10.Flipagram

Bitcoin se lahko uvršča peta v tem primeru, ampak poglej top Googlov 10 ", kar je...?" išče in digitalna valuta zaseda četrto mesto.

Zanimanje za BTC je presegla le radovednosti ALS (amiotrofna lateralna skleroza), virusa Ebola in ISIS (koaliciji znan tudi kot Islamska država Irak in Sirija). Ogledate si lahko tudi to top deset spodaj.

1. Kaj je ALS?
10.What je Zračni desant?

Po letošnjih presenetljive rezultate, smo vprašali, kaj se bo 2015 prinesla Bitcoin, ko gre za priljubljenost kovanca je.Google Ventures vlaga v OpenCoinTo je pravica, Google Ventures je dajanje svoj denar v OpenCoin, podjetje zadaj Ripple, odprto plačila omrežje, kjer lahko izmenjujejo Bitcoin. Še en palec gor za digitalno valuto!

Model Ripple je distribucije lahko popravljajo in "skriti" nekaj večjih pomanjkljivosti Bitcoin je, kot sumljive narave nekaterih borzah. Toda platforma sprejema druge valute preveč, ne samo virtualno kovance, in to je, trenutno, boj poleg velikih psov, kot Transferwise.

To ni prvi pozitiven signal proti OpenCoin. Aprila je družba prejela naložbe iz Andreessen Horowitz, FF Angel IV, Lightspeed Venture Partners, velika Ventures in Bitcoin Opportunity sklada. Zdaj, v maju, prihaja še dva velike vlagatelje: Google Ventures in IDG Capital Partners.

Po Feng Li, iz IDG, podjetje je "navdušen nad iskanje globalnega plačilnega sistema tega pooblastila hitra, brezplačno in varno poslovanje v kateri koli valuti". Medtem, OpenCoin CEO govoril tudi o prihodnosti. Chris Larsen je obljubil, da bo s pomočjo ripple "tako enostavno, kot pošiljanje e-pošte". Spremembe so na obzorju!

Via gigaom.com


Guverner pravi, da je banka Japonske zelo zainteresirana za kriptocurrencyGuverner Bank of Japan je pred kratkim dejal, da je institucija "zelo zanima" v Bitcoin. Haruhiko Kuroda je govoril o cryptocurrency med novinarski konferenci, po mestu Jiji Press.

"V primerjavi s tradicionalnimi načini prenosa denarja in obstoječega elektronskega denarja, Bitcoin ima tako podobne in različne vidike", Kuroda dejal o digitalni kovanca, ki se trenutno študiral na Institutu centralne banke za monetarno in ekonomske študije.

Kljub temu, da je Bank of Japan je znan kot konservativne institucije, je Haruhiko Kuroda znano, za podporo ohlapnejšo denarno politiko v državi. Nazaj v februarju, nekdanji predsednik Azijske razvojne banke, je dejal, da "je dovolj prostora za količine denarja v obtoku" na Japonskem.

Zanimanje je lahko tam, vendar Kuroda - razvrščene po Forbes kot 39. Najmočnejša oseba na svetu -, je dejal, je japonska centralna banka ne namerava ukrepati glede Bitcoinin bližnji prihodnosti.


Green Man Gaming sedaj sprejema bitkoinS katalogom več kot 5200 iger, od več kot 350 video igre založniki Green Man Gamingis britanski temelji družbe, ki je znan med vsem svetu.

Družba ima v lasti, igra sledenje socialnih medijev omrežja Playfire. Playfire omogoča uporabnikom, da samodejno spremljali njihovo igro in v igri dosežke / trofej Para, PlayStation Network in Xbox Live. Playfire uporabniki, ki se povezujejo svoje Parni ID za svoj račun Playfire so prav tako upravičeni do pridobitve Playfire nagrade.

Tisti, nakupovanje na spletu na Green Man Gaming, ki uživajo tudi Bitcoin imajo zdaj možnost plačevanja za vsak nakup z digitalno valuto.

Družba je navedla, da je po gostovanju Anketa kupec v začetku maja, ki so več kot 89% vprašanih odgovorilo, da "" Mislim, da je pomembno, trgovinah, kot so Green Man Gaming ponuditi širok izbor načinov plačila. " Po raziskavi podjetja spoznala, da kupci pričakuje raznolike načine za plačilo igre so želeli igrati in da jih ponujajo več načinov, da bi lahko kupci zadovoljni in da več denarja.

Več informacij in pogosto zastavljena vprašanja stran o Bitcoin na spletni strani igre Sales lahko najdete tukaj: http://blog.playfire.com/2014/12/bitcoin-at-gmg-faq.html

Sorodne novice


Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

BitInstant CEO, Charlie Shrem, aretiran zaradi sumov o pranju denarja

Post ICO

CoinTerra prikazuje inovativno zasnovo modela TerraMiner

Post ICO

Bitcoin novice posodobitev 5. december

Post ICO

Krog je brez beta in obljublja, da bo plačila Bitcoin lažje

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Donirajte Bitcoin in pomagajte žrtvam Nepalskega potresa

Post ICO

Bitcoin je najhitreje rastoči sektor za tvegani kapital