Gliph predstavlja uporabniška imena in uporabniške profile | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Gliph predstavlja uporabniška imena in uporabniške profile

Gliph predstavlja uporabniška imena in uporabniške profile

Skupina sporočila platformo z Bitcoin Gliphhas napovedal nekatere nove funkcije, ki jo prinašajo bolj v skladu s tem, da sel platforma za množice.

Prva sprememba je dodajanje uporabniških imen. Prej uporabnikov o storitvi so bili dodeljeni ID-jev uporabnikov, ki temeljijo na simbolih, ampak zdaj napreduje uporabnike storitve lahko izberete alfanumerično ime, ki se uvrsti v račun Gliph. Gliph ekipa napisal na blogu postannouncing spremembo:

Kot redni uporabniki Gliph sami, smo ugotovili, Gliph Starejše imena niso postala lažja za uporabo v daljšem časovnem obdobju. Čeprav stilno edinstven, Gliph Legacy imena dobil na poti izkušenj na nekaj načinov.

Prvič, ljudje iz Gliph skupnosti, nam je povedal, jim je všeč storitev, vendar pa zdi, da je preveč težko povezati z drugimi ljudmi. Osnovna funkcija je, da lahko poišče drugo osebo v sistemu in simbole dodane trenje na ta proces.

Včasih, ko so bili prikazani simbol-imena v pogovoru javne skupine, je bil izziv, da bi spremljali, kdo je kdo. Nastajajoče težave z Gliph Legacy imena je, da se ne shranjujejo tudi v orodja za upravljanje z geslom kot 1Password.

Uporabniška imena, ki temelji na simbol so bili drzni in zanimiv način, da so se izkazale za podjetje zavzema zasebnost in varnost pred so ljudje pozorni na te stvari.

Sedaj namesto da bi niz simbolov si lahko na primer samo uporabniškim imenom Mike, kot je naša izvršna urednica storiti:

Zahvaljujoč novim imenom sheme, ki odklene novo Stran s profilom sistem, kjer si lahko ogledamo profilov uporabnikov na Gliph kot http://gli.ph/mike.

Sedaj lahko uporabniki ustvarijo profile strani z informacijami, ki so jih izbrali, da je javno.

Nov profil in ime funkcije prinašajo bolj uporaben element v službi, ki mnogi verjamejo videli resno konkurenco Gemsa storitev, ki smo pred kratkim ureja na Coin Fire.Globalni svetovalci Bitcoin Investment Fund se pridružuje @BTCfoundationGlobal Advisors Bitcoin investicijski sklad prihaja iz otoka Jersey in je prva urejena Bitcoin investicijski sklad.

Sklad, ki je prejela regulator approvalfrom otoka Jersey nazaj v hrbet v juliju in je bil določen za začetek tega meseca se je pridružil Bitcoin fundacija kot član Silver.

Sklad pa ne omogoča investicij iz redne investitorjev, ampak bi omogočilo pokojninske in zavarovalnice, da vlagajo v Bitcoin prvič je kar velik korak za prikaz legitimnost sklada in svetovalce za njim po vstopu v fundacijo na tak velika stopnja pridružil druge akterje v prostoru Bitcoin kot btcjam, CoinDesk, gyftand še veliko več.

Mi bo pazil na Gabi ko začnejo potovanje upravljanja tako velik naložbeni sklad z Bitcoin vezi.


Globalna plačila sodelujejo z BitPay-om, da bi ponudili možnost BitcoinGlobalni plačila, velja za enega največjih svetovnih ponudnikov plačilnih rešitev, je ta teden napovedal, da je podpisala pogodbo za napotitev s procesorjem BitPay v kripto-plačila. Thenew partnerstvo omogoča Globalni Plačila ponuditi Bitcoin možnost plačila v vsej svoji merchantsacross na svetu.

"Osredotočeni smo na zagotavljanje inovativne izdelke in storitve za naše globalne baze kupcev, in ta odnos nam ponuja možnost, da naši trgovci celovit izbor digitalno plačilno valuto," je dejal David Mangum, COO za globalne plačila.

Veseli smo, da partner s BitPay opravljanja naslednje generacije plačilne rešitve za naše stranke.

"To partnerstvo z globalnimi plačila omogoča elektronsko poslovanje in maloprodajnih trgovcev, da lahko sprejemajo plačila Bitcoin", je potrdila Tony Gallippi, BitPay je predsednik.

"Čezmejni zahteve globalnih trgovcev predstavlja veliko priložnost za sprejem Bitcoin in nam bo omogočilo, da bi dosegli več strank na razvijajočih se trgih", je dodal.

Ta dogovor pomeni veliko v Bitcoin ekosistemu, saj Globalni plačila je Fortune 1000 podjetja.

Blagovna znamka, ki je znana kot ena največjih svetovnih ponudnikov plačilnih rešitev, sodeluje z več sto trgovcev, prodajalci, finančne ustanove, vladne agencije multinacionalne korporacije in neodvisnih prodajnih organizacij, ki se nahajajo po vsej Severni Ameriki, Južni Ameriki, Evropi in v azijsko-pacifiški regiji regiji.


Global Village je prvo socialno omrežje Bitcoin na svetu, zaščiteno s šifriranjem vojaških razredovBitcoiners zdaj varno mesto - kot vojaški razred šifrirani varno - za izmenjavo informacij in opraviti nekaj družbeno networkingwithout ima kdorkoli vohunjenje nad svojo ramo. Globalni vasi, ki so jih ljudje ustvarili na NoBs.is, še vedno teče v beta fazi, ampak so razvijalci zagotovim, da je vojaški razred šifriranje, da bo varoval podatke uporabnic že delajo.

Če vas zanima, več o platformi, lahko ustvarite svoj račun v nekaj sekundah, z uporabo storitev za ustvarjanje skupin, posodobitve stanje objave in poslali šifrirano messageswithin socialno omrežje. Glede na sporočilo za javnost, bo samo člani globalne vasi, ki imajo šifrirnega ključa lahko preberete v skupni rabi sporočil uporabnikov in sistem bo zgrajen brez glavnega ključa.

"Naši varnostni strokovnjaki so svetovni strokovnjaki razred šifriranja. So premešamo in šifriranja tekma formule, kot AES256, RSA, ECDH521, dokler bomo lahko zagotovili, da bo niti temne gospodarji kibernetsko vohunjenje lahko videli toliko kot eno sliko vaša mačka ", pravi Könen Saarin, ki upravlja islandsko družbo.

V bližnji prihodnosti, bodo uporabniki globalna vas lahko strgal-delež svojih šifriranih sporočil prek Twitterja in Facebooka: "naša digitalna kevlar zajema aplikacije, iOS in Android, kot tudi našo spletno stran", Saarin dodaja.

Zasebnost je očitno resna stvar Nobs. Torej poleg zaščita članov globalne vasi, prav tako gostil kuharsko knjigo zasebnosti in platformo ne bo vnosov backup strank. "Če želite odstraniti nekaj iz svojega računa, samo zadeti izbrisati in pozabi, zato, ker je odšel za vedno. Vaši prispevki so tvoje, ko vse", zagotavlja izvršni družbe. Za Nobs, cena Internet zasebnosti je večna budnost in, kot ga Saarin navedeno, "boste videli izboljšave in dodatke čim bolj pogosto in razvoj nikoli ne bodo nehali".

Sorodne novice


Post ICO

FinCEN zahteva, da banke ne slepo prenehajo z računi banke MSB

Post ICO

BNP Paribas: Bitcoin tech bi podjetja za vrednostne papirje zastarala

Post ICO

Coinbase olajša preverjenim uporabnikom z instant prenosi Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Nakup avtomobila s svojim Bitcoins: trg vozil Beepi sprejema kripto valutnost

Post ICO

CoinTerra prikazuje inovativno zasnovo modela TerraMiner

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Kršitev: obvestilo o zmagovalcih USMS

Post ICO

Svoboda petka na trgu Satoshi v Austinu

Post ICO

Bitcoin tehnologija, da odkrije skrivnosti Wall Streeta