Glavna nemška trgovska družba Parfuemerie.de prodaja parfume in kozmetične izdelke za BTC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Glavna nemška trgovska družba Parfuemerie.de prodaja parfume in kozmetične izdelke za BTC

Glavna nemška trgovska družba Parfuemerie.de prodaja parfume in kozmetične izdelke za BTC

Nemčija že ima velik trgovce, ki poslujejo na svetu Bitcoin. Velikan spletu parfum trgovec Parfuemerie.de začel sprejemati Bitcoinduring prvi dan februarja.

Platforma z "meniju" je sestavljen iz več kot 10.000 parfumov in kozmetičnih izdelkov, je trenutno največji trgovec sprejeti cryptocurrency v evropskih countryvia plačilnega procesorja BitPay je. Parfumerie, podjetje z več kot 40 let izkušenj, ima tudi več kot 20 fizičnih trgovin širijo po Nemčiji.

Po navedbah družbe, Bitcoin omogoča "zelo hitro, preprosto in enostavno" rešitev plačila. "Ti se bodo posredovali na koncu vašega naročanje procesa Bitpay.com in skrbi za svoje plačila neposredno", se glasi njihovo spletno stran.

Da bi proslavili dobro novico, trgovec na drobno je ponuja A12-odstotni popust kode, ki jih je mogoče odšteti v vsej svoji productsby preprosto uporabo kode "HappyBitcoin", ki se lahko vnesli Durin procesu nakupa.

Z odločbo Parfuemerie je prestopanja v Bitcoin ekosistemu, trgovci Nemčije naprej podpira digitalni denar. Poleg svojih-cryptocurrency prijazna spletna trgovina na drobno, država gosti znameniti okrožju Kreuzberg, v Berlinu, mestu z najvišjo koncentracijo trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin.

Slike iz Parfuemerie.deNemčija vodi proces obdavčitve BitcoinJe najboljši prijatelj Evropa v resnici Bitcoin je? Verjetno. No, ZDA niso ravno kandidiral za to mesto, tako da je stara celina z lahkoto osvojil naslov. Tokrat je Nemčija, ki se spreminja stvari: nemški parlament, znan kot Bundestaga, je izjavil, da so dobički od prodaje Bitcoins potekala kot naložbo oproščen davkov, če je cryptocurrency potekala več kot eno leto. Odločitev so poročali v articlepublished v publikaciji Die Welt.

Človek za te spremembe je Frank Schäffler, Svobodnega demokratske stranke (FDP). Član odbora bundestaga za finance, ki slovi po nedavno kritiziral Evropsko centralno banko, je izrazil zanimanje za Bitcoin kot način za protiutež sedanji finančni sistem.

Nova nemška vladajoča seescryptocurrency kot "zasebni lasti premičnega premoženja", kar pomeni, da bodo digitalne kovanci samo predmet kapitalske dobičke, če se sredstvo proda v enem letu od nakupa. Če se Bitcoins prodajajo za dobiček pred eno letnico, bo operacija predmet 25 odstotkov dobička iz kapitala enotno davčno stopnjo. Toda, kot smo že omenili, če je minilo eno leto, dobički so oproščene davkov.

Eno vprašanje, ki odločitev Bundestag ne zajema, kako se mora davčna zakonodaja obravnava Bitcoin, ko je valuta ne uporablja kot investicijsko orodje. Recimo, na primer, uporabnik nakupu izdelka ali storitve z digitalno kovanca. Kako bo sistem dela obdavčevanja v tem primeru? In kaj o prvih zaposlenih tam zunaj, ki že prejemajo svoje plače v Bitcoin? Tu je še veliko dela, da ne, ampak Nemčija je sprejela trdno prvi korak.

In potem, na nasprotni strani Evrope, je v Združenih državah. Država še vedno zdi zelo zmedeni o tem, kaj storiti v zvezi cryptpcurrency. Vendar pa se trenutno ocenjuje, skozi Internal Revenue Service, katere smernice je treba providedto ameriške davkoplačevalce, ki se ukvarjajo z Bitcoin.

Za zdaj, vsi vemo, da je, glede na novo poročilo, ki ga je vlada Accountability Office (GAO), bi morali vsi uporabniki cryptocurrency je plačevanje davkov. Vsaj v teoriji.

Via bitcoinmagazine.com


Pridobite svojo lastno akcijsko številko za BitcoinsSpletno mesto That'MyFace.comis končno sprejema Bitcoinsto proizvajajo super številke akcijske s svojim obrazom na njej.

Spletna trgovina omogoča edinstveno in prilagojenih izdelkov z uporabo portretov. Po prejemu sliko so strokovnjaki ustvarili po meri akcijski lik s svojo najljubšo velikosti na: 4 ", 6" ali 12 ". Ali pa, če že imate akcijski sliko ki vam je všeč, lahko izberete samo osebno dejanje sliko glavo in jih nato sestaviti skupaj.

ThatsMyFace.com proizvaja tudi Lifesize možno nositi na telesu maske, skupaj z figurice. In ne, tudi ni pomembno, kje živite, od ladij družbe po vsem svetu.

Poslovno je ustanovil dr iz laboratorija računalništvo na univerzi v Cambridgeu. Da bi ustvarili najboljše rezultate, "ThatsMyFace.com specializirano patentiranimi tehnologijami po rekonstrukcijo obraza, analiza obraza in preoblikovanje 2D Portretiranje v 3D skulpture in figurice".

Ali ste vedno sanjali o imajo svoj akcijski sliki? Oglejte si spletno stran in odkrijte vse možnosti in izdelke, ki se zdaj lahko plačani s cryptocurrency.


GetGems iOS ReleasePred nekaj meseci GetGems Messenger je bil izdan na trgovino z aplikacijami Android. GetGems je uporaba mobilnih sporočil za iOS in Androidthat prinaša cryptocurrencies za mase, brez potrebe po znanju o Bitcoin, kriptografija ali šifriranje.

Aplikacija je tako sel in denarnico. Vsak uporabnik Gems samodejno prejme denarnico, zaščiten z geslom izbere ob registraciji. A je izbran Gems ime deluje tudi kot vzdevek za povezan Counterwallet naslov, tako da je preprost in enostaven za uporabnike za pošiljanje in prejemanje bodisi draguljev ali bitcoins (in kasneje druga sredstva).

V začetku tega leta je GetGems ekipa postavljeno $ 1.2M. Sredstva so iz kombinacije crowdfunded tokensale in neposredno $ 400K naložb iz Magma VC. Temelji Izrael Magma VC je znan po svoji vlogi v uspeh izdelkov, kot so Waze, ki je bila kupljena s strani Googla za $ 1.1B v letu 2013.

"Ob tako iOS in različice Android na voljo že veliko prej, kot smo pričakovali, je dokaz, da sposobnosti za razvoj ekipe," pojasnjuje Daniel Peled, CEO GetGems. "Zdaj smo lahko posvetili naša prizadevanja za sistem pozornosti gospodarstvu in napotitev v aplikaciji GetGems."

Novi iOS različica ima funkcijo pariteti z Android različice sprosti pred različico iOS zaradi zapletenosti s telegramom izvorno kodo za iOS. Draguljev ekipa navedel,

Kot je navedeno v preteklosti to ni bila lahka naloga, saj Telegram iOS odprti kodi ni tako urejeno kot v različici Android. To je povzročilo veliko dela, da bi dobili vse, kar je na videz in delovanje tako gladko kot uradni telegram aplikacije v App Store.

GetGems na iOS ima enako tehnologijo šifriranja, da telegram uporablja, ker se je na podlagi Telegram, ki pozove dodaten nadzor iz Developer Program Apple. Aplikacije Odlikuje visoko stopnjo šifriranja sami lahko videli v središču pozornosti več kot druge aplikacije, zaradi šifrirano naravo programske opreme.

IOS različica GetGems je na voljo na App Store danes.

Sorodne novice


Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Kanada je pripravljena postati središče kripto-sveta: Bitcoin Expo 2014 se zgodi aprila

Post ICO

Bitkain plačila in rudarska strojna oprema so realnost pri TigerDirect

Post ICO

DigitalTangible integrira Bitcoin in USD Trading v svojo spletno denarnico

Post ICO

Privzete vrednosti CoinTerra

Post ICO

BitOasis sproži prvo Bitcoinovo platformo za odkup na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Bitcoin potrošnikom ponuja izbiro in jih prestraši

Post ICO

Bitcoin morebitno financiranje terorizma in bo cena dosegla 2000 $?

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

British Passion VIP je prva agencija za spremljanje, ki je sprejela Bitcoin

Post ICO

Blockchain.info Zahteva za uporabniška gesla

Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin