Gems Crowd-sale se začne 30. novembra | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Gems Crowd-sale se začne 30. novembra

Gems Crowd-sale se začne 30. novembra

Kovanec Ogenj se je naučila, da je množica prodajo za Gemswill začne 30. Novembra.

V Gems in Koinify ekipe so gosti AMA sessionon reddit kjer lahko uporabniki postavljati na vsa vprašanja.

Posamezne ekipe obeh družb ne da bi bilo jasno, prodaja se bo začela 30. Novembra s 100.000.000 GEMS ustvarjenih od katerih je 50% oziroma 50.000.000 GEMS se prodajajo v predprodaji. Draguljev, ki ostajajo neprodane po predprodaji bo poslano na preverjeno unspendable naslov.

Draguljev, ki se prodajajo na 30. Novembra ne bo uporabna za nakup oglasov na platformi še ne bodo izvajali, da funkcija. Tisti, ki ima v lasti več draguljev, čeprav na začetku vloge bo ustvarila draguljev hitreje kot tisti, ki jih ne lasti. Več GEMS imate hitreje bo ustvaril draguljev.

GEMS bodo izmenjali v višini 1BTC 15.000 GEMS na začetku prodaje na 30. Novembra in na zadnji dan poteka 31 dni kasneje bo 1BTC neto 10.000 draguljev. Tisti, ki želijo kupiti draguljev bo lahko to storijo brez minimalne zahteve BTC naložb.

GEMS bo takoj na voljo za izmenjavo na Melotic in Bter glede na izjave, ki jih GEMS.

Draguljev iOS applicationshould na voljo za prenos na 30. Novembra prav tako.

Tisti zanima GEMS množice-prodaja se lahko prijavite za več informacij na spletni strani Koinify na:

Ne pozabite, Coin Ogenj ne podpira nobenega podjetja, naložbe ali cryptocurrency. Te informacije je treba obravnavati zgolj kot informativni samo trenutni cryptocurrency novic dogodka. Nismo investicijski bankirji, niti ne bomo jih igrajo na TV. Prevzeti tveganja, povezana z nakupom katerega koli cryptocurrency in ne bi bilo videti, kot investicijskega svetovanja.Gems integrira Telegram Open SourceGemsdevelopment ekipa, je vodilni Daniel Peled napovedala velik korak za pomoč Gems doseči kritično maso uporabnikov, že od samega začetka.

"Secure odprti kodi, ki jih Telegramhelps razvit nam priti na trg hitreje z vseh funkcij sporočil, plus kritično maso uporabnikov z iOS in aplikacije za Android" je dejal Peled.

Gems uporabniki bodo lahko uporabnikom sporočil, ki uporabljajo telegram ali aplikacije sporočil tretjih oseb, ki temelji na Telegram, ki ponuja varnost kot skrivnih pogovorov (variantah samo uničiti) z uporabo šifriranja end-to-end in velike skupinske klepete (do 200) z delitev medijev in celo dokumenti.

Razvoj Gems napredek bodo imeli dodatno prednost, s poudarkom vsa prizadevanja v smeri bolj pomembno in inovativno značilnost Gems; vgrajeno v Bitcoin / Gems denarnico, vključno z edinstveno programa Zračni desant napotitev, in gospodarstvo modela pozornost Rewards uporabo neželenih sporočil.

Peled je še povedal, "Hitrost Android razvoja za GEMS, ki je bil zaslišan na forumih in smo menili, da je vrzel, ki je potrebno, da je treba obravnavati. Momentum je pomembna in smo morali najti rešitev. "

Premikanje aplikacijo GEMS Android naprej uporabljajo telegram je najboljši način za moštvo Gems zares napredovati s pobudo prinaša varno sporočanje z cryptocurrency na različnih platformah.

Tisti zanima Gems lahko izveste več na naši prvotni funkciji najdete tukaj.


Gems Raises 400k v semenski sklad Magma VeriCoinDaniel Peled temelji iz Izraela in je bila navdušena, da bodo delali z tveganega podjetja, ki navaja,

Ekipa sva zelo navdušena, da delo z ljudmi in virov Magma VC. Oni so dobro znani po svojih tveganega kapitala podporo za vedno priljubljeni Waze, drugi Izrael na osnovi tehnologije podjetja.

Tvegani sklad upravlja Modi Rosen in je dvignila več kot 150 milijonov $ z več kot 40 naložb v več kot 25 podjetij. G. Rosen soustanovitelj Magma Venture Partners in je služila kot upravni družbenik sklada leta 1999. G. Rosen dodal,

Kombinacija socialne sporočil in prenosa vrednosti, je nekaj, kar smo trdno prepričani v. GetGems je v edinstvenem položaju, da uvede Bitcoin denarnico in druge nove kripto-valute za širšo bazo potrošnikov. Zelo smo veseli, da se del poti in se veselim, kaj je naslednji.

Koinify prodaja Gemz žetonov je v teku na: https://koinify.com/#/project/GEMZ. Beta različica odjemalca za Android je na voljo na Google Play storeand naš celoten prvi pogled je na voljo tukaj.


Gems Teams Up s College kriptokurrency omrežjaGEMStoday napovedal partnerstvo z College Cryptocurrency mreže. Več kot 1 milijon študentov obiskuje več kot 150 univerz, šol, so srednje in visoke šole zastopa poglavij College Cryptocurrency mreže.

Člani mreže bodo mogli izkoristiti množice prodajnih cen-plus dodaten 9-odstotni bonus-nakupa GEMS "žeton, Gemz. Uspeh množice prodaje Gemz je dosegel več kot $ 600.000 USD v manj kot dveh tednih.

V zameno, mreža načrtuje uporabo draguljev, da širijo besedo o digitalni valuti za morebitne nove članice.

Po mnenju izvršnega direktorja mreže, Jeremy Gardner, "Kolegij Cryptocurency Mreža je bila ustanovljena z namenom ustvarjanja množičnega gibanja za blockchain izobraževanje, inovacije in zagovorništvo. Mi smo veseli, da partner z družbo s tako podobno poravnani misije množičnega sprejetja. Gems bo odlična portal za mlade, ki jih zanima cryptocurrencies dostop na intuitiven način z izmenjavo sporočil s svojimi prijatelji. "

Množica-prodaja za GEMScontinues na do 5. Januarja prek platforme Koinify.

Sorodne novice


Post ICO

Zaslužite Bitcoin tako, da delite svojo pasovno širino

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Bitcoin Job Fair

Post ICO

Dell sprejema Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Blockchain preklopi API z Mt.Gox brez kakršnega koli opozorila

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Coinbase pomaga Bitcoiners kupiti storitve na Fiverr s kripto valuto

Post ICO

Razširitveni načrt Coinbase omogoča storitve v 14 državah

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Storitev Bitcoin, ki jo je v Nigeriji začela izvajati BitX

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij