Pregled: Veliko skrbi z GAW Miners Hashlet Service | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled: Veliko skrbi z GAW Miners Hashlet Service

Pregled: Veliko skrbi z GAW Miners Hashlet Service

Razkritje: V GND rudarje Hashlet uporablja v tem pregledu je bila purchasedby Coin Požar na polno maloprodajno ceno. Nismo prejeli brezplačno rudar za ta pregled, niti popusta ali plačilo za pisanje o tej storitvi. Kot vedno, Coin Fire ostaja zavezana k zagotavljanju poštene in pravične funkcije na naši spletni strani. To ni potrditev te rudarske storitve ali katere koli druge storitve pokaže na tej strani. Vlagatelji pazi in nikoli ne vlagajo več, kot si lahko privoščijo, da nimajo več.

GAW Minersrecently iz krogov z blitz trženja in vznemirjenja z uvedbo novega GND rudarjev Hashlet. V celoti gosti, na spletu v oblaku rudarstvo sistem, ki je družba v okviru partnerstva z ZenMiner prinesel na spletu in začeli močno trženje.

Sistem, ki je prvotno začela z $ 15,99 USD ceno za 1MH / s moči, ki temelji Scrypt je imelo več sprememb v ceni, da bi podjetje, kar pravijo, je čas, da se ukvarjajo s pritokom novih strank, ki so jih namesto prejeli od dokončne postajališčih naročil.

Nadaljevala sem naročiti 1MH / s Hashlet za namen tega pregleda in ugotovi, da je proces checkout, da je zelo hiter in vzpostavitev prvotnega računa za Hashlet biti precej neboleče.

Checkout proces je bil hiter in nekaj več kot pred mesecem dni, ko sem odredil rudar sem veliko dvomov o, če bi ROI na učinkovit način, vendar sem bil prijetno presenečen nad dejstvom, da smo nekaj več kot en mesec, odkar sem odredil rudar in sem videl ROI.

ZenCloud Portal je urejen sistem za upravljanje svoje rudarjev in sem končal nakup nekaj več igral s in poskusite različne bazene.

Zdelo se mi je čudno, da je podjetje, pomeni, da ste se kaže svojo rudarsko moč na drugo bazenu pa, ko se spreminjajo, kjer ste rudarstvu, vendar se je izkazalo, da to ni res tako. Sprva več operaterji bazen, ki so na spletni strani, kot opcija je začela jokati prekršek, ko so videli nič povečala za razpršitev moči na bazenih jih upravlja in začele spraševati podjetja, da dokazujejo, da so rudarji v resnici prihaja na spletu bazen izbrano.

Kasneje predsednik uprave GND rudarje pojasniti situacijo, ki navaja, da je družba počne 100% rudarjenja na zasebni bazen in da spreminja kjer si moja preprosto spremembo programske opreme na izplačila, ki bi jih prejel, če ste začeli rudarstvo v drugih bazenih. Njegova izjava o razmerah:

Po temeljitem pregledu, smo se odločili, kaže našo razpršitev moči teh bazenih je škodljiva za naš cilj spodbujanja stabilnosti v tej industriji. Namesto tega bomo poslali našo cepilnim moči na naših zasebnih bazenov, ampak ohranjanje izplačila 100% glede na bazenu, ki jo izberete. Ta dejansko omogoča dostop do vaših najljubših bazenih, zdaj pa s skoraj popolno uptime.

To pomeni, da ko spremenite, kje je vaš rudar "rudarstvo", ki ga preprosto spreminjajo kakšno raven izplačilu ste prejeli in vaše dejanske rudarske oblasti ne spremeni sploh iz enega bazena v drugega. Ugotovil sem, da je to zavajajoče od načina, kako stvari prebral na armaturni plošči in se znašel strgan. Josh prinaša največ veljavno točko o zanesljivosti bazenih, vendar sem se počutil, da je to še vedno malce zavajajoče in za iskanje informacij ni bilo lahko glede na situacijo.

Prav tako sem ugotovila, da je čudno, da je družba trži rudarjev, ki so poimenovane po različnih ponudbah bazen, ko bodo ti rudarji dejansko nikoli ni dotaknil te bazene. Medtem ko se lahko njegova utemeljitev smisla na določeni ravni preprosto dejstvo je, da to pomeni, rudarji dejansko delujejo na teh bazenih za mnoge uporabnike.

Ta proces je dokončno nepošten v najboljšem primeru v mojih mislih in družba bi morala storiti več, da se pojasni, da se jih dejansko ne rudarstvo na teh bazenih. Saj stoji izjavo Josh zgoraj v zdaj na forumih objavili, saj črta in najboljši način, da bi našli te informacije se skriva v pogojih storitve, ki smo citiram neposredno tukaj:

Izbira bazen ne pomeni fizično ali elektronsko rudarstvo v izbrani Pool. Namesto, da izberete bazen določa izplačilo ustreza izračuna, ki temelji na izplačilo izbranega Poola (na podlagi, na primer, v realnem času izračunih Megahash / s / dan). Hashlet je virtualni programske opreme. Boste prejeli izplačila v skladu z bazenom z s je Hashlet povezana. Izrecno razumete edina obveznost družbe, da vas je zagotoviti izplačilo, ki temelji na Pool, ki jo izberete.

Pomembno je tudi omeniti, da so ti "virtualne rudarjev". Grafika, ki se uporabljajo v reklamne materiale so ometi in da je programska oprema lahko prebiva v virtualnem okolju, tako da, ko kupite rudar dejansko ne videti kaj takega, kar je pomenilo v trženjskih gradiv. Ne bom napisal to off kot zavajajoče, saj je to dokaj pogosta taktika trženja, ampak tisti, ki jamči, omenjajo kot ne vidim mnogi drugi ga opozarja na kritike.

Drugo vprašanje, ki sem s storitvijo je, da so NE predložil dokaz enotnega bloka kopljejo do danes.

Imam težavo s ponudnikom, ki ne dovoljuje preglednosti o rudarjev, kjer so rudarjenje, kaj je trenutna stopnja hash je, kjer je, da je moč opozoril in dokazilo, da so rudarstvo. To je bilo čisto bivši, ker so bili izraženi pomisleki o različnih forumih po internetu in podjetje ni razpravljali mnogi od njih do danes.

Veliko mest je bilo praktično spotikanja nad seboj objaviti kosov petje na "neomejeno hvali" iz GND rudarje Hashlet storitev, nekaj so zajeti te v nebo vpijoče vprašanja. Osebno sem videl ROI iz moje rudar kupiti in menijo, moj pregled zaprta v tem trenutku in se bo prodaja svoje rudarje na trgu, kot sem raje, da dejansko imajo svoj rudarske opreme in ne preprosto najem od drugih.

Kovanec Fire dosegel, da GND rudarje večkrat za komentar pred zagonom tega dela, in vsakič, ko smo prejeli nič odgovora.

Sorodne novice


Post ICO

Ali bi lahko leto 2014 prineslo rast, ki jo pričakuje Litecoin?

Post ICO

CoinJar ima novo Bitcoinovo aplikacijo za naprave Apple

Post ICO

Ali lahko uporabniki Bitcoinov v Dropboxu po varstvu PRISM varno?

Post ICO

Ali lahko Bitcoin preživi v prihodnosti? Skrb Del 2

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Bitkain plačila in rudarska strojna oprema so realnost pri TigerDirect

Post ICO

Fidor in Kraken želita ustvariti prvo kriptokovančno banko na svetu do konca leta 2014

Post ICO

Bobby Lee in Brock Pierce zamenjajo Shrem in Karpeles na fundaciji Bitcoin: izbira povzroča polemike

Post ICO

Butterfly Labs anonimno kupi Buttcoin.org za odstranitev prevara članka

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange