Igralno podjetje Big Fish se je pridružilo Coinbase-u, da je sprejelo Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Igralno podjetje Big Fish se je pridružilo Coinbase-u, da je sprejelo Bitcoin

Igralno podjetje Big Fish se je pridružilo Coinbase-u, da je sprejelo Bitcoin

Znani ameriški platforma Big Fish Games pravkar začeli sprejemati plačila Bitcoin zahvaljujoč sodelovanju z Coinbase. Navijači dela družbe - Big Fish je odgovoren za 3.000 znanih naslovov, kot so Big Fish Casino ali soba spomina - Sedaj lahko preživijo cryptocurrency za nakup novih iger in drugih sorodnih izdelkov.

Big Fish obrnil 266 milijonov $ v letu 2013, vendar se je odločil za povečanje letošnje rezultate z nekaj digitalno pomoč. Družba je dejal, da je zdaj ", ki določa tempo" s tehnologijo plačila, ki bi lahko sčasoma postala mainstream, poroča The Telegraph.

Po Paul Thelen, izvršni direktor in ustanovitelj igralniške družbe, "to ni test. (...) To je zabaven projekt, in je smiselno".

"Mi smo veseli, da ponudi to novo plačilno sredstvo za skoraj 105 milijonov letne igralce, ki obiščejo našo igro App Store, z zagotovilom, da velika riba je delo z Coinbase, eden od najbolj varnih in uglednih podjetij v panogi Bitcoin", je pojasnil in dodal, da je približno osem odstotkov bruto prihodkov Big Fish je trenutno v uporabi za plačilo provizije za transakcije. To je problem, ki se lahko digitalni denar rešiti, predvsem s pomočjo Coinbase je: ni pristojbina za prvi $ 1 milijon v transakcijah in pristojbin, potem pa so manj kot en odstotek.

V igralni podjetje je zdaj del skupine z več kot 25.000 trgovcev, ki že sodelujejo z Coinbase, da bi sprejela Bitcoinaround svet. Fred Ehrsam, soustanovitelj Coinbase, je dejal, da je "velika riba naša prva s trgovcem z igro družbe, in ne samo pomeni naraščajočo sprejetje Bitcoin čez velike industrije, ampak tudi prihodnost majhnih nakupov na internetu".

Wikipedia soustanovitelj je "igral z Bitcoin"

Vendar Big Fish je le zadnji Stanovnik v Bitcoin ribnika. Prihod družbe v cryptocurrency vesolju je pika na i za mnoge Bitcoiners, ki so že vzbuja z možnostjo darovanja digitalnih kovancev Wikipedia.

Jimmy Wales, ki je soustanovila spletno enciklopedijo, v letu 2001, se je obrnil na Bitcoin skupnosti na Reddit vedeti več o cryptocurrency.

V tem času je prejel skoraj 4 BTC v svojem Coinbase račun, predvsem z donacijami ljudi, ki želijo pomagati Wikipediabut ne more storiti z cryptocurrency, saj je platforma (še) ne ponuja to možnost.

Sorodne novice


Post ICO

Nova shema Bitcoin Ponzi? Izmenjava MyCoin izgine skupaj s 387 milijoni dolarjev

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Post ICO

Cryptsy leži po vseh državnih zakonih

Post ICO

Coin Fire +: Professional bitkoin Trolls Obstaja

Post ICO

Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road

Post ICO

Kalifornijski koncesionar prodaja svoj prvi Land Rover za Bitcoin

Post ICO

Diverzifikacija v dragocenih kovin in Bitcoin

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

BtcTrip ima nov poslovni račun in načrtuje začetek treh novih storitev

Post ICO

Podrobnosti se pojavijo glede 5 milijonov dolarjev Bitstamp Heist

Post ICO

Podatki kažejo, da je malware Bitcoin verjetno propadel