Francoski Bitcoiners načrtujejo ustvariti La Maison du Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Francoski Bitcoiners načrtujejo ustvariti La Maison du Bitcoin

Francoski Bitcoiners načrtujejo ustvariti La Maison du Bitcoin

Na voljo je nova, povezanih z Bitcoin projekt niz, ki se je razvil v Franciji, ki se ustvarja buzz v cryptocurrency ekosistemu. Thefirst Evropski Bitcoin center fizično morda realitysoon.

La Maison du Bitcoin, ki pomeni "The House of Bitcoin", naj bi odprli v središču Pariza, na 13. Maj. Središče - 220 kvadratnih metrov prostora opremljen s poslovno pospeševalnika, rudarstvo strukturo in Bitcoin ATM - želi spodbuditi kripto-gibanje v Franciji. Prav tako namerava gostiti lokalne Bitcoin meetups.

La Maison du Bitcoin je fizični prostor v središču Pariza, namenjeno Bitcoin in njenega protokola, katerega namen je spodbuditi nastanek in razvoj ambicioznih projektov na tem področju.

Glede na strukturo rudarstvo, prostor, ki se nahaja v številu 35 Rue du Caire, bo funkcija SHA56 / Scrypt Bitcoin rudarski stroj, po BitcoinVox.com.

Prostor bo upravljala ustanoviteljev Prixing in Flink, Thomas Franciji in Eric Larcheveque, katerih delež v Bitcoin je bil vedno v zadnjem letu.

  Monoprix in Bitcoin-Central

Vendar pa obstaja več dobrih novic, ki prihajajo iz Francije. Poleg ustanovitve tega centra Bitcoin, znana francoska veriga supermarketov Monoprix, v lasti Casino Guichard, razmišlja o sprejetju cryptocurrency kot spletni možnost plačila.

Direktor blagovne znamke e-poslovanje, Patrick Oualid, je napovedal v nedavnem intervjuju, da "Monoprix lahko letos sprejeti plačila Bitcoin na svoji spletni strani e-poslovanje".

To pomeni, da so francoski Bitcoiners lahko začnete uporabljati svoj digitalni denar za plačilo živil in drugih izdelkov na spletu. Vendar pa obstaja več: trgovec na drobno se ukvarja tudi z namenom, da bi svojim strankam za plačilo z Bitcoins v vseh trgovinah MOnoprix, Qualid dodal.

Poleg tega je francoska vlada tudi omogočiti izmenjavo BTC / Euro Bitcoin-Srednja da deluje podobno kot banke. Izmenjava, ki je v lasti Paymium matične družbe, namerava ponuditi legitimno Bitcoin računov zahvaljujoč sodelovanju s finančno družbo Aqoba.

Po navedbah družbe, "je vsak račun stranke povezano s plačilno računov, ki jih za vas z licenco plačilne institucije partnerja: pošljete evrov na račun, ki ste v lasti za nakup Bitcoins Vaši umik zahteve se prenašajo neposredno na naši plačilni instituciji partnerja.".

Slike iz Wikimedia

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Bruce Fenton je novi izvršni direktor Bitcoinove fundacije

Post ICO

Izpraznite svojo Bitcoin denarnico in kupite ta luksuzni dvorec v Južni Afriki

Post ICO

DigitalTangible integrira Bitcoin in USD Trading v svojo spletno denarnico

Post ICO

Prepoznavanje bitko se počasi povečuje, kljub neuspehu

Post ICO

Bitcoin državljanska vojna diha: kdo, kaj, zakaj, kdaj in kako

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Storitev Bitcoin, ki jo je v Nigeriji začela izvajati BitX

Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

Ali bi lahko leto 2014 prineslo rast, ki jo pričakuje Litecoin?

Post ICO

CoinLab potiska druga podjetja v uspeh in začne inkubirati zagon Bitcoin