Svoboda petka na trgu Satoshi v Austinu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Svoboda petka na trgu Satoshi v Austinu

Svoboda petka na trgu Satoshi v Austinu

Bralci v Austinu bi morali biti veseli, da slišim, da je nova Bitcoin exchangeand socialno klub začenja v Austinu.

Satoshi trg je popolnoma nov Bitcoin Exchange in Social Club, v osrčju vzhodni strani Austin. Satoshi trg se zagotavlja Austin skupnosti z varno, strokovno okolje za trgovino Bitcoin, razprave o idejah, in odkrili nove načine za izgradnjo trdnega Bitcoin skupnosti v Austinu.

4. Julija se bo ob ogromen zagon stranka, ki je prikladno imenom Freedom petek.

Obiskovalci dogodka boste lahko preverite najbolj vročih novih mladim v Austinu, brezplačno pivo z Bitcoin denarnico, in povezovanje z drugimi člani Bitcoin skupnosti.

Satoshi Square je Austin prvi posvečen Bitcoin Exchange. To je cilj Satoshi trgu, da so izmenjave, ki so hitro, strokovno in enostaven.Francoske oblasti sile Bitcoin izmenjujejo registerVsaka izmenjava Bitcoin trenutno operatingin Francija je zdaj treba registrirati z lokalnimi oblastmi in prosi za licensein Za zakonito delovanje v državi. Novica je napovedal francoski Prudential nadzornega organa (ACPR).

institucija, ki je odgovorna za ureditev francoskih bank, je izdal statementclarifying status Bitcoin in z njimi povezanih izmenjav v državi. Poleg razkrivajo številne pomisleke in odhodu opozorila za uporabnike je ACPR tudi določa, da morajo obvezno imeti vsak, ki deluje z izmenjavo v Franciji licenco.

Akcija pomeni, da bo vsaka izmenjava postati ponudnik plačila servicesunder nadzorom organa. Zato morajo vsi cryptocurrency transakcije, ki vključujejo izmenjavo gredo skozi registriranega ponudnika, če govorimo o kreditni instituciji, plačilne institucije ali institucije za izdajo elektronskega denarja, poroča Coindesk.

ACPR uporablja isto izjavo opozoriti javnost, da ima Bitcoin njene nevarnosti. "Nevarnost goljufij in pranja denarja in financiranja terorizma," so le nekatere nevarnosti, ki jih določa francoski organ, ki je tudi opozoriti, da je Evropski bančni organ (EBA) že izdala druga javna opozorila o digitalnih valut.

Kljub posledice za izmenjavo, izjava ne sili posamezni uporabniki, ki živijo v Franciji, da se prilagodijo na kakršne koli spremembe.


Novi barviti bitcoin rudarji z neverjetno hitrostjo 330 MH sOni so majhne, ​​eleganten in se v štirih različnih barvah. Ne govorimo o čevljih ali kaj podobnega, ampak o super cool rudarjev USB. Friedcast je pred kratkim napovedala proizvodnjo teh naprav v velikih količinah.

Proizvajalec trdi, da je rešiti prejšnje vprašanja moči, da smo vplivajo rudarjev. Plus, naprave so bolj stabilne in hitrejši, saj so bile nadgrajene od 300 do 330 MH / s. Neverjetno!

Ocene pravijo, da je 10.000 enot, se bodo proizvedeni, kar naj bi pomenilo velik prihodek za ASICMiner. Enote se prodajajo v serijah 300 in vsaka bo stala 1,99 BTC.

Ti rudarji so opremljeni z enakimi čipov ASIC, ki so bile uporabljene na krovu v ASICMiner je $ 1.000.000 dražbi. Kljub vrednost ASICMiner delnicami gre dol, ljudje kar naprej hvalil dela podjetja, občutek, ki je ne gre tako hitro izginejo.

Via thegenesisblock.com


Friedcat je objavil posodobitev o finančnem stanju in projektih ASICMinerjaZnani lik iz Bitcoin scene, Friedcat, objavila updateabout trenutnem stanju ASICMineron forum Bitcoin Talk. Najprej je izdal številke:

Finančno stanje

Rudarstvo Prihodki: 102,041.82BTC
Skupaj: 169,520.57BTC

Naprava in infrastruktura Expense: 397,800.00 $ + 4,909,930.00?
Skupaj: 397,800.00 $ + 6,216,243.96?

(Preverite bilanco tukaj)

Po tem, Friedcat govoril o strojni opremi franšizinga. "To je nov poslovni model možnost poleg samostojnih rudarske in strojne opreme prodaje. Bomo najem prekomerno cepilnim moč, da finančne in tehnične sposobnih ljudi, sprejemanje polne vloge po tržni ceni, ladijski naprave in zbiranje določeno PPS stopnje, ki temelji na teoretični hashrate. PPS stopnja, predelno kritja stroškov, kot tudi garancija / izhodno strategijo, ki so podrobno in izvršiti kot eksperimentov mali ", je zapisal.

Po mnenju generalnega direktorja in predstavnika ASIC Miner ", ta model je podoben prodaje strojne opreme na vidiku, da ne bomo imeli nadzor o tem, kako uporabniki uporabljajo naše naprave, zato ima večjo decentralizacijo v duhu. In kot s samo- rudarstvo, njen namen pa je nastavitev v obsegu, ki uživajo zmanjšanje stroškov NRE in obratovalne stroške celotnega in zmanjšanje morebitnih stroškov trženje / oglas / storitev za stranke ".

Friedcat tudi pojasnil predviden časovni okvir za project.ASICMiner bo "razporeditev / prodati vse hashpower prihaja v juliju in začetku avgusta" med avgustom in septembrom. Potem, med septembrom in novembrom, namerava družba "napotitev / prodati hashpower naročeno na začetku julija". Končno, od novembra do decembra, bo ASICMiner nadaljuje na "poskusnih proizvodov 2.-gen čipov in modularnih rešitev za uvajanje velikih".

Sorodne novice


Post ICO

Znani ekonomist Simon Johnson je prepričan, da bodo vlade poskušale zatreti Bitcoin

Post ICO

Krog je brez beta in obljublja, da bo plačila Bitcoin lažje

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

CoinTerra nastavljen za zagon nizkocenskih Bitcoin Mining Rig, lahko revolucijo trga

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoin Ticker je že na voljo na Bloomberg terminalu, vendar le za zaposlene

Post ICO

Prva bitcoinska varnost začne s trgovanjem na trgu Stockholm

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin