Pet RoboCoin kioskih pride do Kanade do konca leta | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pet RoboCoin kioskih pride do Kanade do konca leta

Pet RoboCoin kioskih pride do Kanade do konca leta

Kanada je izboljšanje Bitcoin izmenjevanje scene. Po precej pričakovanim prihodom Bitcoiniacs, fizični trgovini, ki se nahaja v Vancouvru, ki deluje kot Bitcoin posrednika, zdaj je država expectingfive cryptocurrency bankomati, ki bodo na voljo v Vancouvru in drugih večjih kanadskih mestih.

"To je samo veliko bolj udobno, da gredo sedite v pisarni na opeke in malte stavbe s strokovnjaka, ki ve veliko o Bitcoins, ne strokovno posel in dobili potrdilo za to. To je pomirjujoče", kanadski Bitcoiner Ryan Johnson je dejal, da globalno novice o Bitcoiniacs, ampak kaj se bo spremenilo s prihodom teh naprav?

Novi Bitcoin kioskih so bile zgrajene družba s sedežem v Vegas Las imenuje RoboCoin in odredi Bitcoiniacs. Zagonski jih namerava širiti po Kanadi v prihodnjem months.The prvi stroj naj bi pristalo v Vancouvru v nekaj tednih, je v začetku oktobra. Preostali del naprav se pričakuje, da pridejo v decembru na drugih večjih mestih, kot so Toronto, Montreal, Calgary in Ottawa.

"V bistvu, to šele omogoča lažje za ljudi, da kupujejo in prodajajo Bitcoins in upajmo, da bo spodbujala sprejetje Bitcoin, in da bo bolj dostopna za ljudi", pravi Mitchell Demeter, lastnik Bitcoiniacs. V RoboCoin kioskih so zdaj najbolj zagotovo preoblikovanje proces nakupa in prodaje Bitcoins, zaradi česar je veliko lažje. "Naš cilj je, da bi Bitcoin resnično-babica prijazna," pravi Jordan Kelley, izvršni direktor RoboCoin je.

Z eno od teh kioskih pomeni, da vam ne bo treba čakati nekaj dni, da preverijo svoj račun na borzi, zaradi česar Bitcoins bolj dostopni ljudem z dodajanjem element legitimnosti. Po Kelley, je družba "poskuša zagotoviti strankam dostop v-oseba. Narediti to res zagotavlja prepoznavnost Bitcoins in dodaja veliko zaupanje".

V kioskih omogočajo uporabnikom, da hitro, da posel, ki ga izberete, koliko denarja bi radi preživeli. Nato morajo vstaviti denar v stroj in skeniranje QR kode na svoj telefon za prenos Bitcoins njihove denarnice. Po drugi strani pa prav tako omogoča uporabnikom, da odkupi njihove Bitcoins za gotovino. RoboCoin načrtuje, da bo ladjo iz 10 do 15 kioskih na customersbefore konec tega leta.

Via globalnews.ca

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Dorian Nakamoto izgleda, da je odgovoren za Newsweek

Post ICO

BitFury v zadnjem finančnem krogu dviguje še 6 milijonov dolarjev

Post ICO

Zamenjava obokov Satoshija

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Bitcoin Job Fair

Post ICO

Erik Voorhees izgubil 550 BTC zaradi Mt. Goxov propad: pripravi se, ker bo grd teden

Post ICO

Napovedi v bitki za leto 2018: strokovni pregled

Post ICO

Bitcoiners pomagajo ameriškim oblastem, da razumejo kriptokovnost, rezultati pa so spodbudni

Post ICO

Hrvaška meni, da je Bitcoin zakonit - 45 članov švicarskega parlamenta želi isto

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu