Najprej poglejte Gems Messenger | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najprej poglejte Gems Messenger

Najprej poglejte Gems Messenger

Razvoj Gems Messengerhas potekajo. Ta teden se je Android različica beta sprosti za prenos na Google Play.

Bralci lahko ugotavlja, da je Android različica programske opreme ne bi bil objavljen že več mesecev na začetku, vendar pa je sedaj na voljo.

V izjavi je družba povedal Coin ogenj,

Odločili smo se, da to, kar je najboljše za projekt, ne bojte se večji izziv in da se različica Android do hitrosti. Odločili smo se, da v celoti deluje različica Android, mesece pred predvidenim rokom, se bo povečalo zaupanje javnosti v draguljih in poudariti, kaj je naša ekipa je sposoben narediti.

Po namestitvi aplikacije, je uporabnik šel skozi proces vzpostavitve uporabniškega imena. Uporabnik mora zagotoviti številko mobilnega telefona, da bi dobili SMS sporočilo, ki vsebuje aktivacijsko kodo in geslo za njihovo Gems denarnico. Kakršen je zdaj, so uporabniki lahko naredite posnetek z geslom, vendar ne more enostavno kopirati golo besedilo ven.

Uporabniki Dropbox ali drugih aplikacijah, kot so BTsync mora to imeti v mislih, če so slike nastavljena na samodejno naložen. Geslo, bo zdaj v oblaku, če uporabniki odločijo, da shranite posnetek z geslom.

Ker Gems se zdaj uporablja telegram, lahko uporabniki že imajo nekatere druge uporabnike za klepet ob prijavi. Telegram ima 35 milijonov uporabnikov in lahko takoj poveže zdaj uporabljajo Gems Messenger z njimi.

Ko je bil projekt Gems Messenger najprej začel, ni vključeval podporo za protokol telegram in platformo. To je bilo leta dodal.

Sel vsebuje tudi možnost pošiljanja fotografij, glasovnih sporočil in druge attatchments. To je še ena značilnost, ki je obljubil, kasneje, zdaj pa se pojavlja v vlogi na začetku.

IOS različica Gems Messenger še ni objavljen, in zdi se, ekipa Gems je znašla v manjših cestnih zapor z izvajanjem Telegram protokola o iOS poleg standardnih zamud odobritev uporabe iOS.

Vir telegram protokol iOS ni spremenil telegram skupina v tem času, ki je privedlo do nekaterih zamud za Gems Messenger ekipe. Pogovarjali smo se s podporno osebje na Telegram za potrditev te zamude in so povedali, da bi se iOS telegram protokoli takoj posodobiti.

Aplikacija novi Gems ne omogočajo uporabnikom, da pošljejo bitcoins ali GEMZ, nova valuta ustvarjena za uporabo s strani uporabnikov Gems. Pošiljanje bodisi valuta je dokaj preprost postopek.

Gems Messenger ima še vedno številne funkcije ostanejo v razvoju, vendar sprošča različico Android beta z več funkcijami, kot sprva skril, je korak v pravo smer.

Razvoj se nadaljuje na različico iOS, medtem ko je beta različica Android teče. Coin Fire bo več podrobnosti o razvojni napredek, saj smo prejeli dodatne posodobitve.

Sorodne novice


Post ICO

Blockchain preklopi API z Mt.Gox brez kakršnega koli opozorila

Post ICO

Technology Blockchain - kako izgleda prihodnost?

Post ICO

Trgovec obutev Očala in časopis Chicago Sun-Times, da bodo sprejeli Bitcoin v letu 2014

Post ICO

Bitcoin rudarski proizvajalec HashFast se izklopi in dražbe preostalih sredstev

Post ICO

Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road

Post ICO

BtcChina znižuje provizije za provizijo na 0,1%

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Feds je zaprl Silk Road in skrbnik platforme za zaustavitev, 26.000 Bitcoins je dejal, da se zasežejo

Post ICO

Bitcoin novice 22. november 2013

Post ICO

Bitstamp izboljša preverjanje identitete in varnost z tehnologijo GBGroup

Post ICO

Bitcoin denarnice

Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto