Spoznajte prvo decentralizirano izmenjavo Bitcoin: Coinffeine se začne v 70 državah | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Spoznajte prvo decentralizirano izmenjavo Bitcoin: Coinffeine se začne v 70 državah

Spoznajte prvo decentralizirano izmenjavo Bitcoin: Coinffeine se začne v 70 državah

Rusija, Kitajska, Indonezija in Brazilija, so le nekatere od držav, ki lahko zdaj uporabljajo prvi peer-to-peer izmenjavo Bitcoin theworld je. Decentralizirani platforma Coinffeine je pravkar začela v več kot 70 državah, dva meseca po sprostitvi svojo "tehnični predogled" različico.

Čeprav Coinffeine ponuja izkušnje, podobno tradicionalnih borzah pri nakupu Bitcoin, ki jih uporablja lokalne plačilne procesorje za vodenje poslov valutnih Fiat. Platforma je na osnovi namizje, ki omogoča svojim strankam, da upravljajo svoje BTC na svetovnem trgu ", ne da bi izgubili nadzor" nad njim.

"Za uporabo Coinffeine je tako enostavno, kot z uporabo LocalBitcoins, ampak tako močan kot z uporabo Coinbase ali BitStamp," je dejal družbe CEO Alberto Gómez Toribio.

Kaj naredi Coinffeine decentralizirano, je dejstvo, da je izmenjava je izkoristil model P2P, da se prepreči sprejemanje depozitov v BTC-ju ali fiat valute. Po navedbah družbe, ta proces se izognemo identifikacijo uporabnikov ali plačati visoke provizije.

"Ne da bi identifikacijo uporabnikov ali uveljavljanje dobrega poznavanja zakonov nam je omogočilo oblikovati veliko bolj prilagodljiva za izmenjavo podatkov. A kar je še bolj zanimivo, je uporabniška izkušnja ponujamo. Coinffeine je všeč BitTorrent. Pravkar si jo naložite, povežete OKPAY račun, ali PayPal v prihodnosti, in jo uporabljajo. "

Po začetku, "Coinffeine doseže največjo mednarodno širitev od prvega dne vedno izvaja Bitcoin podjetje," družba je dejal v blog post.

Čeprav Coinffeine je še vedno v beta fazi, je izmenjava videti, da raste še bolj in vključevanje drugih plačilnih procesorjev, kot so PayPal ali Alipay, sčasoma širi storitve za tujino v bližnji prihodnosti.

Čeprav Bitcoin skupnost prejeli dobre novice z odprtimi rokami, pa je tudi nekaj kritik zaradi dejstva, da je podjetje le delno ponuja decentraliziran storitev, saj deluje z velikimi bankami, kot Bankinter.

Radoveden Bitcoiners lahko že uporabljajo storitve borze, kar najbolj prvega Bitcoin namizja denarnico, ki omogoča uporabnikom, da kupujejo in samodejno prodajajo BTC. Vendar pa so uporabniki različici beta svetujemo, da uporabljate samo zmerne količine denarja za zdaj.

Sorodne novice


Post ICO

Naslednja doba tehnologije Bitcoin: platforma Ethereum

Post ICO

BitPay uvede novo odprtokodno Bitcoinovo denarnico Copay s funkcijo za več podpisov

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Kupite svoje igre z Bitcoins na Humble Bundle

Post ICO

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Post ICO

Učna točka Bitcoin: Kako lahko omrežna finančna struktura spremeni svet

Post ICO

Crowdfunded dokumentarni film Bitcoin: konec denarja je v živo

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

CryptoWall: Hekerji, ki uporabljajo bitkoin, da zahtevajo odkupnine