Prvi avstralski pub, ki bo prevzel kriptocurrency, bo gostil pričakovan dogodek Beers4Bitcoins | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Prvi avstralski pub, ki bo prevzel kriptocurrency, bo gostil pričakovan dogodek Beers4Bitcoins

Prvi avstralski pub, ki bo prevzel kriptocurrency, bo gostil pričakovan dogodek Beers4Bitcoins

Old Fitzroy, eden od najbolj zgodovinskih obratov Sydney, bo prvi pub v Avstraliji sprejeti Bitcoin. In to se dogaja zelo hitro, skupaj z drugimi ikona trenutku za državo: lastnik Garry Pasfield bo uvedba novega plačilnega možnost na poseben dogodek Beer4Bitcoins, 29. Septembra, s pričetkom ob 3PM.

Poleg tega omogoča lokalne Bitcoiners izpolniti in kupiti pijačo s svojo najljubšo valuto, bo dogodek tudi "dovolijo, da tisti, ki ne poznajo Bitcoin da spoznajo valuto, kupiti nekaj Bitcoins off drugih ljudi, da začnejo uporabljati, in seveda, kupiti pivo ali dva z Bitcoin ", pojasnjuje v sporočilu za javnost.

"Vsak, ki ima pametni in Bitcoin denarnice bodo mogli kupiti pijače z Bitcoin, zgolj s pomočjo svojih mobilnih telefonov za skeniranje QR kodo, ki bo ustvarjen v blagajni", tako da je to standardni postopek. "Kljub temu, da pronica v zgodovini, Old Fitzroy se sprejemajo nove tehnologije in gostilničar, Garry, je že prilagojena na prodajnem mestu naprave, tako da lahko začnete jemati Bitcoin v baru. Upa, da izkoristijo prednosti, ki jih lahko ponudi posel, kot nižjih transakcijskih stroškov, in tudi, da bi večina je eden od prvih akceptorjev v Bitcoin v Sydney trgu ".

Zanima me Bitcoin, saj je progresivna. Vem, da veliko ljudi bo všeč priložnost za usmerjanje stran od velikih bank in [Bitcoin] bodo imeli veliko nog, če se lahko vzpostavi.

Garry Pasfield

Toda to še ni vse: lokalni umetnik Gustaf Van Wyk "se začenja in prodajo kopij svoji novi knjigi," idiot priročnik za Bitcoin ", na dogodku pa bo kar kratek spoznavni pojasnila govor o valuto".

Pred veliki dan, nekateri ljudje, ki spodbujajo Bitcoin v Sydneyu poskusili systemto da bo vse delovalo brezhibno. In tudi poskusili pivo... No, samo da se prepričajte, da se okusi dobro, kot dobro. Po Jason Williams, eden od ambasadorjev Bitcoin v Avstraliji, ki so že govorili z 99Bitcoins prej, je bil zadnji sreÄŤanje skupine @BitcoinSYD preselila v The Old Fitzroy imeti sojenje Beers4Bitcoins.

"Za sprejemanje Bitcoin, smo uporabili redno tablet in programska oprema BitPOS sem napisal. Sojenje je potekalo zelo dobro, je bilo nekaj manjših težav, ki sem jih zdaj fiksne, ne pa tudi s smrtnim izidom pomanjkljivosti na srečo. Gary je bil prvi na krovu uporabljati sistem in ni imel težav z njo sploh. Dejal je, da je mislil, da bi bilo enostavno, vendar ne mislim, da bi bilo to enostavno, zelo dober znak. Vse osebje bar imel iti na to, brez pravega problema "Jason Williams nam je povedal.

Na veliki dan, 29. Septembra je skupina @BitcoinSYD organizira celoten dogodek, ki se začne na 2pm za medije in v 3PM za širšo javnost. "Tam bo trgovci na roki iz @BitcoinSYD v trgovini Bitcoin z ljudmi, ki bi radi nekaj, in drugi bodo Fielding na vsa vprašanja, ljudje bi morali o Bitcoin, iz vaših globoko tehnična vprašanja protokola k začetnik vprašanja in financiranje, precej jih naštejemo da bomo imeli nekoga na strani, ki lahko odgovori ", Williams dodaja.

Po mnenju organizatorjev, bo to prvič v Avstraliji, da boste lahko kupili pivo z Bitcoins v lokalu, tako da ne želite zamuditi tak zgodovinski dogodek.

Sorodne novice


Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

Erik Voorhees izgubil 550 BTC zaradi Mt. Goxov propad: pripravi se, ker bo grd teden

Post ICO

Bitmain se bori proti skupini DDOS

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Kanada ima trženjsko skupino, ki dela v korist Bitcoin in nove restavracije, ki sprejema kripto valutnost

Post ICO

Filmski distributer Lionsgate sprejema Bitcoin

Post ICO

Tržnica kmetov in Bitcoin: Kaj kuhate v kripto-kuhinji?

Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

Bitcoin denarnice

Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

Kalifornijski finančni organi pravijo, da samo opozarjajo na Bitcoinovo fundacijo