Zvezne preiskave kriptografije v teku | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zvezne preiskave kriptografije v teku

Zvezne preiskave kriptografije v teku

Kovanec Ogenj je lahko sedaj poročajo, da je več zvezne preiskave v teku glede Crypsty.

Spletna izmenjava je po več preiskavah, z več agencijami, vključno s Komisijo za vrednostne papirje in borzo, Internal Revenue Service in oddelka kriminalistične službe Internal Revenue, med drugim.

Dokumenti iz različnih preiskav, pridobljenih z kovancev Fire kažejo litanijo domnevne nepravilnosti s strani družbe in več članov skupine. Veliko število obtožb pobirajo proti družbi razlikuje od agencije do agencije v več kot 300 strani dokumentov. V nekaterih primerih je preiskava navaja, da družba ni pridobila ustrezne licence. V enem konkretnem primeru, je povezava med članom ekipe Cryptsy in operacije GAW Miners'fraudulent. Druge vladne agencije poročajo o neuspešnem ustrezno poroča dobičke, tržne manipulacije, prodajo brez licence vrednostnih papirjev, pranje denarja, in še več.

Predpomnilnik dokument, pridobljen z kovancev Fire vsebuje materiale, od komisije za vrednostne papirje in borzo na ministrstvu za domovinsko varnost. Prvi zapis v predpomnilniku proti Crypsty vsebujejo manjše preiskav napačni tem, ali so datirani pred večjim preiskavi g Homero Joshua Garza in g Carlos Garza; Vendar pa so informacije odkrili med rudarjev preiskavo na GND privedejo raziskovalce iz več organizacij, da začne tesneje pregledovanju Crypsty in njena matična družba, projekt vlagateljem. Preiskava proti Cryptsy okrepila, ko je bil "PayCoin upravljavec" izmenjala podjetju in dva preiskave začel teči hkrati.

V enem dokumentu, FinCEN začela preverjati domnevno nezakonitih transakcij, pri katerih je bil denar, ki se preselili na računih, povezanih z domnevnimi teroristi, vendar preiskava je leta zastala. Ta dokument je bil v prahi in prezreti nekaj mesecev do nedavne informacije, navedene potencialne transakcije z domnevnimi teroristi. Kasnejši dokumenti se sklicuje ta prej FinCEN dokument, z zadnje razlog, da sta bila oba projekta Investitorji in Cryptsy zavedajo računa na svojo platformo, ki jih posameznik v vezi z seznamov bančnih watch in omejitev uporabljajo.

Dokumenti raziskati tudi druge obtožbe. V enem poročilu, organizacija trdi, da porabijo podjetje avtomatizirano trgovanje programske opreme na platformi, ki neposredno prejema Crypsty članov osebja. Poročilo tudi navaja, da ključni Cryptsy uslužbenec izvaja goljufive transakcije, povezane z gibanjem PayCoin s strani g Garza.

Drug dokument, ki kaže eno organizacijo, ki se začenja s sondo blockchain zgodovine PayCoin je. Ta dokument navaja, da je bil Cryptsy ki ga g Garza uporabljen za prikrivanje gibanje denarja tako za njega in njegovih sodelavcev. Poleg tega poročilo navaja, da je bila družba zaveda tega gibanja, in ne le vpleten; To trditev je ponovil materiala v dokument, ki kaže, da (1) uslužbenec, ki se ukvarjajo v teh goljufivih transakcij in transferjev, in se neposredno ukvarjajo s tržno manipulacijo.

Najrazličnejše zveznih agencij, ki so sprejeti v interesu cryptocurrency podjetij v zadnjem letu, z mnogimi Te agencije so opazili sodeluje na več ravneh priprave za upravne ukrepe in celo kazenskih ovadb v začetku leta 2016. Eno sredstvo pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo povedal Coin ogenj, da so,

Če pogledamo na najhujše kršitelje v cryptocurrency in bi bilo zapiranje v nadaljevanju naši neuradni "top ten", seznam katerih bo Cryptsy in projekta Vlagatelji se zdi, da je v Top 5.

Dodatne osnutke dokumentov, trdijo, da so bili goljufive transakcije in neposredna tržna manipulacija traja dalj časa. Ena agencija je navedeno na tožilce, da "[imamo] nedvomno dokaz neposredne tržne manipulacije s strani podjetja." Ta osnutek dokumenta za tožilce sklicuje na prilogo, ki vsebuje informacije o tem, kako je bilo pridobljeno, da sklep, vendar ni bil na voljo Coin Fire v tem trenutku.

Druge terjatve iz FinCEN centra o vprašanju ni za pridobitev dovoljenja na podlagi state-by-stanju. Čeprav so državne vlade, zadolžen za uveljavljanje licenc državni ravni, FinCEN jasno opisuje neuspeh Crypsty za pridobitev omenjenih dovoljenj. Ta napaka je bila uporabljena kot dodaten dokaz, da je družba zavestno ukvarja z kršitve zakona. Notranji memorandum med osebjem FinCEN kasneje vključijo te informacije in priporočil, da se družbe "vprašanja licenciranja" razpravljal z različnimi državami.

Dokumenti iz FinCEN vsebujejo več posnetkov zaslona uslužbencev Cryptsy na priljubljenem povezanih z Bitcoin forumu odločanja trditve o veljavnosti dovoljenj, ki so bili nato preverjeni agencija na šestih različnih priložnostih. Cryptsy kasneje zanikal objave javno, vendar različne socialnih medijev sporočil znotraj priloženih dokumentov je bilo potrjeno, da verodostojno različnih zveznih računalniške forenzike ekip.

FinCEN naredi tudi izjave o transakcijah, ki so bile organizacija terjatve kriminalna.

Ena organizacija je začela delati s podatki iz ministrstva za domovinsko varnost, in začela preiskavo bančnih prenosov na več bančnih institucij prek zaprtih sodnih pozivov. Evidence trdijo, da je bila družba platforma uporablja za denarna nakazila na račune, ki so povezane z domnevnimi teroristi. Dokument tudi trdi, da je bil Cryptsy uporabljajo kot sredstvo za pranje denarja, za nekaj časa, in da je bila družba zaveda te dejavnosti in pustimo, da še naprej.

Iz poročil, ki bodo preiskovalci začeli iščejo formalne sodne pozive se zdi. Ti sodni pozivi so verjeli, da je treba dostaviti v letu 2016, in bo verjetno zahteva širok spekter informacij, vključno z zgodovino transakcij, podatkov strežnika in informacij potrošnikov računa.

V vmesnem času, ki je zaprt sodni poziv ene zvezne organizacije razkril informacije, da so našli "zanimivo" po eni memorandumom in bo uporabljen v okviru tožbe zoper več članov projekta Investors ekipe.

Sorodne novice


Post ICO

BitGold dviguje 3,5 milijona dolarjev v naložbe v serijo A

Post ICO

Bitkoin in druge digitalne valute

Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin novice posodobitev 5. december

Post ICO

Bitcoin denarnico storitev Inputs.io, ki ga je vdrl lopov, ki je ukradel 4100 BTC

Post ICO

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Post ICO

Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora

Post ICO

Coinbase je drugi najbolj razburljiv začetek leta 2013: še bolj vznemirljivo po naložbi 25 milijonov dolarjev

Post ICO

Zakaj strokovnjaki in podjetja podpirajo odločitev Združenega kraljestva za ureditev Bitcoina

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba