FBI je pooblastil prodati skoraj 30.000 bitkoinov iz prsi Silk Road | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

FBI je pooblastil prodati skoraj 30.000 bitkoinov iz prsi Silk Road

FBI je pooblastil prodati skoraj 30.000 bitkoinov iz prsi Silk Road

Zvezni preiskovalni urad je dobil zeleno luč za prodajo 29,655 BTC smeti iz Silk Road serversduring doprsni največjega nezakonitega marketplacein Dark Web.

Oblasti so čakali na zeleno luč za likvidacijo cryptocurrency robo od oktobra, ko je operacija se je znižal, in celo moral pretrpeti val pranksthat ciljno FBI je Bitcoin denarnico. Vendar pa je zdaj FBI so pooblaščeni za prodajo digitalnih kovance, ki se trenutno vreden skoraj 25 milijonov $ (v času pisanja).

"da" je prišel iz urada Manhattan ameriškega odvetnika, ki je pristojen za zadeve Silk Road. Urad napovedal ta četrtek (16), da je sodnik Paul Oetken je podpisala off na da zaplembo za teh kovancev, kar pomeni, da so zdaj prosto prodajo ali na dražbi.

In to je točno tam, kjer se dvomi začeli: kako bo FBI prodal to ogromno količino BTC?

Oni ne bodo uporabljali Mt. Gox, zagotovo, saj je izmenjava vključen v pravnih težavah v Združenih državah Amerike v letu 2013. Forbes reportsthat najbolj verjetno možnost, bo dražba, z vsemi prihodki bo finančno ministrstvo ZDA.

"Z odvzemom $ 28 milijonov vredno Bitcoins s spletne strani Silk Road, globalni kibernetski poslovanja namenjen posrednik kriminalne posle, bomo tudi v prihodnje prizadevati za dobiček iz kaznivih dejanj in signala za tiste, ki bi se obrnili na temno spletu za nedovoljeno dejavnost, ki so jih izbrali napačno pot. Te Bitcoins so bile odvzete, ne zato, ker so Bitcoins, ampak zato, ker so bili, kot je sodišče ugotovilo, izkupiček od kaznivih dejanj, "je dejal Preet Bharara, Manhattan ameriškega odvetnika.

Urad ni mogla zagotoviti datum za likvidacijo še ni, vendar pa obljublja, da bo zelo kmalu obravnavala delovanje, tiskovni predstavnik Jim Margolin dodal.

Ulbricht je cryptocurrency
 

Poleg teh 29,655 BTC, FBI zasegli tudi 144,336 digitalnih kovancev iz Ross Ulbricht, sumi, da Upravljam zadaj bazarju Silk Road drog, znan tudi kot Dread Pirate Roberts. Manhattan zvezno sodišče ga polnjenje z eno število narkotikov zarote, ki je eden od grofa zarote, da se zavežejo računalnik taksist in eno število pranja denarja zarote.

Po Bharara, "Ulbricht je vložila zahtevek v ukrepanje civilno zaplembo, trdi, da je lastnik Bitcoins najdete na njegovi računalniške strojne opreme, in izpodbijanje zasegu teh Bitcoins". Če so organi prodati zaklad domnevno v lasti Dread Pirate Roberts, bi imeli $ 120 milijonov dobička v skladu z veljavnim menjalnim tečajem.

Ti kovanci bodo shranjeni v zvezni denarnici za zdaj, saj so oblasti še vedno čakajo na uradni besedo o tem rezino robo, hkrati pa si Bitcoiner strah za zdravje cryptocurrency v primeru razprodajo nenadoma zgodi.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

CEO CEO Coinbase Bitcoin bo nadomestil ameriški dolar kot svetovno rezervno valuto

Post ICO

Coin.mx manipulira z Reddit proti Reddit pravila

Post ICO

Coin-Swap gre brez povezave zaradi tehničnih težav

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Bobby Lee in Brock Pierce zamenjajo Shrem in Karpeles na fundaciji Bitcoin: izbira povzroča polemike

Post ICO

Britanske banke prisilijo ponudnika bančnih rešitev k odtujitvi projekta Bitcoin Isle of Man

Post ICO

Kalifornijski koncesionar prodaja svoj prvi Land Rover za Bitcoin

Post ICO

Cryptocurrency pioneer razlaga, zakaj ni mogoče zapreti Bitcoina