Trgovec obutev Očala in časopis Chicago Sun-Times, da bodo sprejeli Bitcoin v letu 2014 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Trgovec obutev Očala in časopis Chicago Sun-Times, da bodo sprejeli Bitcoin v letu 2014

Trgovec obutev Očala in časopis Chicago Sun-Times, da bodo sprejeli Bitcoin v letu 2014

Kaj bi spletni očal velikan kot Coastaland spoštovan časopis, kot je Chicago Sun-Timeshave v skupni? V tem primeru, Bitcoin je odgovor. Obe podjetji sta že pripravljeni, da začnete sprejemati plačila cryptocurrency v tem novem letu.

Kanadski e-trgovina na drobno Obalne Stiki se je napovedala, da bo sprejetje Bitcoin kot možnost plačila v naslednjem četrtletju, v nekaj mesecih, poroča Coindesk. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2000 in deluje predvsem na spletu, vendar je tudi nekaj trgovin na drobno za stranke, da bi poskušali na očala in naročil očala iz.

To je bila zahteva od strank, ki so privedle obalnih uvesti možnost izbire Bitcoin. "Zahteva je bila majhna, vendar poravnan z ključni demografski za nas - inovatorjev", družba je dejal v izjavi in ​​dodal, da je delež prihodkov iz cryptocurrency težko sedaj oceniti.

Pričakujemo, da bi majhen odstotek takoj, temveč kot sprejemanje valute raste, želimo biti pripravljeni, da omogočijo potrošnikom odplačevanje v kakršni koli metoda je najbolj primerna za njih.

Akcija je bila morda navdihnila prevelike nedavne Bitcoin blaznost. Spletni trgovec in kanadski očala prodajalec le podpisal pogodbo in Primorska je danes dobavljajo svoje izdelke za kupce na prevelike.

Kljub razodetja, je trgovec ni napovedala, ki bo podjetje obdelavo plačil Bitcoin. Za zdaj, IT oddelek Obalne je trenutno integracijo plačilnih prehodih.

Plačajte prebrati na 1. Februarja

Selitev v popolnoma drugačnem poslovnem sektorju, pa je drugo podjetje glede na sprejem plačil Bitcoin. Chicago Sun-Times je brca-off poskusno paywall uporabo Bitcoin kot plačilo za izdelke, v partnerstvu z BitWall.

Vendar pa izkupiček ne bo šel v časopisu, ampak na Taproot Foundation, ki parov strokovnjaki iščejo pro bono delo z neprofitnimi organizacijami, glede na SFGate.com.

V 24 urah od začetka 1. Februarja, takoj ko obiskovalec pops v spletni Suntimes.com, bodo naleteli na BitWall paywall. Za branje na voljo člankov, bodo uporabniki morali dati donacijo Bitcoin do Taproot Foundation, ki se nato pretvori v ameriških dolarjih.

Kljub temu, Chicago Sun-Times ne bo zmanjšal svojo pravico do obveščenosti, če nimate Bitcoins, tako da lahko samo tweet o fundaciji Taproot in dostop do člankov.

Medtem ko poskus zdi malo zmedeno, založnik Jim Kirk pravi časopis želi "za eksperimentiranje in preizkušanje novih tehnologij, ki verjamemo, da opravljajo svoje bralce in se veselimo, da so prvi večji ZDA časopis preizkusiti paywall, ki temelji na Bitcoin". Upajmo, da bo test uspešen in poskus bi lahko postala ravnajo.

Sorodne novice


Post ICO

British Bankers Association se poskuša boriti proti Bitcoinovi rasti v Združenem kraljestvu

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

Začetek predvajanja 28. julija

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

BitStamp za evropske stranke sproži predplačniško bitkoinsko debetno kartico

Post ICO

Partnerji Blockchain & Chain.com za Hackathon z $ 125k v denarnih nagradah

Post ICO

Izvršni direktor Coinsetterja piše javno pismo bankam, ki prosi za več sodelovanja

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Kanadska bitkainska rudarska družba je udarila z novo FCAA obtožbo in morebitno globo

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note