Novi evropski projekt obljublja boj proti nezakonitim spletnim trgom, kjer je Bitcoin najljubši | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Novi evropski projekt obljublja boj proti nezakonitim spletnim trgom, kjer je Bitcoin najljubši

Novi evropski projekt obljublja boj proti nezakonitim spletnim trgom, kjer je Bitcoin najljubši

Nezakoniti trgovini na spletnih tržnic (ITOM) je ime theproject s skupino evropskih tožilcev, ki nameravajo v boju proti nezakoniti spletni marketplacessuch kot zloglasni Silk Road začela. Vendar pa lahko uganiti, kaj je stvar, da imajo te temne bazarji skupnega? Ja, Bitcoin je pravi odgovor. Kar pomeni, da je projekt obravnava tudi vlogo, ki jo cryptocurrency igral pri razvoju teh platform.

Podobno kot Silk Road - ki je bil zaustavljen s strani organov Združenih držav v 2013-, večina teh digitalnih tržnic prodajajo droge in orožja, med drugim (predvsem prepovedanih) izdelkov. To je razlog, zakaj projekt brcnil-off nizozemskega državnega tožilstva, je Openbaar Ministrie, načrte za boj proti in morda celo pogasiti.

Predhodno srečanje ITOM se je zgodilo aprila, poroča Coindesk. V času, ko se je projekt pritegnil zanimanje organov iz različnih evropskih držav. V skupini so bili predstavniki iz Velike Britanije, Nemčije in Portugalske, kot tudi člani Europola.

Od takrat je projekt opredeljen Bitcoin kot ključno orodje, ki pomaga, da podpirajo nezakonito mrežo digitalnih tržnic. Vendar pa so člani skupine jasno thatthey ne namen za boj Bitcoin, samo uporabo cryptocurrency kot možnosti nezakonite trgovine.

"Menimo, da Bitcoin in druge cryptocurrencies kot dober poleg svetu gospodarske menjave. Na žalost, čeprav se zdi, da zagotavljajo velike koristi za nezakonito trgovino, nezakonitimi mednarodnih denarnih nakazil in pranja denarja, "je dejal Wim de Bruin, predstavnica za Openbaar Ministrie.

"Upamo, da bomo lahko spodbudi" Bitcoin skupnosti ", kot ga kličejo, da bi nam pomagali ohraniti Bitcoin [sistema], kakor brez nezakonite uporabe, kot je mogoče. Naš končni cilj je, da se bo sistem Bitcoin postala kot samostojno regulacijo, kot je mogoče", je dodal, prav tako razkriva, da je nova organizacija že zbira informacije, ki jih izmenjave Bitcoin in bank.

Po novem sestanku v juniju, cilji projekta so zdaj bolj jasno. Sčasoma, morda ITOM celo spodbujajo oblikovanje nove evropske uredbe cryptocurrency. Po de Bruin, "upamo, da bomo imeli boljši vpogled v učinke in potrebo po predpisih o cryptocurrencies v EU ob koncu projekta leta 2015. Cilj projekta je svetovala Evropski komisiji in državam članicam pri tem važno. S tem smo tudi upanje, da spodbujajo enotnost med državami članicami v tem, kako jih urediti in se ukvarjajo z šifrirnih valute ".

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Podjetniki in vlagatelji pojasnjujejo, zakaj bi morali biti pozorni na Bitcoin

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Dogecoin se spreminja v AuxPoW

Post ICO

DigitalTangible integrira Bitcoin in USD Trading v svojo spletno denarnico

Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

Coin Fire +: GAW Miners ulovi SEC, FTC, IRS, DHS Pozor

Post ICO

Kitajska meni, da je Bitcoin virtualno dobro in prepoveduje banke, da se ukvarjajo s kriptokovno obtožbo