Naslednja doba tehnologije Bitcoin: platforma Ethereum | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Naslednja doba tehnologije Bitcoin: platforma Ethereum

Naslednja doba tehnologije Bitcoin: platforma Ethereum

Ethereum je pokazala, da je njihov istoimenski izdelek je najbolj priljubljena med podjetij, ki želijo ustanoviti svoje blockchain aplikacije za naslednje desetletje ali tako, komunikacijska družba uradnik je dejal.

Razvijalci Platforma je objavila na 22ndof julij, da bi se kmalu začenja polno različico priljubljenega ne neprofitna izdelka. Ethereum skupina napovedala javnost launchof prvo različico platforme v sredo (30.). CCO od Ethereum Stephan navidezne omenjeni:

Razvojna ekipa mi pridruži v zahvalo vseh in vsem vam za vašo podporo v zadnjem letu in pol. To je neverjetno, da vidite napredek, ki je potekala od leta, da je skromen prvi zavezati na božični večer leta 2013. Vizija iz cenzure-proof "svet računalnika, da lahko vsakdo programiranje, pri čemer je izključno za kaj jih uporabljajo, in nič več sedaj realnost.

Razvijalci platformenables, da si sami ustvarijo svojo blockchain aplikacije, kot tudi žeton vrednosti. Poleg tega, Ethereum je blockchain protokol omogoča ustvarjanje pametnih contractsin bolj prilagodljivo in široko način od tistega, ki ga Bitcoin ponuja.

V svojem prejšnjem delovnem mestu, Stephen pogovarjali o možnostih, ki jih omrežje Ethereum. Na primer, mreža preverjanje na medbančnem bi delali, da se ohrani varnost in celovitost sistema, saj bi se zasebna omrežja, ki povezujejo finančne institucije, ki ščitijo svoje podatkovne baze. Vendar bi bili shranjeni v centraliziranih izgublja z nadzorovanim dostopom. To bi revizija veliko lažje in tudi, da je cenejši in hitrejši za banke, da se ukvarjajo drug z drugim.

Smart pogodbe

Smart pogodbe so dokončno storitve, določene s pomočjo algoritmov, ki temeljijo na glavne knjige sistemov, ki jih ni mogoče okrnjene. Obstajajo vprašanja, pa o tem, kako bodo ti pametni pogodbe deluje v pravnem okviru vsake države in kako se bodo prilagodili z razvojem tehnologije.

To je bilo v primeru Barclays v vzhodnem Londonu jasno, kje Ethereum je predstavitev in prejeli veliko zanimanje občinstva. Po mnenju izvršnega Arhitekt za bančni inovacije pri IBM UK Richard Brown, bo programska oprema je treba posodobiti, čas prehaja na izogniti neizogibne težave, ki so želeli, da mu je njegova učinkovitost.

V bližnji prihodnosti, lahko ti pametni pogodbe se uporablja za široko paleto storitev, kot so volilnih sistemov, finančne izmenjave, volilnih sistemov, crowdfunding platforme, samostojno izvrševanje pogodb in intelektualne lastnine. Obstaja pa velika poteka razprava glede obsega poslovanja, ki so bili prej storili za ljudi in kako se bo to spremenilo. To je posledica dejstva, da je programska oprema je kot po trenutno dostopnih pametnih pogodb tista nadzor sredstva. To pomeni, da je treba še veliko storiti, da bi olajšali njeno polno uporabo.

To je neprofitna

Odločitev, da bo platformo neprofitna organizacija, je bil dosežen ob svojem nastanku. To je predvsem zato, ker so ustvarjalci niso bili naklonjeni, da bi dobiček, kot so bile v razvoju velik sistem. To pojasnjuje, zakaj je bil njen kapital crowdfunded in ga organizacije in ne posamezniki, zdaj uspelo. Ethereum je sistem ponuja tudi "eter" žetonov kot spodbude, ki povečujejo vrednost pri dani stopnji letno.

Platforma je objavila svojo namero o izdaji skoraj 30 milijonov "eter" žetonov rudarstvo in validacijo blokov. To je poleg 76 milijonov žetonov, ki so bila izdana v prvi dodelitvi sistema, vendar so še imeli nobene vrednosti. Ethereum načrtuje tudi, da se premaknete svojo dokazilo o igri, tako da se zmanjša inflacije od žetonov.

Končno, organizacija navaja, da se je močno zmanjšalo tveganje, ki je vključeno v lasti "eter", ker so ugotovili pametne pogodbe, ki vključujejo sisteme, ki zagotavljajo visoko stopnjo nadzora v zvezi z uporabniki, ki imajo dostop do žetonov. To tudi odpravlja potrebo po družbi za denarnice tretjih oseb.

Sorodne novice


Post ICO

Bounties za spodbujanje Crypto

Post ICO

Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road

Post ICO

Pojdite v San Diego ali jedite v Las Vegasu z Bitcoins

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Kanadčani, ki poskušajo izkoristiti blagovno znamko Bitcoin, drugega velikega trgovca, se pridružuje klubu in še več

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

E-poštna izmenjava predlaga, da Google v bližnji prihodnosti lahko reče da Bitcoinu

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

Dorian S. Nakamoto najame odvetnika, da očisti njegovo ime na sodišču