Uživajte v predstavi in plačajte svoje pijače z BTC v Portlandovem slavnem strip clubu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Uživajte v predstavi in plačajte svoje pijače z BTC v Portlandovem slavnem strip clubu

Uživajte v predstavi in plačajte svoje pijače z BTC v Portlandovem slavnem strip clubu

Tukaj je drugo mesto dodati na seznam podjetij, ki sprejemajo Bitcoin: Kit Kat Club, šteje Portland je najboljši strip klub. Kraj je znan po svojih izvirnih oddaj in ambient, ampak je tudi osvajanje novih kupcev zaradi načina izključno plačila, sprejete na koncu decembra.

Klub se nahaja na JZ Ankeny, dokaj blizu reke strani, in ima več teme, ki jih je kabareta občutek nightsinspired. Purrsday, Feral petek ali Katurday so samo nekatere od prvotnih noči boste morda našli zanimivo, vse z mačji dotik.

Na svojem blogu, Jacob Grier describeshis obisk Kit Kat Club po mestu začel sprejemati plačila cryptocurrency. "Upali smo, da bi to lahko pomenilo, da bi lahko en tip izvajalcev v Bitcoin, morda z ustvarjalno uporabo tetovaže in QR kode. Žal, da ni tako, in iz očitnih razlogov ne želijo stranke, ki uporabljajo telefone, ki bi lahko prav tako enostavno snemanje videa, kot je prenos valuto. Ta vidik poslovanja ostaja denarna afera ".

Ravni inovacij bi lahko bila nizka v tem primeru, vendar je še vedno pozitivna videti različne vrste podjetij, ki sprejemajo Bitcoin. Še posebej v mestu, kot so Portland, ki je znana po svojih znanih (in včasih tudi nenavadnih) striptiz klubov.

Vendar, če ne zdi ta ideja še posebej zanimivo, Portland ponuja več. Poleg običajnih restavracijah in trgovinah, mesto ima tudi center imenuje Float On kjer lahko trguješ svoje Bitcoins za 90-minutnih sej v senzoričnem odvzemom komoro.

Slike iz Kit Kat kluba Facebook stranErik Voorhees: izkušnje kot podjetnik Bitcoin so ga naučili, da je Amerika lažErik Voorhees je znan lik iz sveta Bitcoin. Poleg tega pomaga graditi pomemben del cryptocurrency ekosistema, ki brani in zagovarja Bitcoin, je pred kratkim postal bolj znan kot človek za prvi milijonar transakcije v virtualni valuti vesolja: je prodal spletno stran, ki temelji-Bitcoin stave SatoshiDicefor 12 milijonov dolarjev.

Bitcoin podjetnik, ki je odkril Bitcoin maja 2011, se pogovarjali z Bitcoin Magazine o tem poslu in mnogih drugih, povezanih z Bitcoin vprašanj. Spomin na dan, ko je odkril, cryptocurrency, on pravi, da "tisti dan je bil eden od najpomembnejših dni" svojega življenja. "Bilo je kot odkrivanje nekaj veliko resnice, kot je videti v prihodnost. Nehal sem vse, kar sem počel in skočil zajec luknjo", je še dodal.

"Bilo je precej neškodljive, vendar pa je imel globoke posledice! Sem križarjenje Facebook in videl prijateljevo objavo, da je omenjeno neko čudno valuto, ki so cenijo ga gazillion odstotkov od prejšnjega oktobra. Sem kliknil na povezavo, preberite o tej stvari, ki se imenuje Bitcoin, in je zavrnilo dokončno kot nesmiselno. Fake internet denarja ni pritožila, da me. Potem sem


Erik Voorhees začenja s ShapeShift, prvi iOS kripto pretvornikErik Voorhees in njegova ekipa pravkar začela novo orodje, ki bi lahko zamenjal igro cryptocurrency. Ali pa vsaj, da bi bilo veliko lažje igrati. Bitcoin podjetnik napovedal sprostitev prvega iOS prijazno cryptocurrency trgovalni aplikaciji.

Vloga, ki jo Voorhees 'zagonu ShapeShift razvit, je prva iOS cryptocurrency pretvornik trenutno na voljo v App Store. To omogoča uporabnikom izmenjavo BTC in 34 drugih digitalnih valut z enostavnim dotikom, odpravlja potrebo po ustvarjanju računa na borzi Bitcoin.

Bitcoin podjetnik announcedthe dobre novice na Reddit in reakcija je bila neverjetno. Tukaj je nekaj odgovorov razburjenih Bitcoiners: -

"Integracija Velika Breadwallet!" Logical007

"Ljubezen Shapeshift! :)" connect_fist 

"To je neverjetno. Hvala Shapeshift ekipo! Ti zagotavljajo storitve, ki se mi zdi neprecenljivo. Nisem kripto trgovec, zato Shapeshift mi omogoča pretvorbo BTC v kateri koli drugi valuti, ne da se prijavite z izmenjavo. Pravkar sem uporabljati krog da se denarni / BTC in nato uporabite Shapeshift za vse moje druge potrebe. " f1shbone

"Zelo kul. Bravo za Erika in ekipe." Essexal 

"Veliko delo! Komaj čakam za Android, yo." nigger_loaf


Največji evropski plačilni procesor Ingenico dodaja Bitcoin POS terminalomTo je zdaj lažje za stranke INGENICO, da sprejme Bitcoin. Družba, največji evropski point-of-prodaje (POS) ponudnike rešitev, je sprejela BTC in nowallows evropske opeke in malte trgovci sprejeti na svetu najbolj znani cryptocurrency.

Skupina Ingenico integrirano aplikacijo z Paymium razvil na lastno suite zahtevek za plačilo, ki se imenuje Telium Tetra Marketplace. Programska oprema je bila razvita izključno za POS terminale INGENICO in sedaj omogoča trgovci na drobno, da sprejme Bitcoin in takoj pretvoriti v digitalno kovancem evrov.

"Zelo smo veseli, da partner s Paymium obogatiti našo posebno poslovnimi aplikacijami Marketplace", EVP globalno prodajo in trženje INGENICO skupine Michel Léger je dejal, ga Coindesk citiral.

"To nam omogoča, da bi večjo vrednost za trgovce s pomočjo naših terminalov, kar jim omogoča, da svojim strankam novo uporabniško izkušnjo," je dodal.

Paymium ni čudno, da velike partnerstva z znanih blagovnih znamk. Že septembra 2014 je družba v sodelovanju s spletno modni drobno Showroomprive.com, ki omogoča platformo za prejemanje plačil Bitcoin.

Skupina Ingenico trenutno deluje v več kot 125 državah in upravlja 22 milijonov POS terminalsinstalled po vsem svetu.

Sorodne novice


Post ICO

Digitalne inovacije v Aziji: bitkainova čudovita prihodnost

Post ICO

British Passion VIP je prva agencija za spremljanje, ki je sprejela Bitcoin

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

CEX.IO opusti operacije

Post ICO

Bitcoin je najhitreje rastoči sektor za tvegani kapital

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Britanski sodišče naroči Moolah, da vrne 750 BTC na razvijalce Syscoin

Post ICO

Digitalna zbornica pobude za izobraževanje in organizacijo industrije

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

BitFury v zadnjem finančnem krogu dviguje še 6 milijonov dolarjev

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

BitStamp potrjuje težavo naslova naslova