Delodajalec Ni na bitcoin bandwagon? Bitwage ima rešitev | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Delodajalec Ni na bitcoin bandwagon? Bitwage ima rešitev

Delodajalec Ni na bitcoin bandwagon? Bitwage ima rešitev

Danes popoldne je bila abuzz z vsemi vrstami novic iz podjetij, kot so BitPayworking vključiti Bitcoin funkcije izplačane plače z drugimi podjetji, ampak Bitwageis dobili na podlagi napovedi popoldne naznanja novo zasebno beta, ki bo omogočil vsakomur, da prejemajo plače prek Bitcoin.

Bitwage omogoča vsakomur, ne glede na to, kako velika ali majhna, Bitcoin prijazen ali Bitcoin-sovražno je njihov delodajalec, da bi lahko prejeli Bitcoin plačo. Če vaš delodajalec ponuja neposredne vloge, ni treba evangelizirati delodajalca o Bitcoin.

Poleg tega bo rešitev Bitwage dovoli za zaposlene in delodajalce, da bi ustvarili svoja poročila kapitalske dobičke in jih vložili v okviru partnerstva z Gocheto Finance s samo nekaj kliki.

Rešitev, ki je Bitwage touting ima nekaj zanimivih posledic. Prvo bitje, ki ga ne potrebujete svojega delodajalca, da vas plačati Bitcoin več kot preprosto neposredno depozit ček, saj ponavadi in Bitwage poskrbi za vse ostalo. Druga zanimiva Posledica je, da tudi če ste unbanked ali underbanked zdaj imate dostop do prejemanje plače.

Obstaja več kot 10 milijonov unbanked prebivalcev samo v ZDA, ki jih ni mogoče obdržati minimalno ravnotežje za vzpostavitev bančnega računa.

Brez bančnih računih, so ta segment prebivalstva prisiljeni ukvarjati s pristojbinami in trenja, povezanih z unovčevanje čekov in predplačniške kartice industrijo. V letu 2012, Green Dot, glavni predplačniške kartice igralec, je poročala, da je bilo več kot 4,2 milijona aktivnih kartic in so znašali 16,1 milijarde $ v bruto prostornine dolar sredstev naložen na svoje karte, da leto. Netspend poročali 2,1 milijona aktivnih kartic z 11 milijard $ v bruto prostornine dolarja.

Stroški, povezani s predplačniško kartico vključujejo vžigalni takse, mesečne naročnine, POS pristojbine, dvig gotovine pristojbine, bilanca povpraševanje takse, izjava posel, provizije za storitve za stranke, plačevanja računov, provizije za dodajanje ali skladi obremenitev, mirovanja, provizije, da bi dobili preostali sredstva pri zapiranju računov in prekoračitve pozitivnega stanja pristojbine za. V povprečju so pristojbine za predplačniške kartice stanejo unbanked in underbanked do $ 30 na mesec, odvisno od kartice. Poleg tega je bilo več kot 31 milijard $ pristojbin prekoračitev lani samo v ZDA. Ti stroški so samo za sposobnost, da imajo in pošiljanje denarja.

Z BP (i), ki nimajo bančnega računa in underbanked imajo zdaj novo priložnost, da imajo dostop do teh osnovnih finančnih orodij, ne da bi vse pretiranih stroškov, povezanih s tradicionalnim finančnega sistema.

Tretji posledice tega novega sistema je sposobnost za plačilo mednarodnih izvajalcev.

Več kot 2,6 milijona delovnih mest s polnim delovnim časom se seli samo iz Združenih držav Amerike. Milijoni svobodnjakov pogodbe za podjetja v ZDA in Evropi, iz drugih držav, mnogi od njih brez zanesljivih zmogljivosti bančnega omrežja ali žice za prenos. Tudi potem, ko so plačani mednarodnimi izvajalci, po vseh zamudah, pristojbine za prenos in pristojbin za pretvorbo (ki skupaj predstavljajo približno 8% v povprečju), lahko njihova lokalna valuta precej nestanovitna in ni dober hranilec vrednosti, kot je Ukrajina grivna, ki izgubila več kot polovico svoje vrednosti proti USD v letu 2014.

Kaj državljani držav z visokimi (in pod-poročali) stopenj inflacije, kot so Ukrajina, Argentina in Venezula storiti za shranjevanje vrednosti njihovih plač? Izmenjujejo svojo lokalno valuto dolarjev čim prej in čim bolj pogosto. Imajo pogosto ukvarjati s kontrolami valute in / ali resnično pomanjkanje papirja dolarjev v svoji regiji, zato se zatekajo k poslujejo z back-ulica menjalnic, ki zaračunavajo premijo za svoje storitve.

Z ustanovitvijo BP (i), ki prejemajo mednarodna plačila izvajalca je tako enostavno, kot prejemanje Bitcoins. Uporabite Bitwage sprejeti plačila v ZDA, s čimer se zmanjša stroške za vas in vašega delodajalca, in imajo Bitcoins poslal naravnost v vaši denarnici.

Bitwage je izjavil, da do konca leta, bo ponudil popolnoma pregledna mednarodna plačila med ZDA in na Filipinih. Ta storitev bo razširila na druge države v začetku leta 2015.

Te zanima, v prijavi za zasebni beta, lahko to storite na: http://bitwage.co

Sorodne novice


Post ICO

Dansko izmenjava bitkoin obljublja trgovino brez kriminala in višjo raven varnosti po vsem svetu

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Hrvaška meni, da je Bitcoin zakonit - 45 članov švicarskega parlamenta želi isto

Post ICO

Bounties za spodbujanje Crypto

Post ICO

Cryptsy leži po vseh državnih zakonih

Post ICO

BTC Kitajska v Šanghaju namesti prvi Bitcoin ATM v državi

Post ICO

18% Britancev pravi, da bodo v prihodnosti uporabljali Bitcoin

Post ICO

CEX.IO opusti operacije

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency