Egiptovski Bitcoiners zdaj lahko kupijo BTC, zahvaljujoč novemu ponudniku kuponov, ki ga je začela družba YellowPay | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Egiptovski Bitcoiners zdaj lahko kupijo BTC, zahvaljujoč novemu ponudniku kuponov, ki ga je začela družba YellowPay

Egiptovski Bitcoiners zdaj lahko kupijo BTC, zahvaljujoč novemu ponudniku kuponov, ki ga je začela družba YellowPay

Temelji na vzhod Srednja plačila cryptocurrency procesor YellowPay (ali preprosto rumena) pravkar začela Bitcoin bonov storitev v Egiptu preko Eventtus, lokalni vozovnic platformo.

Nova storitev omogoča strankam, da nakup Bitcoin kupone na spletu kot "karte", ki uporabljajo več možnosti plačila, kot so kreditne kartice, PayFort (spletne vplačilo, ki temelji na Bližnjem vzhodu), ali Vodafone point-of-prodaje strojev, poroča CoinTelegraph.com.

Hvala za to novo funkcijo, je YellowPay postal prvo podjetje v regiji ponuditi nakup BTC v Egiptu prek lokalnega fiat valuto, egiptovski funt. To kaže, kako je Bitcoin vedno večjo vlogo v celotni Bližnjem vzhodu kljub težki trgu Egipta in gospodarskih razmer.

Eden od glavnih ciljev Rumena je spodbuditi več podjetij s sedežem v državi sprejeti Bitcoin kot možnost plačila. Temelji Kairo AMECO, največje enkratno brizga v regiji in podkožne proizvajalec igla, je trenutno edina Bitcoin prijazno egiptovske družbe.

David El Achkar, ustanovitelj Yellow je, naj bi podpirala rast Bitcoin v državi in ​​pomagala uporabniki vidijo prednosti uporabe cryptocurrencyover druge možnosti, ki so "drago in neprijetno" zaradi "visoke stopnje denar na kraju dostave, nizko sprejetju kreditne kartice, in visoke trgovske pristojbine. "

Podjetnik opisuje Bitcoin kot "novo digitalno valuto in plačilnega sistema, ki je na voljo vsakomur, ki ima dostop do interneta kjerkoli na svetu."

"Valuta je hitra za uporabo in brezplačno, kot če bi bilo pošiljanje e-pošte. To je tudi decentralizirano valuta, kar pomeni, da ni v lasti ali katera koli organizacija ali centralna banka je uspelo. "

digitalni denar, ima veliko prostora za rast v Egiptu, državi, kjer ima le 10% prebivalstva bančni račun in manj kot 2%, ima kreditne kartice.

Achkar predlaga preprosto rešitev: "Trenutno, če imate denar in ga želite poslati ali prejeti, so vaše možnosti so omejene, draga, neučinkovita in bi potrebovali nekaj dni, pa takoj, ko začnete uporabljati Bitcoin, boste. Zavedam se, da je močan in zelo enostaven za uporabo. Z le aplikacije na mobilnem telefonu, lahko pošljete en cent ali 10.000 USD v enem enim klikom kjerkoli na svetu brezplačno. "

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin

Post ICO

BitFury v zadnjem finančnem krogu dviguje še 6 milijonov dolarjev

Post ICO

Kozmetična kirurgija za Bitcoins: Elite Body Sculpture sprejema kriptocurrency

Post ICO

Brawker se zaustavi

Post ICO

BitGold začenja novo platformo za trgovanje z zlatom zgleduje po Bitcoinu

Post ICO

BitLicense je zasnovan za ubijanje inovacij Bitcoin

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Diverzifikacija v dragocenih kovin in Bitcoin

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji