Dubai bi lahko v naslednjih dveh tednih imela 400 popolnoma operativnih Bitcoin bankomatov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dubai bi lahko v naslednjih dveh tednih imela 400 popolnoma operativnih Bitcoin bankomatov

Dubai bi lahko v naslednjih dveh tednih imela 400 popolnoma operativnih Bitcoin bankomatov

Uporabnik Twitter Sergey Yusupov uporablja socialno platformo toannounce prihod približno 400 Bitcoin bankomatov v Dubaju. Po Yusupov so naprave že nameščen, vendar pa se bo začela šele delati v naslednjih dveh tednih.

Sergey je tweet prikazuje skladišče, polno Bitcoin bankomatov, ki bodo ljudem omogočajo nakup digitalnih kovancev z fiat valuto od začetka aprila. Prvi stroj je že v teku, glede na drugo tweet, in bo pripravljen prodati BTC v nekaj tednih.

Prav tako dodaja, da so lokalne oblasti in vlada ne sodeluje pri pobudi, ne razkrije, če je bilo kakršno koli dovoljenje nujen za namestitev in upravljanje naprave.

Prav tako je še vedno nejasno, kateri bo družba je odgovorna za bankomate.

Slike iz TwitterjuDublinski bife Baggot Inn sprejema BitcoinBaggot Inn, pub se nahaja v Dublinu

Bi lahko bil prvi posel na Irskem, ki sprejema Bitcoin. Ali pa vsaj drugi, saj Pub v Healy v Ballycastle očitno prodal dve pinte za cryptocurrency pred mesecem dni in se pogovarjali o tem na Twitterju.

Ustanovitev pred kratkim prodala svojo prvo pijačo uporabniku cryptocurrency. Transakcija je zgodilo ta teden, ko stranka uporablja digitalni denar za plačilo, ki ustreza € 4,40 (BTC 0,0093) za Guinness pint.

Poleg tega pub je tudi napeljati Bitcoin ATMto izboljšanje izkušnje lokalnih uporabnikov glede cryptocurrency, po The Daily Edge.

Baggot Inn je poznan kot "Dublinu premier športni bar" zaradi svojih 11 zaslonih - vključno dveh velikih tiste - vedno prikazuje različne živo šport. Torej, če ste Bitcoiner z okusom za pijačo in šport in ste na območju Dublina, potem je pravi kraj za iti.

Izbrani slika iz Wikimedia


DuckDuckGo in BitcoinV anonimnih DuckDuckGohas internetni iskalnik prejela pozdravili povečanje danes zahvaljujoč prizadevanjem razvijalcev na blockchain raziskovalec Biteasy.

Uporabniki DuckDuckGo lahko zdaj vnesete Bitcoin naslov na mestu in prejeli podrobne rezultate Biteasy neposredno na rezultatih iskalnika. Nazaj junija 30ththe razvijalcem Biteasy sprva predlagala dodajanje preko GitHub in v zadnjih nekaj tednih so že delajo na izvajanju z razvijalci DuckDuckGo in po mnogih iteracijah novi izvedbi se zdaj živi in ​​Biteasy je sprejela v podjetju blog sporočamo to.

Lahko ga preizkusite zdaj na DuckDuckGo z vnosom Bitcoin naslov, blok ali transakcije ID.


Nizozemski bar EMG Faktors sprejema Bitcoin preko inovativnega sistema POSČe ste Bitcoiner v Groningenu, lahko sedaj ubil svojo žejo z vašo najljubšo cryptocurrency na EMG Faktors. Ta nizozemski bar pred kratkim začeli sprejemati Bitcoin paymentsvia novem prodajnem mestu sistema, imenovanega NUVOPOS, ki je bil razvit s sedežem Nizozemsko podjetje Bitcoin Café je.

Čeprav se je zamisel o ustanovitvi prevzemno digitalnih kovancev, kot način plačila ni ravno nova, ta sistem Bitcoin POS je velika novost. Po mestu Inquisitr, da je eden izmed prvih sistemov na trgu, ki se osredotoča predvsem na barov in drugih gostinskih storitev.

To je razlog, zakaj je ekipa, ki je ustvarila NUVOPOS trenutno sprejemanje zahtevkov za več POS sistemov. Podjetje je del stranke, ki je prejšnji teden začel nov plačilni sistem Bitcoin na EMG Faktors in tam je tudi videoshowing najboljše trenutke dogodka.

Bitcoin Café napisal naslednje sporočilo na YouTubu, poleg video za zagon stranke.

Plačevanje za pivo v baru na EMG Faktors še nikoli ni bila tako enostavna: da je skenirajte QR kodo na ekranu v baru, in plačati Bitcoins z denarnico nameščen na vaš pametni telefon. Nobena banka je vključen, denar pa se prenese neposredno od kupca do lastnika bara. Spletnega NUVOPOS aplikacija ponuja popolnoma izrazit točko prodaje sistema z brezhibno integracijo Bitcoin, ki je neviden prej.


Nizozemski dobavitelj energije BAS Nederland napoveduje Bitcoin kot najnovejšo možnost plačilaNizozemski dobavitelj energije BAS Nederland se zdaj sprejema cryptocurrency, kar pomeni, da lahko stranke družbe plačujejo račun za električno energijo z Bitcoin. To je prvi na svetu v energetskem podjetju.

Ustanovitelj BAS (kar je kratica za "koristijo vsem udeleženim"), Arash Aazami, pravi, da je Bitcoin zadnje answerto nenehnih poskusov družbe za zmanjšanje odvisnosti starih in omejujočih sistemov, poroča CryptoCoinsNews.

Filozofija podjetja je vse o prihodnosti s čisto energijo, ki jo lahko proizvaja vsakega izmed nas. Da bi izpolnila ta cilj, BAS spodbuja program, imenovan De Weg naar Nul, kar pomeni "Road to Zero". V skladu z načrtom, bodo vse BAS kupci prejeli postopoma manj in manj energije, saj bo podjetje pomaga, da postanejo samozadostna.

"Tako kot BAS, Bitcoin ima namen povečati neodvisnost ljudi. Poskuša jim možnost, da si sami ustvarijo svojo vrednost. To apelira na svetu za ljudi, ki želijo, da se ločijo od slabših sistemov, ki opredeljujejo" starega sveta ' ", pravi Arash Aazami.

"Ljudje iskati nove rešitve, da sebe in svoje okolje koristi. To ustvarja popolnoma novo ekonomijo. BAS želi, da bi svojim strankam možnost, da povečajo svojo energetsko neodvisnost in sodelovanje v tranziciji, ki se financira. Naša odločitev, da sprejme Bitcoins kot veljaven način plačila neopazno povezati s tem ".

Odločitev je napovedal OZS tik pred začetkom prve svetovne Bitcoin Boulevard, na ulici, v Haagu, kjer vsako podjetje sprejema Bitcoin. To je tudi kraj, kjer se lahko lokalne Bitcoiners našli prvo cryptocurrency ATM, ki delujejo na Nizozemskem.

Izbrani slika iz Wikimedia

Sorodne novice


Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin

Post ICO

Crypto News Summary v 60 sekundah 8. januar 2017

Post ICO

Bitcoin in nakazila: Ali lahko deluje?

Post ICO

Bitcoin v0.9 sprostitev bo prinesla nove funkcije za trgovce

Post ICO

Bitkominske mikro transakcije brez kakršnihkoli plačil? Ja, to je nova funkcija Coinbase

Post ICO

Cryptocurrency Dark Market Evolution izgine

Post ICO

Ali novi Numbrs aplikacij predstavljajo majhno grožnjo Bitcoinu?

Post ICO

Ali še nimate lastnikov bitkoinov? Vrezan si

Post ICO

Bitcoin storitev HashingSpace za odprtje podatkovnega centra v Washingtonu

Post ICO

Bitcoiners razbijejo svoje iPhones, potem ko Apple pravi ne za aplikacijo Blockchain

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje