Dorian Nakamoto zanika zgodbo Newsweek: Nimam nič z Bitcoinom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dorian Nakamoto zanika zgodbo Newsweek: Nimam nič z Bitcoinom

Dorian Nakamoto zanika zgodbo Newsweek: Nimam nič z Bitcoinom

Dorian Satoshi Nakamoto je 64-letni moški je pred kratkim napovedal, kot ustvarjalca Bitcoin, ki ga je revija Newsweek, pravi članek novinarja Leah McGrath Goodman napisal je popolna laž. V intervjuju za AP, človek dejal: "Tukaj sem, da počistite svoje ime. Nimam nič s Bitcoin, sem samo inženir".

Zgodba o "pravi identiteti" Nakamoto je bila objavljena ta teden v Newsweek novi fizični izdaji. 4500-beseda članek celo na naslovnici revije in je bila že velja za enega od največjih lopatice 21. Stoletja. Vendar izgleda, da Dorian Nakamoto, rojen Satoshi, ni Bitcoin oče.

Po mnenju sogovornika, Goodman napačno razumeli nekatere njegove izjave. Še posebej, ko je dejal: "Nisem več vključena v to in ne morem razpravljati. To je bilo obrnil na druge ljudi. Oni so odgovorni za to zdaj. Nimam več nobene povezave ". Medtem ko se je spraševal o Bitcoin, je bil očitno govoril o svojem zaupnega dela kot inženir.

Nakamoto zanika, je govoril o cryptocurrency v tem primeru. Človek, rojen v Beppu (Japonska), je prišel v ZDA leta 1959, vendar trdi, njegova angleščina ni brez napak, ki bi lahko pojasnili vztrajanje Goodman je v resničnosti citat je.

Bitcoin skupnost pozdravila Newsweek zgodbo z skepticismsince začetku. V tem času se je Dorian Nakamoto zanikal svojo vpletenost v ustvarjanje svetovno najbolj znanih cryptocurrency. V intervjuju za AP, se je vedno znova kaže, kako pretresen je med branjem članka.

Vendar pa je bolj neverjetno, kot vse to je dejstvo, da je pravi Satoshi Nakamoto očitno na površje, da zadevo obravnava. Kot jih je P2PFoundation navedel, pravi genij objavila izjavo o forumu platforme trdi, da ni 64-letni moški, ki živi v Kaliforniji.

"Nisem Dorian Nakamoto", Satoshi zapisal. Če je to res, to je prvo sporočilo, ki ga ustvarjalec Bitcoin je objavljen v nekaj letih.

Medtem pa je Andreas Antonopoulos objavila na Reddit, da organizira zbiranje sredstev za pomoč Dorian in njegovo družino z medicinsko menice in pravne stroške in da "reči" Žal mi je "za to zmešnjavo". Kljub temu, skupnost zdi veliko bolj nagnjeni k prispevati, če lahko svoj denar ustvarjajo tožbo s kalifornijske Nakamoto proti Newsweek vložena.

Spodaj je nekaj prvih besed Andreas napisal na Reddit:

Jaz zbiranje sredstev za Dorian Nakamoto, osebe, navedene v Newsweek članku.

Nimam pojma, če je ta oseba Satoshi, čeprav se zdi bolj verjetno. Vendar pa ni važno v katero koli smer. Če ta oseba Satoshi, potem sredstva so majhna "hvala" in ne bo veliko razliko.

Vendar, če ta oseba ni Satoshi, nato pa ta sredstva bo služil kot "Žal mi je za to, kar se je zgodilo s tabo", pomoč pri medicinskih menice njegova družina se sooča, z vsemi pravnimi računov lahko nastanejo, ali karkoli drugega. Predvsem pa služi za mehčanje škode zaradi neodgovornega novinarstva povzroča in dokazati, velikodušnost in empatijo skupnosti, ki vem, da je ogromno.

Naslov darovanje je 1Dorian4RoXcnBv9hnQ4Y2C1an6NJ4UrjX in sredstva se lahko pošlje do konca marca. "Konec marca bodo donacije se pretvori v USD in dostavljena Dorian Nakamoto. Če je donacija zavrnila Dorian, potem sredstva bo šel v dobrodelne namene po svoji izbiri. Če ne želite izbrati dobrodelnost, sredstva bodo podarili Electronic Frontier Foundation. Sredstva, poslane po roku, bodo podarili Dorian na kasnejši datum, ali dobrodelna organizacija po svoji izbiri ali ESR kot zgoraj ", Andreas dodal.

Sorodne novice


Post ICO

BitPay doda 150 valut in nove jezike na svoj račun Bitcoin

Post ICO

Bitcoin scammers prisiljeni poravnati s FTC

Post ICO

Kitajski novinar razkriva skrivnosti rudarskega objekta ASICMinerja

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin v0.9 sprostitev bo prinesla nove funkcije za trgovce

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Post ICO

Napoved cen Bitcoin za leto 2017

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Kompromisni časovni načrt za Coinapult

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Bitcoin je najhitreje rastoči sektor za tvegani kapital

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju