Dorian S. Nakamoto najame odvetnika, da očisti njegovo ime na sodišču | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dorian S. Nakamoto najame odvetnika, da očisti njegovo ime na sodišču

Dorian S. Nakamoto najame odvetnika, da očisti njegovo ime na sodišču

S sedežem v Los Angelesu prava družba je najel Dorian Satoshi Nakamoto, ki je bil pred kratkim poimenovali kot Bitcoin je ustvarjalec, ki ga Newsweek, v poskusu, da očisti moškega imena.

Urad, ki ga je odvetnik Ethan D. Kirschnerja predstavljal, izdala izjavo Nakamoto podpisan med vikendom. "To podjetje je ohranil Dorian S. Nakamoto, predmet nedavno krinka Newsweek na Bitcoin. On je izdal priloženi pripravljeno izjavo. Nadaljnja pripomba bodo g Nakamoto ali podjetja".

"Nisem ustvarjanje, izumiti ali kako drugače delajo na Bitcoin. I brezpogojno zanika poročilo Newsweek", japonski človek trditve in dodal, da je prvič slišal besedo "Bitcoin", ko je bil njegov sin govoril o cryptocurrency nazaj v februarju. To je bilo prvič, da je bila družina stik z Newsweek.

"Moj ozadju je v inženirstvu. Imam tudi možnost za program. Moja najnovejša naloga je bila, kot električni odpravljanju težav inženir opreme za nadzor zračnega prometa za FAA. Nimam znanja, niti sem kdaj delal na kriptografije, peer to peer sisteme, ali alternativne valute ", Nakamoto piše v izjavi, v skladu z LA Times.

In kaj o nedavnem vrzel v človeka življenjepis poudaril Newsweek? Članek kaže, da Nakamoto uporablja ta čas za pisanje in sprostitev belo knjigo Bitcoin je. Ampak ne glede na Dorian:

Nisem mogla najti stalno delo kot inženir in programer za deset let. Sem delal kot delavec, polltaker in nadomestni učitelj. Sem prekiniti svoj internetni storitev v letu 2013 zaradi hude finančne stiske. Jaz sem poskušal, da si opomore po operaciji prostate v oktobru 2012 in kap sem trpel v oktobru leta 2013. Moje možnosti za redno zaposlitev je bil oškodovan zaradi Newsweek članku.

To je glavni razlog, zakaj je Nakamoto pripravljena iti na sodišče. "False poročilo Newsweek se je bil vir veliko zmede in stressfor sebe, moja 93-letna mama, moji bratje in sestre, in njihove družine."

"Nudim iskreno zahvalo ljudem v ZDA in po svetu, ki so mi ponudil svojo podporo," je dejal, se nanaša na številne Bitcoiners ki so se odločili za darovanje cryptocurrency, da bi pomagali Nakamoto iskanje pravice. "Sem ohranil pravnega svetovalca. To bo naša zadnja javna izjava o tej zadevi. Prosim, da si zdaj spoštujejo našo zasebnost".

Sorodne novice


Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

BTC Kitajska v Šanghaju namesti prvi Bitcoin ATM v državi

Post ICO

Razširitveni načrt Coinbase omogoča storitve v 14 državah

Post ICO

18% Britancev pravi, da bodo v prihodnosti uporabljali Bitcoin

Post ICO

Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora

Post ICO

Casascius se je po opozorilu FinCen vrnil z drugačnim poslovnim modelom

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Oblikovalec bankomatov Lamassu: ta projekt bo spremenil proces pridobivanja bitkoinov

Post ICO

Nakup avtomobila z virtualno valuto: proizvajalec avtomobilov Aussie Tomcar sprejema Bitcoin

Post ICO

BtcChina znižuje provizije za provizijo na 0,1%

Post ICO

Ali lahko uporabniki Bitcoinov v Dropboxu po varstvu PRISM varno?

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013