Dell razširja možnost plačila Bitcoin v Združeno kraljestvo in Kanado | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dell razširja možnost plačila Bitcoin v Združeno kraljestvo in Kanado

Dell razširja možnost plačila Bitcoin v Združeno kraljestvo in Kanado

Po pozitivnem poskusa izključno za kupce na osnovi države Amerike Združene države, elektronski velikan Dell je napovedal, da širi svojo spletno Bitcoin možnost plačila v Veliki Britaniji in Kanadi. 

Družba je odprla svoja vrata v cryptocurrency julija 2014, vendar le stranke s sedežem v ZDA, lahko uporabite BTC plačati za svoje izdelke Dell. Po Dell uradnem blogu, je bil pilotni projekt v ZDA zelo "uspešen" in rezultati so očitno spodbudili podjetja, da jo razširite, ki omogoča kripto-plačila za Veliki Britaniji in Kanadi.

S skoraj 60 milijard $ letne prodaje, to pomeni, Dell »največji trgovec sprejeti Bitcoin mednarodno", pravijo v podjetju.

Michael Dell, ustanovitelj in izvršni direktor proizvajalca elektronike in drobno, ki ga praznujemo dejstvo na Twitterju.

Ampak kaj so Bitcoiners kupujejo od Dell.com?

Priča smo nakupe čez vso našo izdelkov in kupcev spekter - od programske opreme in perifernih naprav z našimi poslovnimi računalnikih in celo naš največji posel doslej - severno od 50.000 $ za visoko nastavljen sistem PowerEdge strežnikov.

Digitalni velikan Zdi se, da gradi močan ugled kot podjetje, ki močno podpira cryptocurrency. Dell uradno stališče je, da je "ta oblika plačila je jasno odmevalo s potrošniki, mala in srednje velika podjetja".

Paul Walsh, CIO Dell, strinja. "S širitvijo Bitcoin bomo omogočili novo raven udobja za naše stranke, zaradi česar je lažje poslovati z Dell," je dejal.

Vendar, ZDA, Velika Britanija in Kanada morda ne bo dovolj za družbo v bližnji prihodnosti, kot je Dell z besedami, kot so "globalno" opisuje svoj Bitcoin možnost plačila in partnerstvo s procesorjem kripto-plačila Coinbase. "Navdušeni smo, da bi z izbiro in prilagodljivost ta možnost plačila ponuja globalno, ohranjanje naše partnerstvo z Coinbase, zaupanja vredno in varno procesor plačila tretjih oseb, da bi to omogočili," je zapisano v spletnem dnevniku.

In Coinbase je tudi govoril globalno. "Veseli smo, da partner z Dell še enkrat, kot smo razširili Bitcoin sprejem po vsem svetu," je zapisano v nedavno objavo objavljeno na blogu družbe.

Kljub temu je družba še vedno ne drži nobene BTC v trenutku, pretvorbo digitalnega kovanec v fiat valuto.

Zdi se, da je tako enostavno, v Veliki Britaniji in Kanadi, kot je bilo v ZDA metoda za nakup izdelkov Dell. Ko ste pripravljeni za nakup, morate samo dodati elemente na nakupovalni voziček in izberite Bitcoin kot plačilno sredstvo. Če ste v dvomih, si oglejte ta video vodič in si oglejte postopek plačila Bitcoin v akciji.

Sorodne novice


Post ICO

Kitajska meni, da je Bitcoin virtualno dobro in prepoveduje banke, da se ukvarjajo s kriptokovno obtožbo

Post ICO

BitGo bo ponudil program preverjanja solventnosti za podjetja

Post ICO

CoinsForTech začenja trženje samo za Bitcoin in digitalno denarnico OneWallet.io

Post ICO

5 Izredna Bitcoin Videos morate gledati

Post ICO

Coinbase začenja Multisig Vault in zdaj omogoča strankam nadzor nad zasebnimi ključi

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)

Post ICO

BitGold dviguje 3,5 milijona dolarjev v naložbe v serijo A

Post ICO

Bitfinex Delo z AlphaPointom

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin