Obrambni sklad zbira donacije Bitcoin za pomoč upravitelju podjetja Silk Road | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Obrambni sklad zbira donacije Bitcoin za pomoč upravitelju podjetja Silk Road

Obrambni sklad zbira donacije Bitcoin za pomoč upravitelju podjetja Silk Road

Član platforme Silk Road se imenuje Mike Gogulski je ustanovila obrambni sklad za pomoč Ross William Ulbricht, administratorja nezakonitem trgu znan kot Dread Pirate Roberts, ki so ga aretirali v sredo (2), ki ga je FBI.

"Ne glede na stroške, bi moral vsakdo imeti vnet in zelo pristojni pravne obrambe, še posebej, ko se soočajo čas zaporne ga namerava v tem primeru", Gogulski piše na uradni spletni strani sklada.

Po aretaciji je Ulbricht napolnjena z vrsto kazenskih kršitev, vključno zarote, da se zavežejo trgovini z drogami in pranju denarja. Obstajajo tudi stroški v zvezi z zaroto za umor. Po članku, objavljenem na Krebs o varnosti, to pomeni, veleum thatSilk Road sooča življenje v zaporu, samo o cenah drog.

"Šteje s trgovino z drogami vsebujejo uteži zdravil, zaradi česar mi je, da vlada želi, da bi vrgel knjigo na tega tipa. Obtožb drog sam imel 30 let obvezni minimum," je dejal Nicholas Weaver, raziskovalec na mednarodnem računalnik Science Institute, ki ga Krebs kotira na varnost.

V tem času, od ustanovitve sklada, Mike Gogulski že objavil nekaj člankov. Ena izmed njih pravi, da "starši Ross Ulbricht (...), pravijo, da ni nobene možnosti, da je kdaj naročil umor-za-hireand, da imajo pravno dopusten dokaz, da se dokaže".

Ulbricht bo prihodnji teden udeležil varščino zaslišanje. Nekateri viri po spletu točko datum 9. Oktobra.Definiranje Bitcoinove zakonitostiDigitalni valute so bile ustvarja precej mešamo v plačilni industriji. Ali je Bitcoin, Dogecoin, Darkcoin, ali kateri koli drug kovanec-of-the-kripta - regulatorji se ne morem odločiti o najboljšem načinu za obravnavo njihove prisotnosti.

Jutri popoldne BitPayand Plačilo Weekwill predstavljajo posebno brezplačno webinar na spletu, da si oglejte sedanjega regulativnega okolja cryptocurrencies.

Z videzom poglobljeno na regulatorjev, pravne opredelitve, izmenjave in terminske ta webinar bo izkazalo zanimivo eno.

Webinar bo funkcija Tim Byun vodjo urada Skladnost BitPay, Carol R. Van Cleef od Manatt, Phelps & Phillips, vseživljenjskega učenja, Houman Shadab Editor-in-Chief Journal of davke in uredbe o finančnih institucij in bo moderirala Felix Shipkevich od Shipkevich PLLC.

Tisti, ki se zanimajo za webinar lahko zdaj prijavite na http://paymentweek.com/part-1-defining-bitcoin-legality/


Dell že sprejema Bitcoin prijazne kartice podjetja GyftZasebni osnovi Texas elektronika multinacionalna Dell, znan po vsem svetu za razvoj in prodajo računalnikov in sorodnih proizvodov in storitev, je zdaj več Bitcoin prijazne zahvaljujoč sodelovanju z Gyft.

V podjetju, ki sprejema cryptocurrency za svoje darilo e-kartice, pravkar objavila nov trgovec.

To pomeni, da lahko svojim strankam zdaj kupijo kartico Gyft z Bitcoin in jo odkupil za "računalniki, HDTV, fotoaparati, tiskalniki, monitorji, tiskalniki, tabličnih, prenosnih in bolj" na Dell.com.

Po Gyft, "Dell ponuja tudi program nakupa članice, ki zagotavlja garancijo najboljše cene na vseh življenjskih osebnih računalnikov in tabličnih računalnikov z Dell.com". V darilne kartice omogočajo uporabnikom, da se prijavite in dobili tudi "član ekskluzivne ponudbe, elektronike in dodatki popusti, in Dell Advantage".

Odziv Bitcoin skupnosti je bil zelo pozitiven. Sporočila, kot so "Super, sem samo čakajo na to" ali "2014: prvo leto, v katerem lahko neposredno kupite 4k monitor za ~ 1BTC" so objavljene na Reddit.

Elektronika velikan, ki so navedene na številko 51 na seznamu Fortune 500 in velja za tretji največji na svetu PC prodajalec v letu 2012, je najnovejši trgovec, ki se vključijo v seznam Gyft je več kot 150 businessesthat že sprejeli svoje darilo e-kartice. Poleg tega, da je vedno tri-odstotni bonus, ki velja za vsak nakup, ki v Bitcoin.

Slike iz Dell.com in Gyft.com


Dell bitcoin nakup omogočil za Kanado in Združeno kraljestvoBilo je pred nekaj kratkih mesecev, da Dell je napovedal, da bo začel sprejemati bitcoinfor nakupov na spletni strani dell.com.

Ko Dell sprva napovedala, da bo začela sprejemati Bitcoin, je bil eden izmed največjih trgovcev na drobno, da to storite z letno prodajo samo sramežljiv 60 milijard dolarjev dolarjev. Dodatek Bitcoin do prodajnega sistema Dell je pohvale veliko in Dell se je izkazala za uspešno. Laura Thomas Dell Korporativno komuniciranje ekipe navedel,

Priča smo nakupe čez vso našo izdelkov in kupcev spekter - od programske opreme in perifernih naprav z našimi poslovnimi računalnikih in celo naš največji posel doslej - severno od 50.000 $ za visoko nastavljen sistem PowerEdge strežnikov.

Ob nakupu Bitcoin izpeljala, je omejen strankam-veliko na naricati naših prijateljev v Kanadi, ki temeljijo ZDA samo. Danes, ki se spreminja.

Dell je napovedal, da se bo zdaj začela sprejemati Bitcoin za nakupe iz stranke v Kanadi in Veliki Britaniji. Paul J. Wash, CIO Dell, je dejal,

S širjenjem Bitcoin, bomo omogočili novo raven udobja za naše stranke, zaradi česar je lažje poslovati z Dell.

Družba je omogočil Bitcoin nakup za kanadskih in britanskih strank takoj po Coinbase.

Sorodne novice


Post ICO

Butterfly Labs se strinja z mesečnimi poročili sodišča

Post ICO

Partnerji Blockchain & Chain.com za Hackathon z $ 125k v denarnih nagradah

Post ICO

Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

Butterfly Labs anonimno kupi Buttcoin.org za odstranitev prevara članka

Post ICO

Bitcoin praznik pizza za otroško bolnišnico Bernard & Millie Duker

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

BitInstant se izklopi, ko se posodobi

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta