Dansko izmenjava bitkoin obljublja trgovino brez kriminala in višjo raven varnosti po vsem svetu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dansko izmenjava bitkoin obljublja trgovino brez kriminala in višjo raven varnosti po vsem svetu

Dansko izmenjava bitkoin obljublja trgovino brez kriminala in višjo raven varnosti po vsem svetu

Po Mt. Gox polom, varnost in zaupanje postala dva izmed večjih skrbi Bitcoiners tam, ko je čas, da se odločite za zamenjavo. To je točno, zakaj nova Bitcoin exchange-, da se bo kmalu začela na Danskem - ispromising storitev kriminala brez svojih strank.

Cilj CCEDK kripto kovancev Exchange DENMARK APS je, da zagotavlja maksimalno varnost za uporabnike, ki bodo lahko v trgovini cryptocurrency po vsem svetu. Izmenjavo uradni začetek naj bi se zgodilo v tem mesecu in platforma bo sprva omogočajo strankam v trgovini Bitcoin in Litecoin pred seboj in v zameno za danske in norveške krone, britanskih funtov, ameriških dolarjih in evrih, je pokazala, predsednik uprave družbe, Ronny Boesing, ki jih je navedla Bloomberg.

Toda kaj je tako drugačnega kripto sistem Kovanci? Izmenjava bo deloval na enak način, kot če bi ga nadzira pravih regulatorjev. "Naš najmočnejši prodajna točka bo, da bodo stranke vedeli, kje smo, da je pristojnost danska in da je popolna transparentnost. Mi povezavo na našo odvetnika na naši spletni strani, če kdo meni, da potrebujem", Boesing dodal.

Poleg tega bo izmenjava obdržati 30 odstotkov svojih prihodkov igralcev, da bi ustvarili fundthat lahko zaščiti svoje stranke iz izgub, povezanih s kaznivimi dejanji. To pomeni, da čeprav bi varnostni ukrepi, ki jih je platforma, ki se uporabljajo lahko zmotljivi, vsaj ne bo obstajala varovalo pripravljena ščit strankam v primeru izgube kapitala zaradi neke kriminalne dejavnosti.

Edini način, da bodo ljudje lahko izgubite denar na naši borzi je zaradi izgube naložb. Oni so zaščiteni pred kaznivih dejanj.

CEO platforme je izdelava načrtov s svojimi očmi v prihodnost: "obstaja bi odločitev za ureditev te vrste poslovanja v prihodnosti. Prav tako smo pripravljeni za to ". Cryptocurrency uredbe bi lahko bila realnost na Danskem prej, kot je bilo pričakovati.

V decembru, finančni nadzorni organ Danska je rekel, da je videti v to možnost, saj meni, da je treba in ne izbira. V času, glavni pravni svetovalec institucije, Michael Landberg, pogovarjali o morebitnem "spremembo obstoječe finančne zakonodaje", tako da bi lahko država ima novo uredbo, ki bo svet cryptocurrency.

Izbrani slika iz WikimediaDanski Bitcoin platforma BIPS vdrl: 1.295 BTC ukradenihEden od največjih evropskih Bitcoin podjetij, danska platforma mejne kontrolne točke, je bila napadena prejšnji petek (22). Heist prinesla 1.295 BTC s hekerji, ekvivalent za več kot $ 1 milijon v skladu s tem v torek (26) tečaju.

Osumljenci so vdrli v strežnike mejnih prehodov in izprazniti vsebino 22.000 denarnice, ki pripadajo strankam platforme, Poročila Hacker News. Procesor izmenjavo in plačilo, ki je imela tudi storitev denarnice do sedaj, je zdaj obvešča vse prizadete Bitcoiners s.

"Za zaščito uspešen trgovec obdelavo poslovanja za, je mejne kontrolne točke odločil, da začasno zapreti svojo pobudo potrošnikov denarnice", je družba objavila na svoji spletni strani. "Mejnih prehodov je cilj usklajenega napada in posledično varnosti kršene. Več potrošniške denarnice so bili ogroženi in mejnih prehodov bodo obrnili na prizadetih uporabnikov", sporočilo dodaja.

Očitno je imela kramp različne stopnje. Prvo se je zgodilo 15. Novembra, ko so hekerji začeli aa DDoS (Distributed Denial of Service) napad na platformi. Ukrep je imel svoj izvor v Rusiji in drugih nekdanjih URSS držav, ki se nahajajo v istem evropskem prostoru.

Po tej epizodi, je še DDoS začela dva dni kasneje. Vendar pa je ta čas hekerji dobili dostop do več tisoč Bitcoin denarnice, da bi lahko kasneje ukradel 1.295 BTC.

Posledično bo mejne kontrolne točke začasno zaprla pobudo denarnice, da se osredotoči na realnem času poslovanja trgovskih obdelavo, ki ne vključuje shranjevanje Bitcoins. Kasneje mejnih prehodov bo menijo, da ponovno pobudo denarnico s ponovno architected varnostnega modela.

Pobuda Potrošnik denarnica ni bila mejnih prehodov osnovna dejavnost in kot taka žalost, ki vplivajo na več uporabnikov ni vplival mejnih prehodov s pridobivanjem trgovcev.

Glede na mejne kontrolne točke, bodo vsi obstoječi uporabniki sedaj zahteva, da prenesejo svoje Bitcoins za drugo denarnico solutionsand uporabnikov, ki jih kršitve varnosti prizadetih bodo kontaktirali.


Danske Bitcoin uporabnikom omogoča takojšnjo nakupovanje Bitcoinov s telefonomOd zdaj naprej so uporabniki aplikacije MobilePay, ki jih Danske Bank, lahko takoj kupiti Bitcoins z njihovimi telefonskimi zaradi nove službe Danske Bitcoin, ki jo mejnih kontrolnih točk, procesor plačilnega cryptocurrency sedežem na Danskem in v Kanadi ustvarili.

MobilePay omogoča vsakemu uporabniku, z več kot 15 let, je danski bančni račun in kreditno kartico, za pošiljanje denarja, takoj za drugim uporabnikom. Toda zdaj, s storitvijo Danske Bitcoin, vsak uporabnik, ki ima napravo iPhone ali Android z aplikacijo lahko tudi kupite Bitcoins. In se uporabniki sploh ne potrebujete, da bi na Danskem adquire digitalnih kovancev s storitvijo. Edine zahteve so z dansko bančni račun in aktivno kreditno kartico. Na ta način bo storitev delovala iz katerega koli dela sveta.

MobilePay se ne zaračunava nobenih pristojbin do prvega januarja 2014. Na tej točki, Danske Bank lahko dodate pristojbino. Kljub temu, da "bo konkurenčna cena, ki odraža stroške vodenja rešitev", glede na institucijo.

Za nakup virtualna valuta z Danske Bitcoin, imate samo slediti štiri korake: namestitev DanskeBank je MobilePay aplikacijo v telefonu (ga dobil na iPhone App Store ali Google Play); vstavite bančni račun, podatke o kreditni kartici in številko telefona na spletni strani BIPS; gredo v uporabo, kliknite na "pošlji" in prenesti vsak znesek na telefonsko številko mejne kontrolne točke v (36965694); Končno, bi morali prejeti protivrednosti v BTC nakazana na vaš račun BIPS skoraj v trenutku.

Mejnih prehodov raste precej

 še posebej na Danskem. Ena izmed zadnjih osvajanja, ki jih storitev je Flattr, ki uporabnikom omogoča enostavno darovati majhne količine za ustvarjalce vsebin na internetu.

Via bitcoinmagazine.com

Sorodne novice


Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Ali bi lahko bili Bitcoinovi ATM stroji bančništvo prihodnosti?

Post ICO

BitPay Delo s plačilnimi sistemi Heartland

Post ICO

BitGold dviguje 3,5 milijona dolarjev v naložbe v serijo A

Post ICO

Cena Bitcoin se v štirih dneh zmanjša za 37,5%

Post ICO

Razjasnitev našega uredniškega procesa in smernic

Post ICO

Crypto News Summary v 60 sekundah 8. januar 2017

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Oglaševalske akcije lahko zdaj sprejmejo BTC s preprostim potrditvenim poljem

Post ICO

BitOasis sproži prvo Bitcoinovo platformo za odkup na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev