Par živi tri mesece na Bitcoinu in preoblikuje izkušnje v dokumentarni film | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Par živi tri mesece na Bitcoinu in preoblikuje izkušnje v dokumentarni film

Par živi tri mesece na Bitcoinu in preoblikuje izkušnje v dokumentarni film

Austin in beccy kmalu bo srečen zakonski par, vendar so se odločili narediti nekaj drugačnega. Namesto poroki in početje tradicionalno "medenih tednih vezje in vrača v normalno življenje" rutino, ki živijo le na Bitcoins za 90 dni. In najboljša stvar je, da so zbiranje sredstev na Kickstarter, da je dokumentarni film o njihovih izkušnjah.

Za tri mesece, da so bo befollowed z ekipo proizvajalcev, ki bodo prijavijo svojo Bitcoin maraton. To je, če lahko zbrati 70.000 $, ki jih potrebujejo. Po svojem poročnem potovanju (še vedno plačani s dolarjev), avantura začne.

To pomeni, da plačuje vse s Bitcoin in celo opuščajo svoje kreditne kartice in mobilni phones.They bodo morali kupiti vse, kar je z cryptocurrency za svoj dom - od pohištva za najem, kot tudi živil - in tudi dobil plačano v Bitcoin.

So alsoplan, da gredo na cesto tripand to izkušnjo krajih daleč od udobja doma, v Utahu, tudi če to pomeni, da potujejo v drugo državo in prečkati ocean le z uporabo digitalnega kovanec.

Poleg tega bo par lahko povedal svojo zgodbo na poti, prek njihove spletne strani. Če ste zainteresirani za projekt "Življenje v Bitcoin - dokumentarec" in želite izvedeti več, si oglejte njihovo Kickstarter stran. Obdobje financiranja se bo zgodilo do 12. Julija.Coveted Bitcoin domene BTC.com prodaja za 1 milijon dolarjevTo je le nekaj tednov za investitorja digitalni valuti za nakup spoštljivo Bitcoin domeno BTC.com za $ 1 milijon. Novi lastnik domene je Josh Garza osnovanih Connecticut rudarske opreme trdno GAWMiners.

Očitno Garza ima "velike stvari v delih" za svetovno najbolj znanih cryptocurrency in rudarsko ekosistema, je povedal CryptoCoinsNews. Projekti, ki so sedaj bližje realnosti po nakupu domene, ki jo je posredovala izključno domen Guardians.

Po Jen prodajo, soustanovitelj domen Guardians (s International Business Times, ki kotirajo), "ali ste Bitcoin zagonu ali obstoječe podjetje, ki želi utrditi svojo oblast in optimizirati svoje trženje, ni boljše priložnosti, kot pridobivanje BTC.com ".

V pravih rokah, to domena ima moč, da spremeni Bitcoin krajine ter vzpostaviti vodilno podjetje na trgu.

Slavni cryptocurrency podjetnik Roger Ver, znan tudi kot "Bitcoin Jezusa", se strinja: "za povezane Bitcoin podjetij, BTC.com je najboljši domensko ime trenutno na voljo za salethat Zavedam Vsako podjetje s pomočjo BTC.com bi skoraj zagotovo ujeli. Veliko dodatnega pozornosti zaradi tega premier domensko ime ".

To ni prva Bitcoin domena prodati za veliko vsoto, kot je bilo bitcoinwallet.com pred kratkim prodala v vrednosti blizu 250.000 $. Druga znana domena - Bitcoins.com - je bil tudi pripravljen za prodajo na prejšnji mesec, buta sklep sodišča ustavil na dražbi. Domena pripada Mark Karpeles, izvršni direktor Nekdanja menjalnega Bitcoin Mt Gox.


Ustvarjalec 3D-tiskane pištole v letu 2014 sproži novo Bitcoinovo denarnicoČe ne poznate imena Cody Wilson, si zagotovo ni slišal o spornem-3D natisnjena pištolo s tem 25-letnega moškega je ustvaril nekaj časa nazaj. Zgodba je postala tako znana je tudi šlo za posredovanje ministrstva ZDA. Toda ali ste vedeli, da je v tem času, Wilson se je obrnil k Bitcoin svetu?

Tako je. Po mestu robu, ki ga je bil razvoj novega Bitcoin denarnico za zadnjih dveh mesecih, ki se bo imenovala Dark Denarnica. Wilson, ki se ukvarja z Amir Taaki na tem projektu, zagotavlja programske opreme bo brezplačen in lažji za uporabo denarnico, v primerjavi z alternativami.

Novi ljubitelj cryptocurrency je pokazal malo več njegove anti-kadrovskega osebnosti z novim korakom. "Ko so mi omogočili, prek drugih sredstev in tehnologij, usmerjati naše poslovanje, kot bomo, kanal naše proizvodnje, kot bomo, država preprosto izgine," pravi Wilson.

Programska oprema kos naj bi začela v februarju leta 2014. Kot je Cody Wilson izjavil, bo Dark Denarnica je brezplačen brskalnik plug-A, zelo enostaven za namestitev in zelo dostopna, tudi za najmanj tehnične uporabnike.

Amir Taaki že delajo na kodo denarnici je. Za zdaj, bo ekipa poskušali zbrati denar skozi video in crowdfunding kampanje, namenjene ozaveščanju o Bitcoin in tega novega orodja.


Credit Suisse meni, da ima Bitcoin prihodnost v kombinaciji s tradicionalnim finančnim sistemomBanka Credit Suisse je pridružil val finančne institucije, ki preiskujejo prednosti Bitcoin. Kot Banke Englandand Goldman Sachs, je glavni sedež v Švici holdinga, ki deluje v Credit Suisse banke in druge finančne storitve, je objavil članek z naslovom "Bitcoins - denar brez fizični obliki".

In tako kot njeni kolegi razširila po vsem svetu, članek, ki ga Credit Suisse izdal sklepa, da imajo Bitcoin lahko pozitiven vpliv na tradicionalni finančnega sistema, ki bi moral povezati cryptocurrency.

Poleg predstavitve Bitcoin, poročilo analizira prednosti in slabosti svetovno najbolj znanih digitalnih kovancev, kadar se uporablja kot zavarovanje in kot valuto.

"Bitcoins imajo prihodnost v nekaterih mestih in državah," pravi dokument in dodal, da "v kombinaciji s tradicionalnim finančnega sistema, lahko Bitcoins imajo stroškovne prednosti kreditnih kartic ali providerssuch kot so Western Union, kadar se uporablja kot sistem transakcij."

"V državah, kot sta Argentina in Zimbabveju, kjer je zaupanje v lastne valute v državi ohranja svojo vrednost zelo nizka, Bitcoins so alternativa, ki se uporablja bolj uspešna."

Vendar, analitik banke zadolžen članka ne mislim Bitcoin bo lahko motila denarja monopol s strani centralne banke upravlja. "Obeti niso dobri,« pravi avtor, kaže, da je problem decentralizacije, hkrati Bitcoin večje prednosti in "Največja pomanjkljivost".

"Valuta je vredno le tisto, kar verjamemo, da boste lahko kupili z njim jutri. Če odstranimo to zaupanje, se lahko vrednost valute hitro upada, kar je tisto, kar se je zgodilo z Bitcoins v začetku leta 2014. Nasprotno je tudi škodljivo: povečanje bitcoins vrednosti doživela leta 2013, ki bi ustrezalo gospodarsko pustilo deflacije, če so bili splošni plačilno sredstvo Ta nihanja vrednosti so tisto, kar je ustavljanje bitcoins postala bolj razširjena kot plačilno sredstvo, "je v poročilu. Pojasnjuje.

Vendar pa je skupna ugotovitev poročila je, da ima Bitcoin lahko spremenijo tradicionalni finančni sistem, če je bilo tako, da je treba kombinirati. Ta vrsta integracije je domnevno del IBM-ove najnovejši projekt, glede na informacije, ki jih anonimni vir blizu podjetja pokazala.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin in nakazila: Ali lahko deluje?

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Stavite svoje digitalne kovance v novo spletno igralnico Bitoomba

Post ICO

CoinMade je novi globalni Bitcoin trgovski imenik

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Kupite svoje igre z Bitcoins na Humble Bundle

Post ICO

BitLicense povzroča nekatere izmenjave za zmanjšanje storitev v New Yorku

Post ICO

Centralna banka Cipra proti Bitcoinu: brez odobritve za kriptokovno delovanje

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Nakup avtomobila s svojim Bitcoins: trg vozil Beepi sprejema kripto valutnost