Družba izgubi bančni račun po izdelavi medaljona Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Družba izgubi bančni račun po izdelavi medaljona Bitcoin

Družba izgubi bančni račun po izdelavi medaljona Bitcoin

Mulligan Mint, podjetje, ki ustvarja in prodaja kovinskih medaljoni, imela bančni račun pri Capital One. In, ja, "je", je pravilen način za povedati, saj podjetje samo izgubil svoj bančni račun brez predhodnega warningafter lansiranje svojega najnovejšega izdelka: spominski srebra in bakra Bitcoin medaljoni.

Predsednik uprave družbe, Rob Gray, je stopila v stik z banko, ki pa ni bila zadovoljna z odgovorom, poroča Coindesk. "Zdi se, nihče ne bi vedel, kdo odloča tam, lokalna podružnica nam je dal ničesar, trgovske storitve, nam je povedal naš račun je bil preklican za prodajo Bitcoinand niso bili zainteresirani za nadaljnji razpravi o tem vprašanju", predstavnik je dejal, ki jih je navedla na spletni strani.

Problem je, da ne Mulligan Mint niti ne sprejemajo Bitcoin kot plačilo za svoje proizvode. Edina povezava med podjetjem in cryptocurrency so Bitcoin medaljoni, ki je značilnost simbol digitalnega kovanec, na eni strani z ozadjem, ki ga sestavljajo računalnik vezij.

 
Bitcoin srebrni medaljon
  • Je sporočilo "Commodity bank in kripto valute bo postala centralne banke pusta - Prosti valuto, brez ljudi" plus
  • Ima operativni QR kodo, ki jo je mogoče skenirane s pametnim telefonom, ki usmerja uporabnika na spletni trgovini Mulligan Mint je

Bitcoin baker medaljoni
  • Prikazana besede, ki opisujejo glavne značilnosti v Bitcoin je: digitalni, decentralizirane in peer-to-peer
  • Ozadje z zapleteno zasnovo vezje

Potem ko je izgubila ta račun, Mulligan Mint je sedaj iščejo nove platformthat lahko obdela svoja plačila. Po možnosti tisti, ki se ne moti njihovih izdelkov. V tem času so s pomočjo PayPal.Konferenca BitcoinExpo v Londonu 30. NovembraNastavite koledarje, dame in gospodje: moramo samo počakati natanko dva meseca untilthe naslednja velika Bitcoin dogaja, proste konference BitcoinExpo. Dogodek bo potekal 30. Novembra, v vzhodnem Londonu, in "cilj je ustvariti edinstveno omrežje priložnost za ljudi, ki se zanimajo za tehnologije, ki koristijo človeštvu, ne glede na njihovo tehnično ozadje ali izkušnje", je mogoče prebrati na spletni strani konference.

Organizatorji ekipa meni, da bo to poseben dogodek, predvsem zato, ker leta 2013 "je bila eksplozivna leto Bitcoin", zato je še toliko bolj pomembno, da se razišče cryptocurrency, "še posebej, ko je postala del navadnih ljudi".

Dogodek brcne izklop ob 10:30 uri in traja do 6:30 ure, ki se pojavljajo na Cafe 1001, 91 Brick Lane, East London.

Konferenca bo imela zelo zanimiv program z zvočniki, kot so Marek Palatinus in Pavol Rusňák, dveh članov Trezor ekipe, ali Pawel Makulski, eden od prvih prevzeli Bitcoin, ki sodelujejo pri oblikovanju storitev, kot so Bitcoin Wiki, Bitcoin. Pl ali bitmarket.eu.

Drugi govorniki vključujejo neodvisno Bitcoin Advisor Michael Parsons ali navdušenec Bitcoin in podjetnik Pavol Lupták, vendar to še ni vse. Richard Stallman, eden od najbolj znanih hekerjev na svetu, bo prisoten tudi na pogovor in odgovoriti na nekaj vprašanj.

Glede na izjave, ki so jih organizatorji BitcoinExpo izdala, in ponujeno s Forex minuto, bo konferenca v glavnem obravnava širjenje zanimanja za cryptocurrency, ampak ima tudi namen, da zagotovi osnovno znanje za novince.

Vnos bo brezplačno za posamezne udeležence

Vendar pa organizatorji opozarjajo ljudi, da pridejo zgodaj, da bi dobili dober sedež. Vendar pa obstajajo tudi VIP vstopnice na voljo za samo 49 £, ki zagotavljajo dostop do Afterparty dogodka. Na voljo je tudi prostor za zainteresirane razstavljavce: v tem primeru je 25 položajev so na voljo za 199 £ vsakega.


Konferenca Bitcoinvention Asia je bila prestavljena na februar 2014Bitcoinvention Aziji, prvi veliki cryptocurrency konferenca kdaj bo potekala v azijske celine, je bila preložena na februar 2014, glede na sporočilo, ki ga organizacijske ekipe poslano Bitcoin preizkuševalca.

Dogodek naj bi se zgodilo 17. Oktobra, vendar je zaradi "več razlogov", da jih je bilo treba odložiti. Oron Barber, eden od koordinatorjev konference, pravi, da je "najpomembnejši [razlog] je, da nas ljudje samo prosil za več časa".

Ker Bitcoinvention Azija "poteka v Manili, na Filipinih, večina razstavljavcev in zvočniki potrebujejo prejšnje obvestilo načrtovati potovanje in graditi načrt in program za azijske trge". Vendar Barber dodaja: "Naš cilj ostaja enak: odpreti azijske vrata vsem svetu Bitcoin trgovci".


Sodobni umetnik dobi navdih z BitcoinomSodobni umetnik Kuno Goda dobil navdih Andyja Warhola in ustvaril umetniško delo, imenovano "200 Bitcoins". Podobno kot Warhola "200 One Dollar Bills", cena tej sliki je 199 Bitcoins (vendar umetnik priznava vrednost je po dogovoru).

Na svoji spletni strani, Kuno Goda govori o svojem pristopu do sodobne umetnosti v tem novem konceptu.

Bankovec je kos papirja smo dodeliti določeno vrednost. Tako so umetniška dela. Torej so Bitcoins. Minus papir.

Velikost slike je 23,6 x 47,2 inch60 x 120 cm in lahko imajo tesnejše poglej tukaj.

Sorodne novice


Post ICO

Bigcoin Big Lasulje

Post ICO

Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road

Post ICO

CheapAir.com čisti 1,5 milijona dolarjev prodaje prek Bitcoin

Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Zbirka, ki je objavila gole slike Jennifer Lawrence, je pričakovala višjo nagrado Bitcoin

Post ICO

Coinbase ima novega zaposlenega: Charlie Lee, ustvarjalca Litecoin

Post ICO

BitStamp potrjuje težavo naslova naslova

Post ICO

Butterfly Labs se strinja z mesečnimi poročili sodišča

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Napoved cen Bitcoin za leto 2017