Spletno mesto CoinTerra trpi zaradi zlonamernih napadov med postopkom dostave strojne opreme | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Spletno mesto CoinTerra trpi zaradi zlonamernih napadov med postopkom dostave strojne opreme

Spletno mesto CoinTerra trpi zaradi zlonamernih napadov med postopkom dostave strojne opreme

Bitcoin rudarstvo hardwaremanufacturer CoinTerra naj bi utrpela kršitve varnosti z zlonamerno napad na svojih spletnih straneh in e-poštnih strežnikov povzroča. Kramp zgodilo med vikendom in podjetje takoj, ko je bil zaznan vdor reši vse dostop do svoje spletne strani.

Virtualni stran je trenutno še deluje, po nekaj urah brez povezave, medtem ko CoinTerra preiskala napad. "Spletna stran je bila obnovljena v varno varnostne kopije, ki tik pred prišlo do kršitev in vsa naročila oddana pred 31. Januarja 2014, so nepoškodovane. Kupci so spet lahko naročajo tudi preko BitPay in nakazilom kot običajno", je zapisano obvestilo, objavljeno na spletu s strani podjetja.

Napad se zgodi kmalu po CoinTerra jamči, da je pripravljena na ladjo serije ASIC Bitcoin rudarjev. Zdi se, da val učinkovitost, da so zasenčila kršitve varnosti, ki bi lahko haveaffected "majhno število strank, ki so plačani za svoje, da bi s Bitcoin med 31. Januarjem in 2. Februarja".

Vendar proizvajalec rudarske strojna oprema zagotavlja "to ta teden ne bo vplivalo na trenutni urnik ladijskega naših enot strankam".

Po navedbah podjetja, prizadete stranke so se obrnili neposredno, kakor tudi ustrezni organi, ki so zdaj preiskujejo zadevo. Če ste eden izmed strank, ki so lahko usmerjeni napad, CoinTerra vas prosi, da jih kontaktirate preko naslov.

Druge stranke bi lahko bil tudi affectedby varnostno kršitev. Lahko je eden od njih, če ste prejeli sumljive e-pošte vas prosi, da preklopite svoj sklep, ki z nakazilom na Bitcoin; ponuja, da se premaknete vaše naročilo prejšnje serije v zameno za hitro plačilo preko Bitcoin; ponuja brezplačna dostava v zameno za hitro plačilo preko Bitcoin; ponudbo za prodajo "preklicana naročila" iz prejšnje serije v zameno za hitro plačilo preko Bitcoin; ali ponuja odstotek popust za hitro plačilo preko Bitcoin.

Radi bi, da bi bilo zelo jasno, da CoinTerra ima strogo politiko ne ponujajo nove stranke možnost, da kupi v prejšnje serije pred obstoječih strank, ali ponujajo popuste ali brezplačne dostave v zameno za hitro plačilo.

"Še naprej bomo raziskali celoten obseg kršitve varnosti. Čeprav se še nismo imeli posebne informacije glede prijave strank na spletni strani CoinTerra.com ogrožena, lahko rečemo, da so vsa gesla šifrirana (soljeno in zgoščen). Vendar kot varnostni ukrep priporočamo, da kupci takoj spremenijo svoje geslo računa ", CoinTerra dodal.

Podjetje je prav tako opozoril, da je preiskava varnost "lahko povzroči zamudo pri odzivnih časov za pomoč uporabnikom vstopnice". Nova posodobitev mora biti objavljen v najkrajšem možnem času.

Slike iz CoinTerra

Sorodne novice


Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

Coinbase noče obdelati Bitcoin plačil za Washingtonsko ambulanto za marihuano

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Technology Blockchain - kako izgleda prihodnost?

Post ICO

Anketa o Bitcoinu kaže, da so 26% Bitcoiners vplivale na prevare ali hacks

Post ICO

BitPay doda 150 valut in nove jezike na svoj račun Bitcoin

Post ICO

Coinbase je drugi najbolj razburljiv začetek leta 2013: še bolj vznemirljivo po naložbi 25 milijonov dolarjev

Post ICO

Kaj je Capital One Labs anyway? Kaj želijo z Bitcoinom?

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Bitcoiners so pesimistični glede Bitcoinove cene v letu 2015

Post ICO

Britanske banke prisilijo ponudnika bančnih rešitev k odtujitvi projekta Bitcoin Isle of Man

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela