CoinsForTech začenja trženje samo za Bitcoin in digitalno denarnico OneWallet.io | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

CoinsForTech začenja trženje samo za Bitcoin in digitalno denarnico OneWallet.io

CoinsForTech začenja trženje samo za Bitcoin in digitalno denarnico OneWallet.io

Nov Bitcoin samo tržnica opremljena z digitalnimi walletwas začela ta teden v Avstraliji. OneWallet.io je bil ustvarjen s sedežem v Queensland CoinsForTech, z električno spletni trgovini, kjer je metoda ekskluzivni plačila tudi digitalni denar je.

Novi Bitcoin trgovski portal je že prijavilo več kot 600 izdelkov, in je trenutno ladijskega prometa po vsem svetu. Cene so zelo konkurenčne, ampak platforma tudi zagotavlja visoko raven zaščite kupca za vse svoje izdelke, ki vključujejo oblačila, dišave, ure ali celo rudarske opreme, med drugim elektronike.

"Z uporabo Bitcoin kot medij, smo bistveno znižanje stroškov trgovanja na mednarodni ravni. Naš trg omogoča kupcem in prodajalcem po vsem svetu, da posel brez skrbi pretirane stroške za pretvorbo valut ali dolgih časov transakcij", ustanovitelj platforme, Lee Marburg, je dejal v sporočilu za javnost, ki ga CoinTelegraph kotira.

Po Marburgu, je razvoj OneWallet.io navdihnila eBay uspešnega poslovnega modela. Vendar pa je platforma namerava izboljšati način spletni nakupi so trenutno dosežen in da je mogoče doseči le z uporabo metode globalnega plačila, kot je Bitcoin.

Naš trg omogoča kupci in prodajalci po vsem svetu, da bi posel brez skrbi pretirane stroške za pretvorbo valut ali dolgih časih transakcij. Kmalu boste imeli takojšen, neprimerljivo dostop do trgovcev po vsem svetu, ne glede na njihovo geografsko lokacijo ali kaj njihovi lokalni valuti je lahko.

Spletna stran OneWallet.io je

Novi Bitcoin spletnem oglasniku omogoča trgovci na seznamih ali dražbo svojih izdelkov brez zaračunavanja pristojbin. Kasneje, če se izdelek prodaja, bo platforma zaračuna 2% provizijo prodajalcu.

Toda kako integracijo digitalne denarnice delo v tem primeru? Kadarkoli uporabnik registrira z na trgu, sistem ustvari denarnico. Vendar pa z uporabo te denarnico ni obvezna, samo predlog. Podjetje pravi, funkcija je še posebej koristno za Bitcoin novinci, saj ga je mogoče varno upravljati brez veliko tehničnega znanja. Cilj je, da se "zagotovi sorazmerno metodo hands-off za začetnike, da se vključijo v Bitcoin".

Poleg tega, da "lahko [uporabnikov] ostati tako anonimni kot [jih] želi", saj je avstralska družba ne bo prosil za občutljive informacije, ki jih je mogoče zlahka ogrožena.

Trgovci OneWallet.io se bo pozorno opazoval, ki jih družba

Ki bo poskrbela, da bodo vsi prodajalci izpolniti svoje obljube. Platforma prav tako zagotavlja, da bo plačal za nadomestila, če trgovci ne storijo. Na splošno je podjetje želi zagotoviti varno izkušnjo za vsakogar, s poudarkom na uporabnike sedaj jemljejo prve korake v svetu Bitcoin.

Slike vir: OneWallet.io

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin Meetups v Zürichu in Buenos Airesu

Post ICO

Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zakaj Bitcoin postane varna valuta

Post ICO

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

BtcTrip ima nov poslovni račun in načrtuje začetek treh novih storitev

Post ICO

BIPS jarki Mt. Gox in izbere Bitstamp

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati