CoinLab potiska druga podjetja v uspeh in začne inkubirati zagon Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

CoinLab potiska druga podjetja v uspeh in začne inkubirati zagon Bitcoin

CoinLab potiska druga podjetja v uspeh in začne inkubirati zagon Bitcoin

Podjetje obsega rudarska družba Alydian je prva "stranka" novega Bitcoin podjetniškega inkubatorja z izmenjavo cryptocurrency CoinLab napredoval.

Za razliko od običajnih inkubatorjev, CoinLab ne bo zagotavljanje kapitala ali mentorstvo, temveč ideje za podjetja in pomoč pri zaposlovanju nadarjene professionalsthat lahko razvije te ideje. "Mi smo aktivno zaposlovanje sosednje industrije veteranov iz strojne opreme, financ, plačila in zavarovanje, ki želijo oživiti ali prekinejo obstoječe industrije in nam pomagajo voditi Bitcoin revolucijo", je dejal Peter Vessenes, CoinLab CEO.

Platforma temelji Seattle ve, kako se počuti, da bi pomagal, še posebej, če ste na začetku projekta. Družba je bila ena izmed prvih podjetij v Bitcoin ekosistemu, da bi pritegnili sredstev tveganega kapitala. Investicija se je zgodilo leta 2012, ko je Draper Associates vložili pol milijona dolarjev v podjetju.

Zdaj so začeli svoj projekt, povečanje uspeha drugih podjetij. Alydian, ki zagotavlja sisteme rudarskih več terahash hitrosti, je prvi posel na svoj seznam in prvi korak CoinLab v tem primeru je, da se zaposlijo CEO nekdanjega Pixelworks "Hans Olsento glavo gor poslovanja.

Via wired.co.ukCoinLab dobi še en zadetek: sodnik naroči inkubator, da plača 8.000 Bitcoins BitvestmentuTo je bil slab teden CoinLab, saj je bolj slaba novica po stečaju rudarske družbe Alydian. Podjetje je odredil sodnik plačati 8.000 BTC (2,4 milijonov dolarjev na sedanji stopnji cen), da Bitvestment Partners LLC, ki jih je pred kratkim tožil zaradi kršitve pogodbe.

Po Bitvestment, ki jih Coindesk kotira, je CoinLab naj bi zagotovilo 8.000 Bitcoins na prizadeto podjetje, v skladu z dogovorom obeh podjetij, ki v avgustu, vendar pa "ni živel do svoje obveznosti". Poleg tega je sodnik Robert W. Sweet, na ameriškem okrožnem sodišču za južno okrožje New Yorka, prav tako prepovedujejo CoinLab zagotavljanja virtualno valuto za drugo partiesuntil izpolnjuje svoje obveznosti.

V procesu, Bitvestment - družba vključena v rudarstvu in v zvezi-Bitcoin e-poslovanja, med drugimi področji - zahteva tudi dostop do finančnih podatkov CoinLab je. Vendar pa je sodnik zanikal ta del zahtevka.

CoinLab CEO, Peter Vessenes, priznava to tožbo močno prispevala k zaustavitvi Alydian, pomemben član portfelja inkubatorja in njegovo rudarstvo roko, da je ta teden vložila predlog za stečaj.

Kot je Wall Street Journal poroča, Vessenes dejal CoinLab "bo izpolnila kot smo sposobni. (...) Še naprej to obravnava kot enostaven primer pogodba sporov, in prepričani o utemeljenosti zadeve".


Coinlab proti Mt. Gox: največja Bitcoinova tožba kdajkoliPo grobih tednih v nedavni preteklosti, Bitcoin ohranja nekaj težav. Tokrat znana partnerstvo med dvema Bitcoin protagonisti - Mt. Gox in CoinLab - je okisana in spremenila v presenetljivo $ 75 milijonov tožbo. To je, očitno, največja tožba v zvezi z digitalno valuto doslej.

Obe družbi delujejo na področju deviznega Bitcoin, ki igrajo osrednjo vlogo v decentralizirano virtualni gospodarstva. Mt. Gox je, pravzaprav, največja spletna stran na svetu, ki deluje z izmenjavo Bitcoin. Družba obravnava povprečno $ 6 milijonov poslov na dan, kar je vrednost, ki stoji za 76 odstotkov svetovnih poslov. Na drugi strani, Coinlab je newbie v poslu Bitcoin, ki je pritegniti pozornost vseh.

Partnerstvo med obema spletne strani začela februarja in Coinlab naj bi ravnanje Mt. North-ameriški storitve GOX je, saj so japonska podjetja.

Vsaj, da je bil načrt... Ampak, zdaj, v skladu z zvezno tožbo odvetniki Coinlab je vložena v državi Washington, družba trdi, da Mt. Gox je kršena ena od pogodbenih klavzul. Tisti, ki naj bi dal Coinlab "ekskluziven dostop" do kupcev severnoameriških.

Coinlab naredi še eno obtožbo, ki pravijo, da je Mt. Gox ni dovoljeno jim prehod na severno-ameriški in kanadski strank iz Mt. Gox, da Coinlab, kot je bilo že dogovorjeno. Očitno, Mt. Gox "ni uspela uresničiti vsa gesla, Yubikeys, druge prijave in vse druge varnostne informacije, potrebne, da lahko CoinLab prevzame delovanje menjalnih storitev Bitcoin za stranke v Združenih državah Amerike in Kanadi", navaja tožbo.

Zdaj, Coinlab zahteva $ 75 milijonov odškodnine. In pravijo, da je ta vrednost ne bo niti zajema vse izgube.

Via gawker.com


CoinLock uporabnikom omogoča preprosto in varno prodajo datotek za BitcoinNa voljo je nova spletna storitev, ki vam pomaga prodati virtualne datoteke za Bitcoins na varen in hiter način. CoinLock omogoča trgovcem, da naložite svoje datoteke in določi ceno prek platforme, dobili povezavo, ki jih lahko vgradili kjerkoli. Naslednji korak je prav tako preprost: ko kupec želi kupiti datoteke, ima samo sledite povezavi, da bi plačilo in prenos vsebine.

Do sedaj, prodaja datotek na spletu - programske opreme ali glasbe, samo da bi nekaj primerov - je kos dela. Ampak, to je, če lahko CoinLock pomaga s poenostavitvijo ta proces. Platforma gosti šifriranih datotek, plačilo dešifrira itand ga pošlje odjemalcu za prenos.

"CoinLock želi biti najbolj trenja način za prodajo digitalnih vsebin, ki je kdajkoli obstajala. Naredili smo korak nazaj in premisliti, kaj pomeni prodati plačljivo vsebino, in so ustvarili storitev, ki je zelo enostaven za uporabo, ne zahteva spletu prodajalne, bančni račun, nima nobene zaveze ali začetne stroške, ter zagotavlja močne zagotovila zasebnosti in anonimnosti. Ob koncu dneva je nihče poslovno kaj pravno vsebino, ki jo kupiti ali prodati, "pojasnjuje Matt Brandon, ki temelji na Floridi, od CoinLock.

Vsi uporabniki morajo storiti, če se uporabi storitev platforma za vstop na naslov, ki bodo prejeli plačila, opredeliti, koliko stane datotek in nalaganje vsebine, ki je pridobivanje prodajajo. "Povezava, ki ste dobili nazaj, se lahko namesti direktno v blog, obstoječe rešitve, ali kjerkoli URL se lahko uporablja, in ljudje lahko takoj kupiti, da vsebine z Bitcoin. A precej močno idejo, in upamo, da ljudje vidijo potencial in nam pomaga zgraditi močno skupnost uporabnikov ", predstavnik pravi.

Poleg tega, zaradi česar je postopek enostavnejši, CoinLock zagotavlja tudi popolno zasebnost za stranke: storitev ne dela z računi in osebje družbe ne more dešifrirati datoteke, shranjene na strežnikih platforme.

Naložene datoteke so šifrirane v brskalnikih uporabnikov, pred nalaganjem. To pomeni, da stranka ohranja edini ključ, ki "odklene" datoteke. Ključ dešifriranje je nato na voljo kot del CoinLock URL, ampak to je odvisno od trgovca, kako deliti to povezavo z drugimi.

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitstamp in druge izmenjave nadaljujejo z Bitcoin umikom, medtem ko Mt. Gox trpi protest

Post ICO

Bitcoinvention Asia canceled -BitPay sponzorira severnoameriško kripto konferenco

Post ICO

Bitcoin London 2013 je tukaj in vam predstavljamo popoln pregled

Post ICO

British Passion VIP je prva agencija za spremljanje, ki je sprejela Bitcoin

Post ICO

Ali novi Numbrs aplikacij predstavljajo majhno grožnjo Bitcoinu?

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Post ICO

Bubble ali Ponzi shema: kitajski mediji ostajajo utripajoče Bitcoin

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

Butterfly Labs se strinja z mesečnimi poročili sodišča

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen